- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #2.941
Yumurta toplama işlemi yapıldı dimiOlur tabiikii gülüp geçerizAh keşke kaçıncı günüm olduğu hakkında bilgi veriyor olsaydım. Ben daha transfer bile olmadım Çarşamba günü belli olacak sanırım transfer günüm. Nasipse 7 yada 8. Gün yaparım diye düşünüyorum
Test yapmanızda bitmiyor ki kalp atışını duymak var bide 2 haftada oyle belliyoz off off9u bekle canım bence bana dediler de bekleyemedim belki şimdi olsa şimdi de beklemezdim amaneyse yaparsan da sukma canını ben çok sıkmıştım neyse ki 9 ü umutlandım tabi bundan sonrası da önemli hiç bitmiyor bekleyişler allah yüzümüzü güldürür umarım
9. Günde olabilir aslında yani birazdaha garanti gibi olabilir bilmiyorum kii gerçekten içim içime sığmıyor o zaman gelsin duruma göre bakarım9u bekle canım bence bana dediler de bekleyemedim belki şimdi olsa şimdi de beklemezdim amaneyse yaparsan da sukma canını ben çok sıkmıştım neyse ki 9 ü umutlandım tabi bundan sonrası da önemli hiç bitmiyor bekleyişler allah yüzümüzü güldürür umarım
Tabiki kuzum rahim dinlendirmedeydim ben. 31 Ocakta oldu Opu işlemimYumurta toplama işlemi yapıldı dimi
Gerçekten çok zor hep diyorum normal yollarla hamile kalanlar ne kadar şanslı. Elbette stresleri olur ama bizim yaşadıklarımızın daha başka olduğunu düşünüyorumTest yapmanızda bitmiyor ki kalp atışını duymak var bide 2 haftada oyle belliyoz off off
Kesinlikle katılıyorum çok şanslilarGerçekten çok zor hep diyorum normal yollarla hamile kalanlar ne kadar şanslı. Elbette stresleri olur ama bizim yaşadıklarımızın daha başka olduğunu düşünüyorum
Bizim içinde güzel günler yakındır inşallahKesinlikle katılıyorum çok şanslilar
Tamam canımGereksiz strese girme...benim birazcik fazla gelismis yoksa ayniyiz
Canım ben daha önce yazmıştım ama sana mı bilmiyorum ilk tedavimde ben onu yaşadım taki annem pet şişeye ılık su yaptı şişeyle popoma masaj yaptı hem ilaç dağılıyor hemde acın hafifliyorKızlar nasılsınız ben kötüyüm
Progestan iğne beni mahvetti.. transferden önce başladım ben iğneye hala da devam ediyorum inanın yürürken ağlıyorum o kadar ağrıyor psikolojim bozuldu oturup kalkamıyorum çünkü iğne yerlerim şişti hastaneyi aradım normal diyor
Yok olmuyordu akşamdan beri sağ sırtıma bıçak saplanıyor . Yatınca geçiyor.Olsun canim 22 mart kese 5 nisan kalp benim...senin de agrilarin oliyomu ara ara..
Benimde transferim dun yapildiKızlar merhaba. Benimde 14 martta 5. gün 2. Kalite embriyo transferim yapıldı. 25 mart test günüm ve şimdiden çok stresliyim. Benim gibi bekleyenler varsa birbirimizi teselli edelim isterim. Birde nasıl geçiyor süreç ben daha önce de transfer olmuştum ve doktor çok rahattı hemen masadan kaldırmış lavaboya göndermiş hayata dön demişti. Ama bu sefer masadan sedyeye aldılar yatakta 2 saat yatırdılar sonrada bol bol uzan dinlen dediler. Sizler neler yapıyorsunuz?
Amiiin cok tesekkur ederim .Buradaki herkesin olmasini yurekten istiyorumHayırlı olsun transferin bebeğin sana sımsıkı tutunsun cnm
Oyle olmuyo kuzum ilk döllenmesi önmli sonra 3. Gun en önemlisi 5. Gune gelenler cunku 5. Gune gelen sayısı cok azalıyoHanı
ben 6 soda bırıncı kalıte ve ve guzel gıdıyo sanıyodum cnm benım trombofılı panelı c677t mı oyle bıseyle paı 4g/5g genlerımde homozıgot ve heterezıgot pıhtılasma var cnm
İnş pozitifle dönersinGunaydin kizlar. Kan vermeye hastaneye geldim. Mesajimi gorenlerden dua istiyorum insaallah
Güzel haberler vereceksin inşallah.Gunaydin kizlar. Kan vermeye hastaneye geldim. Mesajimi gorenlerden dua istiyorum insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?