- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #2.961
Dogru ama ben kafamdan atamıyorum ne yapcam bılmıyorumHangi hastanede tedavi görüyorsun bence olumsuz düşünme iyi bi gruptasın yaşında gayet uygun koskoca 5 yılın var mutlaka olur yeterki olumsuz düşünceleri kafadan silelim hatta bebek fikrinide silelim hayatımızın merkez konusu bu olmasın biliyorum çok kolay bişi değil ama %90 hamile kalanlar kafamdan attığım an hamile kaldım diyorlar bunu başarabiliyorlarsa biz neden yapamayalım hemde hiçbir sebep yok bunu başaramamak için..en büyük destekçilerimiz eşlerimiz Bnce bu süreçte onlarıda üzmeden akışına bırakalım herşeyi
Bende havuz dusunuyorum 1 tane 3ba embrıyom var 2 tanede 2 gradeli var ama 2 gradelerin tutma ihtimali cok dusuk o yuzden onlardan umutlu degılım. Sizin nasıl embrıyo kalitenız?Bakalım canım... Büyük ihtimal havuz yapılacak bana. Çok yorucu bir süreç bu. İnsanın sinir sistemi bozuluyor. Geçen denemede de 2 embriyom vardı, kimyasal gebelik oluştu sadece.
En guzel embrıyo 5. Gun embrıyosu 3. Gunde benımde cok iyidi embrıyolarım 9 8 7 7 6 hücreli idi sonradan kötüleşiyo zaten ama en degerli ve tutma ihtimali olan embrıyo 5. Gun.Ben annemdeyım cnm annem kolayını buldamyayaga baglıcak benı evde olsam kesın bende durmazdım bıkacgun dınleneym dıyorum.ya aklıma takıldı uc embrıyom ucuncu gunde aradışar guzel dedıler ama sonra durmus gelısımı dedıler bugun dondursak ıcerde gıdermıydı acaba bosunamı cop oldular
Embrıyo kalıteniz nasıldı acaba?Sağol canım Rabbim sanada nasip etsin inşallah
Amin canım inşallah. Bende 4 yıldır bekliyorum Inşallah bana ve isteyen herkese nasip olur❤Sağol canım valla ayaklarım yerden kesildi hala inanamıyorum ilk defa hamile kaldım 8 yıldan sonra rabbim sizede nasip etsin inşallah
Maşallah canım ne güzel haberMerhaba kizlar Ben 7 mart persembe gunu 5.gun 2 adet embriyo transferi oldu. Cumartesi ve pazar gunu korkunc derece de sirt bel agrim oldu ama yatamiyodum sirt ustu gerçekten baya siddetliydi..terleme ve vucut isim artmisti.. Pazartesi oldugunda agrilar bir anda yok oldu...ve canim asla tatli istemiyodu ki cok sevmeme ragmen hic yemedim.. Persembe itibariyle regl agrim basladi cuma regl gunumdu yuzumde hic cikmadigi kadar sivilce cikti ama dedim regl baslicak moralim dustu ama bildiginiz regl sancisi cektim ara ara ve pazartesi gunu sabah gittim hemen kan verdim tam 11.gunumdu ama olumsuz hissediodum ki hayatimdaki en anlamli cumleyi duydum hayirli olsundegerim 448 cikmisti... Ve regl agrim da son buldu
Hadi güzel sonuclarla gel bize Rabbim pozitif sonuc nasip etsin sonrasında da sağlıkla devam etmesini nasip etsin inşallahGunaydin kizlar. Kan vermeye hastaneye geldim. Mesajimi gorenlerden dua istiyorum insaallah
Canım benim 3.gün embiryosu 10 hücreli transfer i olduk bekliyorumEn guzel embrıyo 5. Gun embrıyosu 3. Gunde benımde cok iyidi embrıyolarım 9 8 7 7 6 hücreli idi sonradan kötüleşiyo zaten ama en degerli ve tutma ihtimali olan embrıyo 5. Gun.
İnşAllah pozitif sonuç alacaksın kuzum ne zaman çıkacakGunaydin kizlar. Kan vermeye hastaneye geldim. Mesajimi gorenlerden dua istiyorum insaallah
Icerı koyulduktan nekdr sonra tutunuyo ıcerı cnm ıkı gun falanmı mesela ıns bebısler tutunurEn guzel embrıyo 5. Gun embrıyosu 3. Gunde benımde cok iyidi embrıyolarım 9 8 7 7 6 hücreli idi sonradan kötüleşiyo zaten ama en degerli ve tutma ihtimali olan embrıyo 5. Gun.
Benımde oyle dunden berı daha cok kramplar bılemvar gazda bnm cnm ılaclardan sanırımmya bıde suan kasıklarmda hafıf adet agrısı gıbı agrıAyrıca afedersiniz acayip gaz var siz de durumlar nedir bunlar normal mi
Tebrik ederim canımMerhaba kizlar Ben 7 mart persembe gunu 5.gun 2 adet embriyo transferi oldu. Cumartesi ve pazar gunu korkunc derece de sirt bel agrim oldu ama yatamiyodum sirt ustu gerçekten baya siddetliydi..terleme ve vucut isim artmisti.. Pazartesi oldugunda agrilar bir anda yok oldu...ve canim asla tatli istemiyodu ki cok sevmeme ragmen hic yemedim.. Persembe itibariyle regl agrim basladi cuma regl gunumdu yuzumde hic cikmadigi kadar sivilce cikti ama dedim regl baslicak moralim dustu ama bildiginiz regl sancisi cektim ara ara ve pazartesi gunu sabah gittim hemen kan verdim tam 11.gunumdu ama olumsuz hissediodum ki hayatimdaki en anlamli cumleyi duydum hayirli olsundegerim 448 cikmisti... Ve regl agrim da son buldu
Bu ilaçların yan etkisi bizi şişirdi resmen yaBenımde oyle dunden berı daha cok kramplar bılemvar gazda bnm cnm ılaclardan sanırımmya bıde suan kasıklarmda hafıf adet agrısı gıbı agrı
Tabiki kuzum rahim dinlendirmedeydim ben. 31 Ocakta oldu Opu işlemim
[/QUO hayırlısı olsun canım inşallah istediğin sonucu alırsın sen de
Valla benim kafam iyice durdu bir gun ilac almadim diye bu ay iptal olcagi aklima dahi gelmezdi gelse zaten alirdim :) boyle olmasi herekiyormus demekki suan bana da progestin iceriklibi ilac verdi hormonlar dengelensin diyeymis..Ben Almanyada tedavi gördüm burada östrojen için ilaç vermiyorlar , biraz daha doğal bir yaklaşımları var ,şu an mesela sadece progestan fitil kullanıyorum başka hiçbirşey yok.hayırlısı ya inşallah birdahakine olur üzülme
Bence gayet normal,hiç vesveseye düşme.Geliyor bebiş sağlıkla
Rabbim ol deyince olacak,1 tane 10 tane olması önemli değil bakarsın o birtanecik tutar
Bende Almanyadayım burda da 14 gün sonrasına veriyorlar.çarşamba sabah 8 de gidiyorum ben teste inşallah
Bende transfer sonrası direkt kalkıp başka odaya yürüyerek geçtim ama merak etme bişey olmuyor,ben idrar testinde pozitifi gördüm demekki yatmak çokta önemli değil
Gunaydin kizlar. Kan vermeye hastaneye geldim. Mesajimi gorenlerden dua istiyorum insaallah
[/QUOTEgüzel haberlerini bekliyoruz en az senin kadar heyecanlıyız , dualarımız seninle
Çıkar canım büyük ihtimalleMerhaba Bayanlar , ben geçen hafta salı günü 5. gün tek embriyo taze transferi oldum, bugün transfer sonrası 7. gün , idrar testinde silik bile olsa gebelik te çift çizgi cıkarmı deneyen varmı , merak ediyorum ama daha yapmadım 12. güne daha çok var :) fikri olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?