2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Dogru ama ben kafamdan atamıyorum ne yapcam bılmıyorum

Bakalım canım... Büyük ihtimal havuz yapılacak bana. Çok yorucu bir süreç bu. İnsanın sinir sistemi bozuluyor. Geçen denemede de 2 embriyom vardı, kimyasal gebelik oluştu sadece.
Bende havuz dusunuyorum 1 tane 3ba embrıyom var 2 tanede 2 gradeli var ama 2 gradelerin tutma ihtimali cok dusuk o yuzden onlardan umutlu degılım. Sizin nasıl embrıyo kalitenız?

En guzel embrıyo 5. Gun embrıyosu 3. Gunde benımde cok iyidi embrıyolarım 9 8 7 7 6 hücreli idi sonradan kötüleşiyo zaten ama en degerli ve tutma ihtimali olan embrıyo 5. Gun.

Sağol canım valla ayaklarım yerden kesildi hala inanamıyorum ilk defa hamile kaldım 8 yıldan sonra rabbim sizede nasip etsin inşallah
Amin canım inşallah. Bende 4 yıldır bekliyorum Inşallah bana ve isteyen herkese nasip olur❤

Maşallah canım ne güzel haber

En guzel embrıyo 5. Gun embrıyosu 3. Gunde benımde cok iyidi embrıyolarım 9 8 7 7 6 hücreli idi sonradan kötüleşiyo zaten ama en degerli ve tutma ihtimali olan embrıyo 5. Gun.
Icerı koyulduktan nekdr sonra tutunuyo ıcerı cnm ıkı gun falanmı mesela ıns bebısler tutunur

Tebrik ederim canım

Valla benim kafam iyice durdu bir gun ilac almadim diye bu ay iptal olcagi aklima dahi gelmezdi gelse zaten alirdim :) boyle olmasi herekiyormus demekki suan bana da progestin iceriklibi ilac verdi hormonlar dengelensin diyeymis..

Merhaba Bayanlar , ben geçen hafta salı günü 5. gün tek embriyo taze transferi oldum, bugün transfer sonrası 7. gün , idrar testinde silik bile olsa gebelik te çift çizgi cıkarmı deneyen varmı , merak ediyorum ama daha yapmadım 12. güne daha çok var :) fikri olan varmı

Çıkar canım büyük ihtimalle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…