- 21 Kasım 2016
- 2.466
- 8.729
- 158
- 32
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #2.761
Gitmiştim remzi beye görüşmeye bende ama sonra ebru hanımda tedaviye başladım canım. Valla 2.kalite dediler sadece o kadarını biliyorumBenim de 5. Gün 4bb kalite . Senin ney kalitesi? Evet aynı test günümüz ama ben öncesinde evde yaparım kendimi alıştırmak için:)) doktorum bahçeci fulya remzi bey.
Transfer günü verdikleri zarfta yazıyorGitmiştim remzi beye görüşmeye bende ama sonra ebru hanımda tedaviye başladım canım. Valla 2.kalite dediler sadece o kadarını biliyorum
Çok teşekkür ederim karşılaşmışızdır belki :) umarım güzel haberler alırız hepimiz. Yaş 27 3 deneme sebepsiz infertelite deniyor ama embriyo gelişiminde problem var bahçeci umut ebru öztürk transfer tarihi 14 mart. Test günü 25 mart.Merhaba öncelikle transferiniz hayırlı olsun bende sizinle aynı merkeze gidiyorum doktorum cem beykonunun başına liste yaptım birbirimizi kolay takip edebilelim diye bana yaş, kaçıncı deneme, tüp bebek sebebi, hangi hastahane, transfer tarihi bunları yazarsanız birazdan vaktim olacak diğer arkadaşla beraber sizide eklerim
Neden soka ugradın canım? Sana bişey sorcam bu oksapar hakkında hangi degerın normalden yuksek olsugu için kullanıyosun? Banada vermişti bulent hoca protrombin zamanı sn olarak 15, protrombin zamanı (inr) 1.23 bunlar mı etkiliyor pıhtılaşmayıAynen hepsı bırıncı kalıte harıka gıdıyondıye mutluykrn bugun bıanda hayatımın sokunu yasadım ılgınc
Baktım zarfa ama blast(2) yazıyor.Transfer günü verdikleri zarfta yazıyor
Hımm yazmıyor demek onda, çokta önemli degil zaten kalitesi, tutacak olan her şekilde tutuyor. Insallah guzel olur hepimizin sonucu..Baktım zarfa ama blast(2) yazıyor.
Baya bahceciye giden var inşallah pozitif sonucu alirsinuzKocaelide yaşıyorum tedaviye istanbula gidip geliyorum bahçeci umut doktorum cem bey
Ben 5.gün embiryosunu 6.gün idrar testi te silik çizgi görmüştüm canımBenim de 5. Gün 4bb kalite . Senin ney kalitesi? Evet aynı test günümüz ama ben öncesinde evde yaparım kendimi alıştırmak için:)) doktorum bahçeci fulya remzi bey.
Bir kez transfer oldu 3.gün transferiydi tutmadı maalesef ama sen gibi hemen masadan kaldırıp lavaboya göndermişlerdi beni. Adana başkentte yaptırmıştım. Sonra dondurulan embriyolar vardı 3 gün embriyosuydu. Çözdürünce ilerlemedi transfer olmadı. Sonra bir kez daha denedim aynı hastanede 1 tane embriyo oluştu oda 4.günden 5.güne geçmedi. Transfer yine iptal. Bu kez 3 embriyo oluştu 4.gün iyiydi 5 gün Bi tane kaldı oda transfer oldu.Canım peki 5.gğne ulaşmadan transfer olmadı mı hiç
İnşallah ya rabbim hiçbirimizin kucağını boş Bırakmasın inşallah :)Hımm yazmıyor demek onda, çokta önemli degil zaten kalitesi, tutacak olan her şekilde tutuyor. Insallah guzel olur hepimizin sonucu..
Peki sorum şu doktorum benim emriyolarimi 2+2 olarak dondurdu tek tek ayırmamış 2 li olarak mı transfer ederler yoksa ayirirlarmi dondurulmuşu 2 li ayirabiliyormuKocaelide yaşıyorum tedaviye istanbula gidip geliyorum bahçeci umut doktorum cem bey
Yaa sonra ne oldu pekiBen 5.gün embiryosunu 6.gün idrar testi te silik çizgi görmüştüm canım
Calısmıyorum annemde kalıyorum cnm rahatm o konuda ama esımden uzagım olsun bebıslerımız ıcın deger evet moralımız cok yuksek olsun kı bebısler tutunsun cnmUmarım pozitif sonucu görürüz canım benim. Allah hepimizin kucağını doldursun inşallah. Kalbimizi ferah tutup dikkat edecez. Çalışmıyor ve evdeysen bol bol dua edip komedi filmleri izleyelim ki neşeli olalım bebişler hissetsin ve sıkı sıkı tutunsun annelerine :)
Yarin direkt kan tahlili vericem canim Allah kismet ederse . Bel agrim cok fazla varCanım idrar testi hiç yaptın mı yoksa direk kan mı vereceksin
Hepsı gunuylr uyumluydu cnm bıtanesı gerıden gelıyodu yarın ona bakıp ıyıyse dondurucaklar embrıyoda kalmadı vallaCanım verilen embriyolar 5aa mı
Kesinlikle canım bol bol dinlen ve neşeli olmaya bak. :)Calısmıyorum annemde kalıyorum cnm rahatm o konuda ama esımden uzagım olsun bebıslerımız ıcın deger evet moralımız cok yuksek olsun kı bebısler tutunsun cnm
Aynen belkide karşılaşmışızdırÇok teşekkür ederim karşılaşmışızdır belki :) umarım güzel haberler alırız hepimiz. Yaş 27 3 deneme sebepsiz infertelite deniyor ama embriyo gelişiminde problem var bahçeci umut ebru öztürk transfer tarihi 14 mart. Test günü 25 mart.
ben 6 soda bırıncı kalıte ve ve guzel gıdıyo sanıyodum cnm benım trombofılı panelı c677t mı oyle bıseyle paı 4g/5g genlerımde homozıgot ve heterezıgot pıhtılasma var cnmNeden soka ugradın canım? Sana bişey sorcam bu oksapar hakkında hangi degerın normalden yuksek olsugu için kullanıyosun? Banada vermişti bulent hoca protrombin zamanı sn olarak 15, protrombin zamanı (inr) 1.23 bunlar mı etkiliyor pıhtılaşmayı
Normal ilerliyor canim. Rabbim tamamina erdirsin insaallah.Kızlar ilk kan testim 145. Perşembe günü ikinci kan testim bugün yapıldı 685 çıktı normal mi?
@Yahrenayy
Amin hepimiz güzel sonuçlar verelim inşallahBaya bahceciye giden var inşallah pozitif sonucu alirsinuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?