2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Benim de 5. Gün 4bb kalite . Senin ney kalitesi? Evet aynı test günümüz ama ben öncesinde evde yaparım kendimi alıştırmak için:)) doktorum bahçeci fulya remzi bey.
Gitmiştim remzi beye görüşmeye bende ama sonra ebru hanımda tedaviye başladım canım. Valla 2.kalite dediler sadece o kadarını biliyorum

Çok teşekkür ederim karşılaşmışızdır belki :) umarım güzel haberler alırız hepimiz. Yaş 27 3 deneme sebepsiz infertelite deniyor ama embriyo gelişiminde problem var bahçeci umut ebru öztürk transfer tarihi 14 mart. Test günü 25 mart.

Aynen hepsı bırıncı kalıte harıka gıdıyondıye mutluykrn bugun bıanda hayatımın sokunu yasadım ılgınc
Neden soka ugradın canım? Sana bişey sorcam bu oksapar hakkında hangi degerın normalden yuksek olsugu için kullanıyosun? Banada vermişti bulent hoca protrombin zamanı sn olarak 15, protrombin zamanı (inr) 1.23 bunlar mı etkiliyor pıhtılaşmayı

Canım peki 5.gğne ulaşmadan transfer olmadı mı hiç
Bir kez transfer oldu 3.gün transferiydi tutmadı maalesef ama sen gibi hemen masadan kaldırıp lavaboya göndermişlerdi beni. Adana başkentte yaptırmıştım. Sonra dondurulan embriyolar vardı 3 gün embriyosuydu. Çözdürünce ilerlemedi transfer olmadı. Sonra bir kez daha denedim aynı hastanede 1 tane embriyo oluştu oda 4.günden 5.güne geçmedi. Transfer yine iptal. Bu kez 3 embriyo oluştu 4.gün iyiydi 5 gün Bi tane kaldı oda transfer oldu.

Calısmıyorum annemde kalıyorum cnm rahatm o konuda ama esımden uzagım olsun bebıslerımız ıcın deger evet moralımız cok yuksek olsun kı bebısler tutunsun cnm

Aynen belkide karşılaşmışızdır Şimdi ekran fotoğrafı alıyorum topluca gireceğim inşallah. Eşim geldide yemek bulaşık işleri bitince yazacağım o sebepten şuan listeyle ilgilenemiyorum inşallah olumlu sonuç alırsın diğer denemelerinde bahçecide mi oldu?

Hanı
ben 6 soda bırıncı kalıte ve ve guzel gıdıyo sanıyodum cnm benım trombofılı panelı c677t mı oyle bıseyle paı 4g/5g genlerımde homozıgot ve heterezıgot pıhtılasma var cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…