• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Birine birşey olursa diğerini transfer etmek için 2serli donuyor diye biliyorum hangisi daha kaliteli ise o transfer olur. Eğer yaş 35 üstü ise 2 embriyo transfer ederler veya 35 yaş altı olup 2 başarısız tüp bebekten sonra 2 embriyo transfer ediliyor. Benim 2 embriyom var biri 5. Gün biri 6. Gün o sebepten ayrı ayrı dondurdular
Anladım canım doktor kaç tane embriyo transfer edeceğini ne zaman soler bizim ki daha solemedi

Hiç önemsemediler canım çataldan indim odaya yürüyerek gittim 2 dk sonra tuvalete gittim 45 dk hastanede durup çıktım bakalım ne olacak sonuç ama bana göre de önemli
böyle şeyler düşünüp stres yapmayın. Benim tedavi gördüğüm merkezde hiç yatırmıyorlar yransferi yapıp yolcu ediyorlar, psikolojik olarak rahat etmeniz için ilk gün dinlenin ikinci gün hayatınıza dönün dediler hep ve ben transfer sonrası 1 saate yakın da araba yolculuğu yapıyorum. Her iki transferimde olumlu ikiz gebelik oluştu. İlk tedavim kürtajla sonlandı ikinciden elhamdulillah kızım var. Bu üçüncü tedavim olacak. Yatıp yatmamak çok da önemli değil. Siz kendinizi rahat hissedecek şeyler yapın yeter. Gerisi nasip.

Amh kaç acaba senin? Yaşın kaç bir de? Hastalığın var mı? Çikolata kisti ya da miyom gibi?
Yaşım 30 amh 0.65 di şimdi kaça düşmüştür bilmiyorum. Her hangi bir kistim yada miyom vs yok hiç olmadı adetlerim de düzenli sayılır, iki yıl önce kendiliğimden hamile kaldım ama 8. hafta kalp atışı durdu küretajla aldılar onu, sonrasında bir buçuk yıl tekrar hamile kalamayınca yeni tüp bebek denedik ama olmadı maalesef

Merhaba,biz 2017 temmuz annelerinde birlikteydik sanırım, benim sonum hüsran oldu ama.Siz ikinci için tedavidesiniz heralde..hayırlı olsun.
Eveetttttt hatırladım sizi.. çok üzülmüştüm yaşadıklarınıza..Rabbim tekrr yaşatmasın. Evet nasip olursa kardeş için tekrar çıktık bu yola. Rabbim gönlünüze göre versin

uzun sure yatma isinin hicbir bilimsel kaniti yok sadece pskolojik.Dogal yolla hamile kalan insanlar yatiyormu yatmiyor.Embriyo dedigin de zaten pıt diye dusecek bir sey degil yatmayan arkadaslar da supheleniyor 2 saat yattim 3 saat yattim denince tutmamasinin sebebi yatmamak olamaz.canınızi sıkmayin dusunmeyinn

Yaşım 30 amh 0.65 di şimdi kaça düşmüştür bilmiyorum. Her hangi bir kistim yada miyom vs yok hiç olmadı adetlerim de düzenli sayılır, iki yıl önce kendiliğimden hamile kaldım ama 8. hafta kalp atışı durdu küretajla aldılar onu, sonrasında bir buçuk yıl tekrar hamile kalamayınca yeni tüp bebek denedik ama olmadı maalesef
Hamile kalabilmişsin canım bu çok önemli bi nokta bence tekrar hamile kalabileceğin anlamına geliyor..dondurulmuşun varmı peki?Bir sonraki transferinde tutar inşallah🙏

Back