2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Test yapmanızda bitmiyor ki kalp atışını duymak var bide 2 haftada oyle belliyoz off off

9. Günde olabilir aslında yani birazdaha garanti gibi olabilir bilmiyorum kii gerçekten içim içime sığmıyor o zaman gelsin duruma göre bakarım bakma gülme emojilerine aynı zamanda çok korkuyorum alacağım sonuçtan. Hayırlısı olsun inşallah Gerçekten bu sürecin çoğu zamanı beklemekle geçiyor rabbim sabır versin ve beklediğimize çabamıza değsin inşallah

Kızlar bende bugün kan verdim anca kendime geldim yazdım üçüncü denememden sonra sonucum 241 bugün 11 günümdü çok mutluyum hala inanamıyorum 8 yıllık hasret inşallah kalp atışınıda duyarım allah herkese nasip etsin
[/QUOTE]
Tebrikler kat kat sağlıkla artsın inşallah
srpsrht

Canım ben daha önce yazmıştım ama sana mı bilmiyorum ilk tedavimde ben onu yaşadım taki annem pet şişeye ılık su yaptı şişeyle popoma masaj yaptı hem ilaç dağılıyor hemde acın hafifliyor

Benimde transferim dun yapildi 27 mart test gunum

Günaydın kızlar, dondurulmuş transfer olacam nasipse perşembe günü. Ara ara adet ağırısına benzer ağrı olup geçiyor böyle olan var mi, normal mi acaba ?

Hanı

ben 6 soda bırıncı kalıte ve ve guzel gıdıyo sanıyodum cnm benım trombofılı panelı c677t mı oyle bıseyle paı 4g/5g genlerımde homozıgot ve heterezıgot pıhtılasma var cnm
Oyle olmuyo kuzum ilk döllenmesi önmli sonra 3. Gun en önemlisi 5. Gune gelenler cunku 5. Gune gelen sayısı cok azalıyo

Merhaba kizlar Ben 7 mart persembe gunu 5.gun 2 adet embriyo transferi oldu. Cumartesi ve pazar gunu korkunc derece de sirt bel agrim oldu ama yatamiyodum sirt ustu gerçekten baya siddetliydi..terleme ve vucut isim artmisti.. Pazartesi oldugunda agrilar bir anda yok oldu...ve canim asla tatli istemiyodu ki cok sevmeme ragmen hic yemedim.. Persembe itibariyle regl agrim basladi cuma regl gunumdu yuzumde hic cikmadigi kadar sivilce cikti ama dedim regl baslicak moralim dustu ama bildiginiz regl sancisi cektim ara ara ve pazartesi gunu sabah gittim hemen kan verdim tam 11.gunumdu ama olumsuz hissediodum ki hayatimdaki en anlamli cumleyi duydum hayirli olsundegerim 448 cikmisti... Ve regl agrim da son buldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…