- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #2.921
Hayırlısı olur inşallah şuan hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Benim ilk denemem o yüzden heyecanlıyım aynı zamanda çok korkuyorum karmaşık hislerBen özel muaynane lemi ergin ibrahimoğlu nisantasinda ilk transfer daha önce yumurta toplan di ama transfer olmadi kalitesiz di
Bende cok korkuyorum olmazssa diye maddi manevi cok yorucu benim Dondurulmuş embriyo benimki 5.gün transfer oldu birde transfere 5 gun kala ben progestan igne tek seferde 2 ampul oksapar kan sulandirici monodoks prednol kullandim 5 gun bunlari beraber kullandim tranfer gunj monodoks prednol u biraktim iğnelere devam ediyorum bebe aspirini folixasit kullanıyorumHayırlısı olur inşallah şuan hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Benim ilk denemem o yüzden heyecanlıyım aynı zamanda çok korkuyorum karmaşık hisler
Beni de ekleyebilirsin canım39 yaş ilk deneme Elazığ medikal hastanesi Orhan özdillerMerhaba öncelikle transferiniz hayırlı olsun bende sizinle aynı merkeze gidiyorum doktorum cem beykonunun başına liste yaptım birbirimizi kolay takip edebilelim diye bana yaş, kaçıncı deneme, tüp bebek sebebi, hangi hastahane, transfer tarihi bunları yazarsanız birazdan vaktim olacak diğer arkadaşla beraber sizide eklerim
benim aslında 2 gün sonra yani çarşamba test günüm ama ben yarın kan vermeyi düşünüyorum 9. Gün idrar testi yaptım silik çizgi gördüm umarım herşey yolunda gider canım sevinemiyorum çizgiye çünkü ilk bebeğimin kalp sesini duyamadığıöfan kürtaj olmuştumSunucunuz nasıl inşallah pozitiftir
He bide estrofem unuttum onuHayırlısı olur inşallah şuan hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Benim ilk denemem o yüzden heyecanlıyım aynı zamanda çok korkuyorum karmaşık hisler
Artık bağışıklık yaptı alıştık ağrısına :)yaaa valla benımde mosmor ama pek takmıyorum ne soguk ne sıcak uyguladım :)
Tabiki eklerim transfer tarihini de öğrenebilir miyimBeni de ekleyebilirsin canım39 yaş ilk deneme Elazığ medikal hastanesi Orhan özdiller
Canım ya takip ediyorum ama yorumlar yığılıyor okudukça da unutuyorum çogunu ne gibi sorunlar ilerlemeler var diye çok duygulandım allah inşallah sonuna kadar hayırlısıyla ve saflıkla ilerlemeyi nasip eder hepimiz duygusallık bu dönemde sanırım çok etkilendimAmin canım benim inşallah bundan sonra hiç ayrılmasın benden evet hersey yeniden başlıyor çok değişik bir duygu esimle olumsuzdada sarılıp aglardik pozitifte sarılık daha çok ağladik dedim niye ağlıyoruz ama inan durduramadik kendimizi rabbim hepinize nasip etsin inşallah bu duyguları tarifi yok
Yarın kan sonucumu alcam konserde canım 6 Mart transfer tarihim 18 Mart kan tahlili olcak ama ben yarın vercem çok panik olduğum için iyi dayandım yine deTabiki eklerim transfer tarihini de öğrenebilir miyimsilik çizgi gördüğün için pozitif diye not düşeyim mi yanınada yoksa kan sonucunu mu beklemek istersin
Inşallah tutmuştur benimde haftaya çarşamba test günümBeni de ekleyebilirsin canım39 yaş ilk deneme Elazığ medikal hastanesi Orhan özdiller
benim aslında 2 gün sonra yani çarşamba test günüm ama ben yarın kan vermeyi düşünüyorum 9. Gün idrar testi yaptım silik çizgi gördüm umarım herşey yolunda gider canım sevinemiyorum çizgiye çünkü ilk bebeğimin kalp sesini duyamadığıöfan kürtaj olmuştum
Kısmetse diycektim canım konser ne alakaysaYarın kan sonucumu alcam konserde canım 6 Mart transfer tarihim 18 Mart kan tahlili olcak ama ben yarın vercem çok panik olduğum için iyi dayandım yine de
He bide estrofem unuttum onu
Gerçekten maddi manevi çok zorluyor inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz. Benimde dondurulmuş embriyo transferi olacak kısmetse eğer. Kan pıhtılaşma sorunu mu var yoksa tedbir için mi doktor kan sulandırıcı iğne verdi acaba? Ben şuan sadece estrofem kullanıyorum çarşamba günü kontrole gittiğimde progestan verir tahminen. Fakat başka bir ilaç verir mi bilemiyorumBende cok korkuyorum olmazssa diye maddi manevi cok yorucu benim Dondurulmuş embriyo benimki 5.gün transfer oldu birde transfere 5 gun kala ben progestan igne tek seferde 2 ampul oksapar kan sulandirici monodoks prednol kullandim 5 gun bunlari beraber kullandim tranfer gunj monodoks prednol u biraktim iğnelere devam ediyorum bebe aspirini folixasit kullanıyorum
İnşallah allah hepimize nasip eder alırız bebişlerimizi kucağımızaInşallah tutmuştur benimde haftaya çarşamba test günüm
Kısmetse diycektim canım konser ne alakaysa
Bende 8 yıl sonra gebelik haberi alan arkadaşa mutluluktan ağladım yazacağıma musluktan ağladım yazdım ama son anda fark edip düzelttim. Bir yandan ağlarken bir yandan güldüm halimeYarın kan sonucumu alcam konserde canım 6 Mart transfer tarihim 18 Mart kan tahlili olcak ama ben yarın vercem çok panik olduğum için iyi dayandım yine de
tek-bir amaçlı verdiGerçekten maddi manevi çok zorluyor inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz. Benimde dondurulmuş embriyo transferi olacak kısmetse eğer. Kan pıhtılaşma sorunu mu var yoksa tedbir için mi doktor kan sulandırıcı iğne verdi acaba? Ben şuan sadece estrofem kullanıyorum çarşamba günü kontrole gittiğimde progestan verir tahminen. Fakat başka bir ilaç verir mi bilemiyorum
Inşallah allah dualarımızı kabul etsinİnşallah allah hepimize nasip eder alırız bebişlerimizi kucağımıza
Hayırlısı olsun inşallah sımsıkı tutunurtek-bir amaçlı verdi
Prtilasma yok normalde olur sa diye heralde
InşallahHayırlısı olsun inşallah sımsıkı tutunur
Bende 8 yıl sonra gebelik haberi alan arkadaşa mutluluktan ağladım yazacağıma musluktan ağladım yazdım ama son anda fark edip düzelttim. Bir yandan ağlarken bir yandan güldüm halimeolur böyle şeyler. O halde ekliyorum pozitif diye Sanırım bende senin gibi erkenden test yaparım
Olur tabiikii gülüp geçerizolsun bu kadar heyecanımıza böyle ufak tefek hatalar da dimi ama kaçıncı günün senin 6. Gün yapma benim çıkmamıştı
9u bekle canım bence bana dediler de bekleyemedim belki şimdi olsa şimdi de beklemezdim amaOlur tabiikii gülüp geçerizAh keşke kaçıncı günüm olduğu hakkında bilgi veriyor olsaydım. Ben daha transfer bile olmadım Çarşamba günü belli olacak sanırım transfer günüm. Nasipse 7 yada 8. Gün yaparım diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?