- 5 Ekim 2019
- 132
- 148
- 18
- 35
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #2.881
Canım sadece 9 gün belim çok ağrıdı tutulmuş gibi başka bi belirtide hissetmedim ama ben bu tedavide hep gezdim dolaştım evde durmadim önceki iki denemede evden cikmamistim bu sefer kendime söz vermiştim önemsemicem çok şükür tuttuMaşallah canım darısı başımıza belirtin nelerdi
Sağol canım benim rabbim hepinize nasip etsin inşallahGözün aydın, sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah.
Yaa öyle mi çok üzüldüm canım gercekten bu surec insanı yıpratıyorBakalım canım... Büyük ihtimal havuz yapılacak bana. Çok yorucu bir süreç bu. İnsanın sinir sistemi bozuluyor. Geçen denemede de 2 embriyom vardı, kimyasal gebelik oluştu sadece.
Yerleşme kanamam oldu mu canımCanım sadece 9 gün belim çok ağrıdı tutulmuş gibi başka bi belirtide hissetmedim ama ben bu tedavide hep gezdim dolaştım evde durmadim önceki iki denemede evden cikmamistim bu sefer kendime söz vermiştim önemsemicem çok şükür tuttu
Sağol canım valla ayaklarım yerden kesildi hala inanamıyorum ilk defa hamile kaldım 8 yıldan sonra rabbim sizede nasip etsin inşallahHayırlı olsun cnm
Sağol canım benim amin inşallah ilerler rabbim hepinize tattırsın bu duyguyuyaaa cok cok sevındım. hayırlı ugurlu olsun inşallah sonuna kadar saglıkla ılerlesın canım
Yaa gerçekten bu çok çok çok güzel bir haberrKızlar bende bugün kan verdim anca kendime geldim yazdım üçüncü denememden sonra sonucum 241 bugün 11 günümdü çok mutluyum hala inanamıyorum 8 yıllık hasret inşallah kalp atışınıda duyarım allah herkese nasip etsin
Sağol canım Rabbim sanada nasip etsin inşallahGözün aydınnnallah bizede nasib etsin
Insallah uzuldumDediğin gibi kuzum demekki nasibinde yokmuş üzülme diyeceğim ama üzülmemek insanın elinde olmaz tabiki.. önümüzdeki ay herşey gönlünce ve güzelce olsun inşallah
Sağol canım benim hadi inşallah sendede güzel haberler bekliyorumMasaallah canim benim senin adina cok sevindim. Darisi yarin benim mujdeli haber vermeme insaallah
Masaallah canim benim senin adina cok sevindim. Darisi yarin benim mujdeli haber vermeme insaallah
Benim kese ve kalp bir 6 nisan dediler ama 6 nisanda doktor yokmuş. Acaba bende mi önce keseyi görmeye gitsem.Olsun canim 22 mart kese 5 nisan kalp benim...senin de agrilarin oliyomu ara ara..
Bu sabah peceteye kahverengi tortu geldi adet oluyorum sandım teste negatif gözüyle gittim ama tutunma kanamasıymis çok şükürYerleşme kanamam oldu mu canım
Biraz uzakmışızKarşıda, Derince 60 evler
Amin canim insallah hersey guzel geçerInsallah uzuldum
Gecti istee napalim bu ay daha kaybettim insallah diger ay baska bisi cikmaz
Çok sağol canım evet dile kolay o kadar aşılama tüpbebek derken umutlarım tükeniyordu Rabbimin mucizesi inşallah sağlıkla devam eder kalp atışlarınIda duyarım rabbim sanada nasip etsin burdaki her isteyene nasip etsinYaa gerçekten bu çok çok çok güzel bir haberr8 yıl dile kolay olsa gerek kim bilir neler yaşadınız ve hepsi bitti çok şükür. Rabbim bebeğini sağlıkla kucaklamayı nasip etsin insallahhh
Amiiin inşallah herkes annelik duygusunu tadar ben dahilÇok sağol canım evet dile kolay o kadar aşılama tüpbebek derken umutlarım tükeniyordu Rabbimin mucizesi inşallah sağlıkla devam eder kalp atışlarınIda duyarım rabbim sanada nasip etsin burdaki her isteyene nasip etsin
Ben Almanyada tedavi gördüm burada östrojen için ilaç vermiyorlar , biraz daha doğal bir yaklaşımları var ,şu an mesela sadece progestan fitil kullanıyorum başka hiçbirşey yok.hayırlısı ya inşallah birdahakine olur üzülmeEstofemilaci aldim ama ilac bitti pazar tatil pazartesi kontorol dedi benimde ilac cumartesi bitti bende dusunemedim ilaca devam edecegimi hersey cok guzel ilerliyodu rahimde iyi durumda dediama ostrojen bi anda duser riske atamam dedi gitti bu ay hatta diger ay nasil tedavi uyguluycam onu bile bilmiyorum dedi
Bence gayet normal,hiç vesveseye düşme.Geliyor bebiş sağlıklaKızlar ilk kan testim 145. Perşembe günü ikinci kan testim bugün yapıldı 685 çıktı normal mi?
@Yahrenayy
Rabbim ol deyince olacak,1 tane 10 tane olması önemli değil bakarsın o birtanecik tutarKendim için çok da parlak olmayan aynı zamanda artık yorulduğum bir durumla karşınızdayım.
7 embriyodan sadece 3 tanesi ilerleme gösterebilmiş. Ama sadece 1 tanesi A kalite gibi görünüyormuş. Dondurulacağı için yarını hatta 7. günü gözleyebilirlermiş.
Gene elimde sadece 1 embriyo var anlayacağınız. Gene iğneli günler beni bekliyor. Hayatımdan o kadar yoruldum, o kadar bıktım ki.
Günlerden beri OHSS ile uğraşıyorum. +5 kilo aldım kaç günde. Tam kendime geldim OPUdan sonra bu haber...
Bende Almanyadayım burda da 14 gün sonrasına veriyorlar.çarşamba sabah 8 de gidiyorum ben teste inşallahKızlar cumartesi sabah transferim var.06.04 test günüm.16. Güne verdiler randevuyu ilk defa bu kadar uzun süreye verdilerama ben 4.-5. gün idrar testi yaparım. Cuma günü gebelik testini stoklarım
Dualarınıza talibim..
Bende transfer sonrası direkt kalkıp başka odaya yürüyerek geçtim ama merak etme bişey olmuyor,ben idrar testinde pozitifi gördüm demekki yatmak çokta önemli değilHiç önemsemediler canım çataldan indim odaya yürüyerek gittim 2 dk sonra tuvalete gittim 45 dk hastanede durup çıktım bakalım ne olacak sonuç ama bana göre de önemli
Tebrik ederim canım çok sevindim ben idrara çok sıkışık olduğum için tuvalete de gittimBen Almanyada tedavi gördüm burada östrojen için ilaç vermiyorlar , biraz daha doğal bir yaklaşımları var ,şu an mesela sadece progestan fitil kullanıyorum başka hiçbirşey yok.hayırlısı ya inşallah birdahakine olur üzülme
Bence gayet normal,hiç vesveseye düşme.Geliyor bebiş sağlıkla
Rabbim ol deyince olacak,1 tane 10 tane olması önemli değil bakarsın o birtanecik tutar
Bende Almanyadayım burda da 14 gün sonrasına veriyorlar.çarşamba sabah 8 de gidiyorum ben teste inşallah
Bende transfer sonrası direkt kalkıp başka odaya yürüyerek geçtim ama merak etme bişey olmuyor,ben idrar testinde pozitifi gördüm demekki yatmak çokta önemli değil
bende ortadayım izmitte :))Biraz uzakmışız
Kızlar bana bazı hemşirelerde sıcak dedi yağ bazlı iğne olduğu için yağ birikmesi olup şişme oluyormuş onun dağılması için sıcak havlu koy dediler ama yapamadım bir türlübenımde 13 canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?