2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Hamile kalabilmişsin canım bu çok önemli bi nokta bence tekrar hamile kalabileceğin anlamına geliyor..dondurulmuşun varmı peki?Bir sonraki transferinde tutar inşallah
O hamileliğimiki yıl önce normal yolla herhangi bir tedavi görmeden olmuştu ama bu tüp bebek denemesinde 4 yumurta toplandı ve bir embriyo oluştu o da beşinci günde gelişmediği için iptal oldu zaten.

Hangi hastanede tedavi görüyorsun bence olumsuz düşünme iyi bi gruptasın yaşında gayet uygun koskoca 5 yılın var mutlaka olur yeterki olumsuz düşünceleri kafadan silelim hatta bebek fikrinide silelim hayatımızın merkez konusu bu olmasın biliyorum çok kolay bişi değil ama %90 hamile kalanlar kafamdan attığım an hamile kaldım diyorlar bunu başarabiliyorlarsa biz neden yapamayalım hemde hiçbir sebep yok bunu başaramamak için..en büyük destekçilerimiz eşlerimiz Bnce bu süreçte onlarıda üzmeden akışına bırakalım herşeyi

Rahatladım canım sayende ya iyi ki yazdın teşekkür ederim inşallah nasip olur

Bakalım canım... Büyük ihtimal havuz yapılacak bana. Çok yorucu bir süreç bu. İnsanın sinir sistemi bozuluyor. Geçen denemede de 2 embriyom vardı, kimyasal gebelik oluştu sadece.

Aynen haklısın canım eşlerimiz açısından da çok zor tabi. Biz kendi derdimize düşüp onları unutuyoruz. Eşim diyor ki onca verdiğimiz emek, bütçemiz uygun olmadığı halde kredi çekip verdiğimiz para, sonucun olumsuz oluşu vs bunlar o kadar çok üzmüyor beni. Senin çektiğin acı daha çok üzüyor diyor.

Ayyy tbr ederım kuzum ıns saglıkla kucagına alırsın darısı bıze ıns

Maşallah canım darısı başımıza belirtin nelerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…