- 8 Ağustos 2016
- 1.885
- 2.827
- 133
- 43
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #2.841
Gözün aydın, sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah.Kızlar bende bugün kan verdim anca kendime geldim yazdım üçüncü denememden sonra sonucum 241 bugün 11 günümdü çok mutluyum hala inanamıyorum 8 yıllık hasret inşallah kalp atışınıda duyarım allah herkese nasip etsin
Hayırlı olsun cnmKızlar bende bugün kan verdim anca kendime geldim yazdım üçüncü denememden sonra sonucum 241 bugün 11 günümdü çok mutluyum hala inanamıyorum 8 yıllık hasret inşallah kalp atışınıda duyarım allah herkese nasip etsin
yaaa cok cok sevındım. hayırlı ugurlu olsun inşallah sonuna kadar saglıkla ılerlesın canımKızlar bende bugün kan verdim anca kendime geldim yazdım üçüncü denememden sonra sonucum 241 bugün 11 günümdü çok mutluyum hala inanamıyorum 8 yıllık hasret inşallah kalp atışınıda duyarım allah herkese nasip etsin
Gözün aydınnnKızlar bende bugün kan verdim anca kendime geldim yazdım üçüncü denememden sonra sonucum 241 bugün 11 günümdü çok mutluyum hala inanamıyorum 8 yıllık hasret inşallah kalp atışınıda duyarım allah herkese nasip etsin
bana soguk uygularsan dagılır dedıler. ama ben o kadar kötü olmadım.Kızlar nasılsınız ben kötüyüm
Progestan iğne beni mahvetti.. transferden önce başladım ben iğneye hala da devam ediyorum inanın yürürken ağlıyorum o kadar ağrıyor psikolojim bozuldu oturup kalkamıyorum çünkü iğne yerlerim şişti hastaneyi aradım normal diyor
Ben soguk uyguluyorum siz kaçıncı iğneyi vurdurucaksınız benim 13. İğnem olucak bugünbana soguk uygularsan dagılır dedıler. ama ben o kadar kötü olmadım.
benımde 13 canımBen soguk uyguluyorum siz kaçıncı iğneyi vurdurucaksınız benim 13. İğnem olucak bugün
Olsun canim 22 mart kese 5 nisan kalp benim...senin de agrilarin oliyomu ara ara..Geldi haber herşey normal 6 nisana randevu al dediler kese ve kalp için ama 2 nisana alabildim.
Benim neden böyle oldu anlamadımbenımde 13 canım
Valla kuzu ben günlük işlerime döndüm sadece ikinci gün banyo yap dediler rutin çamaşır bulaşık devam ediyorum ay kendime sinir oldum ya :)Allah ol dedıkten sonra cnm olur bosber sen takma onu nekadar yatıyosun bana okogun banyo yapma ve ıkı gın dınlen dedıler
Bana vermediler o iğneden canımKızlar nasılsınız ben kötüyüm
Progestan iğne beni mahvetti.. transferden önce başladım ben iğneye hala da devam ediyorum inanın yürürken ağlıyorum o kadar ağrıyor psikolojim bozuldu oturup kalkamıyorum çünkü iğne yerlerim şişti hastaneyi aradım normal diyor
Ben annemdeyım cnm annem kolayını buldamyayaga baglıcak benı evde olsam kesın bende durmazdım bıkacgun dınleneym dıyorum.ya aklıma takıldı uc embrıyom ucuncu gunde aradışar guzel dedıler ama sonra durmus gelısımı dedıler bugun dondursak ıcerde gıdermıydı acaba bosunamı cop oldularValla kuzu ben günlük işlerime döndüm sadece ikinci gün banyo yap dediler rutin çamaşır bulaşık devam ediyorum ay kendime sinir oldum ya :)
Benim de yok canım kalmadı embiryo kısmet nasip bu ikisi tutunsun yeter sana canımBen annemdeyım cnm annem kolayını buldamyayaga baglıcak benı evde olsam kesın bende durmazdım bıkacgun dınleneym dıyorum.ya aklıma takıldı uc embrıyom ucuncu gunde aradışar guzel dedıler ama sonra durmus gelısımı dedıler bugun dondursak ıcerde gıdermıydı acaba bosunamı cop oldular
Bende aynıyım cnm 5.ıgnemı oldum saga sola donemıyorum kı uzun sure devam edıcezKızlar nasılsınız ben kötüyüm
Tutup saglıkla doğurmak nasıp olsunda cnm onemlı olan o ınsBenim de yok canım kalmadı embiryo kısmet nasip bu ikisi tutunsun yeter sana canım
İnşAllah canım bak olumlu düşün şükür iki tane 5.Güne gitmiş onlar senin olsun yeter canım rabbim güldürsün inşallahTutup saglıkla doğurmak nasıp olsunda cnm onemlı olan o ıns
Ins cnm saglıkla dogurayomda kayıp yasamadan bırlıkte daha ne ısterımİnşAllah canım bak olumlu düşün şükür iki tane 5.Güne gitmiş onlar senin olsun yeter canım rabbim güldürsün inşallah
İnşAllah canım mutlaka dikiş attırIns cnm saglıkla dogurayomda kayıp yasamadan bırlıkte daha ne ısterım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?