• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Kızlar bende bugün kan verdim anca kendime geldim yazdım üçüncü denememden sonra sonucum 241 bugün 11 günümdü çok mutluyum hala inanamıyorum 8 yıllık hasret inşallah kalp atışınıda duyarım allah herkese nasip etsin 😍😍
Masaallah canim benim senin adina cok sevindim. Darisi yarin benim mujdeli haber vermeme insaallah 😘😍

Kızlar eyvahlar olsun 😱 olsapar 0,6 yaktı benı anam kıvrandım valla sız nasıl vuruyorsunuz acısını azaltcak yontem varmı🥺

Kızlar nasılsınız ben kötüyüm
Progestan iğne beni mahvetti.. transferden önce başladım ben iğneye hala da devam ediyorum inanın yürürken ağlıyorum o kadar ağrıyor psikolojim bozuldu oturup kalkamıyorum çünkü iğne yerlerim şişti hastaneyi aradım normal diyor 🥴
Normal canim. Bende 12 gundur vuruyorum ama koldan vurunca daha az agriyor onu farkettim. Sende ordan dene. Göbek cok agritiyor. Koldan vuruyorum ben 1 haftadir

Bende benim yuzumden olmasina uzuldum 1 gunluk ilac almadim diye tedavim bitti resmen diger ayi bekliycem felan amaaan valla napalim
Kismet nasibimde yokmus :KK43:
Dediğin gibi kuzum demekki nasibinde yokmuş üzülme diyeceğim ama üzülmemek insanın elinde olmaz tabiki.. önümüzdeki ay herşey gönlünce ve güzelce olsun inşallah 🙏

Back