2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Bakalım canım... Büyük ihtimal havuz yapılacak bana. Çok yorucu bir süreç bu. İnsanın sinir sistemi bozuluyor. Geçen denemede de 2 embriyom vardı, kimyasal gebelik oluştu sadece.
Yaa öyle mi çok üzüldüm canım gercekten bu surec insanı yıpratıyor Allah sana sabır ve dayanma gücü versin inşallah bu defa sonuç çok farklı ve güzel olur

Yaa gerçekten bu çok çok çok güzel bir haberr 8 yıl dile kolay olsa gerek kim bilir neler yaşadınız ve hepsi bitti çok şükür. Rabbim bebeğini sağlıkla kucaklamayı nasip etsin insallahhh

Dediğin gibi kuzum demekki nasibinde yokmuş üzülme diyeceğim ama üzülmemek insanın elinde olmaz tabiki.. önümüzdeki ay herşey gönlünce ve güzelce olsun inşallah
Insallah uzuldum
Gecti istee napalim bu ay daha kaybettim insallah diger ay baska bisi cikmaz

Yaa gerçekten bu çok çok çok güzel bir haberr 8 yıl dile kolay olsa gerek kim bilir neler yaşadınız ve hepsi bitti çok şükür. Rabbim bebeğini sağlıkla kucaklamayı nasip etsin insallahhh
Çok sağol canım evet dile kolay o kadar aşılama tüpbebek derken umutlarım tükeniyordu Rabbimin mucizesi inşallah sağlıkla devam eder kalp atışlarınIda duyarım rabbim sanada nasip etsin burdaki her isteyene nasip etsin

Amiiin inşallah herkes annelik duygusunu tadar ben dahil Gerçekten bu bir mucize rabbim büyük çok şükür emanetini yolladı bundan sonra hiç ayrılmayın, inşallah kalp atışlarını da duyarsın artık umutsuz olmak yok herşey yeniden başlıyor hayırlısı olsun

Ben Almanyada tedavi gördüm burada östrojen için ilaç vermiyorlar , biraz daha doğal bir yaklaşımları var ,şu an mesela sadece progestan fitil kullanıyorum başka hiçbirşey yok.hayırlısı ya inşallah birdahakine olur üzülme

Kızlar ilk kan testim 145. Perşembe günü ikinci kan testim bugün yapıldı 685 çıktı normal mi?
@Yahrenayy
Bence gayet normal,hiç vesveseye düşme.Geliyor bebiş sağlıkla
Rabbim ol deyince olacak,1 tane 10 tane olması önemli değil bakarsın o birtanecik tutar

Bende Almanyadayım burda da 14 gün sonrasına veriyorlar.çarşamba sabah 8 de gidiyorum ben teste inşallah

Hiç önemsemediler canım çataldan indim odaya yürüyerek gittim 2 dk sonra tuvalete gittim 45 dk hastanede durup çıktım bakalım ne olacak sonuç ama bana göre de önemli
Bende transfer sonrası direkt kalkıp başka odaya yürüyerek geçtim ama merak etme bişey olmuyor,ben idrar testinde pozitifi gördüm demekki yatmak çokta önemli değil

Tebrik ederim canım çok sevindim ben idrara çok sıkışık olduğum için tuvalete de gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…