- 8 Ağustos 2016
- 1.885
- 2.827
- 133
- 43
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #2.821
Sağol canım amin inşallah, hepimizinEveetttttt hatırladım sizi.. çok üzülmüştüm yaşadıklarınıza..Rabbim tekrr yaşatmasın. Evet nasip olursa kardeş için tekrar çıktık bu yola. Rabbim gönlünüze göre versin
O hamileliğimiki yıl önce normal yolla herhangi bir tedavi görmeden olmuştu ama bu tüp bebek denemesinde 4 yumurta toplandı ve bir embriyo oluştu o da beşinci günde gelişmediği için iptal oldu zaten.Hamile kalabilmişsin canım bu çok önemli bi nokta bence tekrar hamile kalabileceğin anlamına geliyor..dondurulmuşun varmı peki?Bir sonraki transferinde tutar inşallah
O hamileliğimiki yıl önce normal yolla herhangi bir tedavi görmeden olmuştu ama bu tüp bebek denemesinde 4 yumurta toplandı ve bir embriyo oluştu o da beşinci günde gelişmediği için iptal oldu zaten.
Cumartesi transfer oldu canımsenın bugun kacıncı günün?
Aynen ya kan akışı için dediler saçma yakan akısı hızlansın mı yuh ya cnm oyle deme tahım ıcıne gonderdıler dusmez allahın ıznylr korkma
Rahatladım canım sayende ya iyi ki yazdın teşekkür ederim inşallah nasip olurböyle şeyler düşünüp stres yapmayın. Benim tedavi gördüğüm merkezde hiç yatırmıyorlar yransferi yapıp yolcu ediyorlar, psikolojik olarak rahat etmeniz için ilk gün dinlenin ikinci gün hayatınıza dönün dediler hep ve ben transfer sonrası 1 saate yakın da araba yolculuğu yapıyorum. Her iki transferimde olumlu ikiz gebelik oluştu. İlk tedavim kürtajla sonlandı ikinciden elhamdulillah kızım var. Bu üçüncü tedavim olacak. Yatıp yatmamak çok da önemli değil. Siz kendinizi rahat hissedecek şeyler yapın yeter. Gerisi nasip.
Bakalım canım... Büyük ihtimal havuz yapılacak bana. Çok yorucu bir süreç bu. İnsanın sinir sistemi bozuluyor. Geçen denemede de 2 embriyom vardı, kimyasal gebelik oluştu sadece.Çok geçmiş olsun inşallah ohssden biran önce kurtulursun. 10 embriyomdan sadece 1 tanesi 5. Güne gittiğinde bende duvara çarpmış gibi oldum herşey bitti bu kadarmış dedim. Sonraki gün aradılar geriden bir embriyom geliyordu o yasamış 6. Günde o dondu o gün bütün hislerim değişti totalde 2 embriyom var fakat o 2.si gelişmese bile 1 umudum olacaktı Rabbim ol desin yeter ki. Seninde o 1 embriyon sana sımsıkı tutunur inşallah başa dönmezsin hiç embriyosu gelişmeyen arkadaşlar var lütfen üzülme inşallah herşey güzel olur
Allah ol dedıkten sonra cnm olur bosber sen takma onu nekadar yatıyosun bana okogun banyo yapma ve ıkı gın dınlen dedılerAynen ya kan akışı için dediler saçma ya
Çok Teşekkür ler hastaneden aradılar normal dediler.Normal ilerliyor canim. Rabbim tamamina erdirsin insaallah.
Teşekkürler 4 gün olunca daha yüksek çıkan arkadaşlar var az olunca korktum ama normalmiş.Bence de sonucun çok iyi,en az 600 olması gerekirken 685 çıkmış. Bence sıkma canını, sevin,hayırlı olsun.
Geldi haber herşey normal 6 nisana randevu al dediler kese ve kalp için ama 2 nisana alabildim.Hala haber yokmu canim
Aynen haklısın canım eşlerimiz açısından da çok zor tabi. Biz kendi derdimize düşüp onları unutuyoruz. Eşim diyor ki onca verdiğimiz emek, bütçemiz uygun olmadığı halde kredi çekip verdiğimiz para, sonucun olumsuz oluşu vs bunlar o kadar çok üzmüyor beni. Senin çektiğin acı daha çok üzüyor diyor.Hangi hastanede tedavi görüyorsun bence olumsuz düşünme iyi bi gruptasın yaşında gayet uygun koskoca 5 yılın var mutlaka olur yeterki olumsuz düşünceleri kafadan silelim hatta bebek fikrinide silelim hayatımızın merkez konusu bu olmasın biliyorum çok kolay bişi değil ama %90 hamile kalanlar kafamdan attığım an hamile kaldım diyorlar bunu başarabiliyorlarsa biz neden yapamayalım hemde hiçbir sebep yok bunu başaramamak için..en büyük destekçilerimiz eşlerimiz Bnce bu süreçte onlarıda üzmeden akışına bırakalım herşeyi
Çok teşekkürler darısı bekleyenlere daha iyisi olsun :)Çok güzel artmış canım maşallah
4 gün vardı bana az geldi ama normalmiş . Hastaneden öyle dedilerarada kac gun var bence guzel yukselmiş canım
Aynen öle canımHEr doktorun kendine göre bi tedavi şekli var canım
Ayyy tbr ederım kuzum ıns saglıkla kucagına alırsın darısı bıze ınsKızlar bende bugün kan verdim anca kendime geldim yazdım üçüncü denememden sonra sonucum 241 bugün 11 günümdü çok mutluyum hala inanamıyorum 8 yıllık hasret inşallah kalp atışınıda duyarım allah herkese nasip etsin
Maşallah canım darısı başımıza belirtin nelerdiKızlar bende bugün kan verdim anca kendime geldim yazdım üçüncü denememden sonra sonucum 241 bugün 11 günümdü çok mutluyum hala inanamıyorum 8 yıllık hasret inşallah kalp atışınıda duyarım allah herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?