• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Amiiin inşallah herkes annelik duygusunu tadar ben dahil😍 Gerçekten bu bir mucize rabbim büyük çok şükür emanetini yolladı bundan sonra hiç ayrılmayın, inşallah kalp atışlarını da duyarsın artık umutsuz olmak yok herşey yeniden başlıyor hayırlısı olsun 😍💕
Amin canım benim inşallah bundan sonra hiç ayrılmasın benden evet hersey yeniden başlıyor çok değişik bir duygu esimle olumsuzdada sarılıp aglardik pozitifte sarılık daha çok ağladik dedim niye ağlıyoruz ama inan durduramadik kendimizi rabbim hepinize nasip etsin inşallah bu duyguları tarifi yok 😍😙

Kızlar merhaba. Benimde 14 martta 5. gün 2. Kalite embriyo transferim yapıldı. 25 mart test günüm ve şimdiden çok stresliyim. Benim gibi bekleyenler varsa birbirimizi teselli edelim isterim. Birde nasıl geçiyor süreç ben daha önce de transfer olmuştum ve doktor çok rahattı hemen masadan kaldırmış lavaboya göndermiş hayata dön demişti. Ama bu sefer masadan sedyeye aldılar yatakta 2 saat yatırdılar sonrada bol bol uzan dinlen dediler. Sizler neler yapıyorsunuz?
Canım inşallah istediğin sonucu alırsın ben de 6 Mart transferiyim çarşamba günü kan testim.benim de transferden sonra destede 1 saate kadar beklettiler sonrasında odaya aldılar ama hiç kalkmama izin vermediler kendileri aldılar yatağa hatta sıkışmıştım tuvalete bile gitmeme izin vermediler 4 saat de odada uzandım sonra çıktık hastaneden

Ben Almanyada tedavi gördüm burada östrojen için ilaç vermiyorlar , biraz daha doğal bir yaklaşımları var ,şu an mesela sadece progestan fitil kullanıyorum başka hiçbirşey yok.hayırlısı ya inşallah birdahakine olur üzülme

Bence gayet normal,hiç vesveseye düşme.Geliyor bebiş sağlıkla 🥰

Rabbim ol deyince olacak,1 tane 10 tane olması önemli değil bakarsın o birtanecik tutar

Bende Almanyadayım burda da 14 gün sonrasına veriyorlar.çarşamba sabah 8 de gidiyorum ben teste inşallah

Bende transfer sonrası direkt kalkıp başka odaya yürüyerek geçtim ama merak etme bişey olmuyor,ben idrar testinde pozitifi gördüm demekki yatmak çokta önemli değil
Türkiyede torba torba ilaç kullanıyorlar, burda ultragest fitil tamam,ne aspirin ne iğne, ne bant hiç birşey yok..her merkez farklı, her dr farklı, her hasta farklı. Buna göre bi yol bulunup devam ediliyor işte. Önemli olan sonuçlar güzel olsun.

Amin canım benim inşallah bundan sonra hiç ayrılmasın benden evet hersey yeniden başlıyor çok değişik bir duygu esimle olumsuzdada sarılıp aglardik pozitifte sarılık daha çok ağladik dedim niye ağlıyoruz ama inan durduramadik kendimizi rabbim hepinize nasip etsin inşallah bu duyguları tarifi yok 😍😙
Amiin🙏 Şu aralar o kadar duygusalım ki transfer vakti yaklaşıyor diye galiba. Bu yazdıkların beni ağlattı kendimi sizin yerinize koyup öyle hayal ettimde tutamadım gözyaşlarımı.😢Rabbim inşallah hep böyle mutluluktan ağlamayı nasip etsin😍

Inşallah dua edin kızlar çok sabirsizim bazen unutuyorum bazen aklıma geliyo zaman gecmiyo bode su korona var 47 kişi olmuş korkuyorum iğneye giderken
Ben daha transfer olmadım çarşamba kontrolüm var o gün transfer olacağım gün belli olur. Bende çok sabırsızım ve bir an önce olsun istiyorum artık. Az önce gördüm bende 47 olmuş sayı, eşim ertelesek mi transferi diyor ama yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ilaç kullanırken yarıda bırakmak nasıl olur bilemedim erteleme fikrini sanırım rafa kaldıracağız. Önlemlerimizi alalım inşallah birşey olmaz

Ben daha transfer olmadım çarşamba kontrolüm var o gün transfer olacağım gün belli olur. Bende çok sabırsızım ve bir an önce olsun istiyorum artık. Az önce gördüm bende 47 olmuş sayı, eşim ertelesek mi transferi diyor ama yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ilaç kullanırken yarıda bırakmak nasıl olur bilemedim erteleme fikrini sanırım rafa kaldıracağız. Önlemlerimizi alalım inşallah birşey olmaz
Erteleme bence birşey olmaz inşallah risk varsa doktorun zaten ertelemek ister

Canım inşallah istediğin sonucu alırsın ben de 6 Mart transferiyim çarşamba günü kan testim.benim de transferden sonra destede 1 saate kadar beklettiler sonrasında odaya aldılar ama hiç kalkmama izin vermediler kendileri aldılar yatağa hatta sıkışmıştım tuvalete bile gitmeme izin vermediler 4 saat de odada uzandım sonra çıktık hastaneden
Sunucunuz nasıl inşallah pozitiftir

Ben Almanyada tedavi gördüm burada östrojen için ilaç vermiyorlar , biraz daha doğal bir yaklaşımları var ,şu an mesela sadece progestan fitil kullanıyorum başka hiçbirşey yok.hayırlısı ya inşallah birdahakine olur üzülme

Bence gayet normal,hiç vesveseye düşme.Geliyor bebiş sağlıkla 🥰

Rabbim ol deyince olacak,1 tane 10 tane olması önemli değil bakarsın o birtanecik tutar

Bende Almanyadayım burda da 14 gün sonrasına veriyorlar.çarşamba sabah 8 de gidiyorum ben teste inşallah

Bende transfer sonrası direkt kalkıp başka odaya yürüyerek geçtim ama merak etme bişey olmuyor,ben idrar testinde pozitifi gördüm demekki yatmak çokta önemli değil
Teşekkürler canım. Türkiye ye gönderdim sonucu. Hemşire aradı herşey normal dedi. 3 hafta sonraya randevu al dedi. Biliyorsun burada randevu almak da bir sıkıntı. 2 nisana aldım ama çok geçmi diye düşümüyorum?? Ne dersin?? Senin 4est bu haftaydı değil mi

Türkiyede torba torba ilaç kullanıyorlar, burda ultragest fitil tamam,ne aspirin ne iğne, ne bant hiç birşey yok..her merkez farklı, her dr farklı, her hasta farklı. Buna göre bi yol bulunup devam ediliyor işte. Önemli olan sonuçlar güzel olsun.
Önceki tedavimde bende çok ilaç kullanmıştım. Şimdi sadece jel ve estrofem başkada birşey yok.

Back