- 9 Temmuz 2019
- 349
- 335
- 53
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #2.861
Jel kullanana iğne vermiyorlar diye biliyorumBana vermediler o iğneden canım
İnşAllah canım mutlaka dikiş attır
Doktorum iğne tutarsa 3 ay devam ediceksin dedi hapını isticem benBende aynıyım cnm 5.ıgnemı oldum saga sola donemıyorum kı uzun sure devam edıcez
Belki de canımJel kullanana iğne vermiyorlar diye biliyorum
Valla merakla bekliyorum canim yarin son gunSen ne durumdasn kuzu
iğneden sonra yuruyorum biraz ilaç dagılsın dıyeBenim neden böyle oldu anlamadımekstra yaptıgın birşey mi var
Masaallah canim benim senin adina cok sevindim. Darisi yarin benim mujdeli haber vermeme insaallahKızlar bende bugün kan verdim anca kendime geldim yazdım üçüncü denememden sonra sonucum 241 bugün 11 günümdü çok mutluyum hala inanamıyorum 8 yıllık hasret inşallah kalp atışınıda duyarım allah herkese nasip etsin
Benım sureklı ıgneler devam etcek belkı haftada bır ıkı olurum bılmıyorum uc aya rahzı ol cnm oksaprds cok yakıyormuşDoktorum iğne tutarsa 3 ay devam ediceksin dedi hapını isticem ben
Anaaam heycanlı bekleyıs valla hado guzel haber yazValla merakla bekliyorum canim yarin son gun
Normal canim. Bende 12 gundur vuruyorum ama koldan vurunca daha az agriyor onu farkettim. Sende ordan dene. Göbek cok agritiyor. Koldan vuruyorum ben 1 haftadirKızlar nasılsınız ben kötüyüm
Progestan iğne beni mahvetti.. transferden önce başladım ben iğneye hala da devam ediyorum inanın yürürken ağlıyorum o kadar ağrıyor psikolojim bozuldu oturup kalkamıyorum çünkü iğne yerlerim şişti hastaneyi aradım normal diyor
Insaallah canim benim insaallah. Senin durumu burdan okuyorum. Sende insaallah mutlu haberler alacaksin. Ama bak sen çok paniksin bunu biraz yen artikAnaaam heycanlı bekleyıs valla hado guzel haber yaz
Koldan vur bebegim daha cok dayaniyor insan ordanKızlar eyvahlar olsunolsapar 0,6 yaktı benı anam kıvrandım valla sız nasıl vuruyorsunuz acısını azaltcak yontem varmı
Koldan kendım nasıl vurucam kı cnm yok kız cok tahatım sakınım artık tupe gecınce bıttı artık olursa olcak allah nasıpmederse ınsKoldan vur bebegim daha cok dayaniyor insan ordan
Amin canımÇok teşekkürler darısı bekleyenlere daha iyisi olsun :)
Dediğin gibi kuzum demekki nasibinde yokmuş üzülme diyeceğim ama üzülmemek insanın elinde olmaz tabiki.. önümüzdeki ay herşey gönlünce ve güzelce olsun inşallahBende benim yuzumden olmasina uzuldum 1 gunluk ilac almadim diye tedavim bitti resmen diger ayi bekliycem felan amaaan valla napalim
Kismet nasibimde yokmus
Neresinde peki ben gölcükteyimBen de kocaelide yaşıyorum,.
Bu konuda ne desem yanıltmış olurum canım ama transfer olunacağı gün mü konuşuluyor bu konular acaba ? Gerçekten bilemiyorumAnladım canım doktor kaç tane embriyo transfer edeceğini ne zaman soler bizim ki daha solemedi
Sağol canım benim rabbim hepinize nasip etsin inşallahAyyy tbr ederım kuzum ıns saglıkla kucagına alırsın darısı bıze ıns ♥
Karşıda, Derince 60 evlerNeresinde peki ben gölcükteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?