- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #2.781
Evet cnm hepbırlıktr aynen sohbette edıp bekleyelım kendımızı strese sokmayalmKesinlikle canım bol bol dinlen ve neşeli olmaya bak. :)
Kolay gelsin canım. Yok bahçeci de ilk denemem. Daha önce adana başkentte yaptırmıştım ama bahçecide olunca ne kadar yanlış yaptığımı anladım. Bahçeci kişiye önem veriyor ve çok hassas davranıyor bizi anlamaya çalışıyorlar. Umutla dolarak döndüm ben evime.Aynen belkide karşılaşmışızdırŞimdi ekran fotoğrafı alıyorum topluca gireceğim inşallah. Eşim geldide yemek bulaşık işleri bitince yazacağım o sebepten şuan listeyle ilgilenemiyorum inşallah olumlu sonuç alırsın diğer denemelerinde bahçecide mi oldu?
Sen ne durumdasn kuzuYarin direkt kan tahlili vericem canim Allah kismet ederse . Bel agrim cok fazla var
Aaaa okadar erkenmı cokıyoBen 5.gün embiryosunu 6.gün idrar testi te silik çizgi görmüştüm canım
Birine birşey olursa diğerini transfer etmek için 2serli donuyor diye biliyorum hangisi daha kaliteli ise o transfer olur. Eğer yaş 35 üstü ise 2 embriyo transfer ederler veya 35 yaş altı olup 2 başarısız tüp bebekten sonra 2 embriyo transfer ediliyor. Benim 2 embriyom var biri 5. Gün biri 6. Gün o sebepten ayrı ayrı dondurdularPeki sorum şu doktorum benim emriyolarimi 2+2 olarak dondurdu tek tek ayırmamış 2 li olarak mı transfer ederler yoksa ayirirlarmi dondurulmuşu 2 li ayirabiliyormu
Allah pişman etmesin sonuda çok güzel olsun inşallah. Gerçekten kliniken bende çok memnunum Allah korusun negatif olsa bile orada devam ederim diyorum.. opu işlemimi ebru hanım yapmıştı o da çok tatlı bir doktorKolay gelsin canım. Yok bahçeci de ilk denemem. Daha önce adana başkentte yaptırmıştım ama bahçecide olunca ne kadar yanlış yaptığımı anladım. Bahçeci kişiye önem veriyor ve çok hassas davranıyor bizi anlamaya çalışıyorlar. Umutla dolarak döndüm ben evime.
Bence de sonucun çok iyi,en az 600 olması gerekirken 685 çıkmış. Bence sıkma canını, sevin,hayırlı olsun.Bilemedim içim sıkıldı
Bende benim yuzumden olmasina uzuldum 1 gunluk ilac almadim diye tedavim bitti resmen diger ayi bekliycem felan amaaan valla napalimAh canım ya çok üzüldüm gerçekten ama sende bir an önce toparlan kendini suclama hayırlısı böyleymiş belkide. Hem herşey bitmiş değilki merak etme önümüzdeki ay tedavin için en uygun şeyi düşünüp başlar inşallah
Ben de kocaelide yaşıyorum,.Kocaelide yaşıyorum tedaviye istanbula gidip geliyorum bahçeci umut doktorum cem bey
Merhaba,biz 2017 temmuz annelerinde birlikteydik sanırım, benim sonum hüsran oldu ama.Siz ikinci için tedavidesiniz heralde..hayırlı olsun.Kızlar cumartesi sabah transferim var.06.04 test günüm.16. Güne verdiler randevuyu ilk defa bu kadar uzun süreye verdilerama ben 4.-5. gün idrar testi yaparım. Cuma günü gebelik testini stoklarım
Dualarınıza talibim..
Hala haber yokmu canimBilemedim içim sıkıldı
Evet canım 5.gün erken çıkıyorAaaa okadar erkenmı cokıyo
Bir kızım var canım kardeş istiyoruzYaa sonra ne oldu peki
Ay inanmıyorum canım benim de adana başkent hiç memnun kalmadımBir kez transfer oldu 3.gün transferiydi tutmadı maalesef ama sen gibi hemen masadan kaldırıp lavaboya göndermişlerdi beni. Adana başkentte yaptırmıştım. Sonra dondurulan embriyolar vardı 3 gün embriyosuydu. Çözdürünce ilerlemedi transfer olmadı. Sonra bir kez daha denedim aynı hastanede 1 tane embriyo oluştu oda 4.günden 5.güne geçmedi. Transfer yine iptal. Bu kez 3 embriyo oluştu 4.gün iyiydi 5 gün Bi tane kaldı oda transfer oldu.
Maşallah olur insallahBir kızım var canım kardeş istiyoruz
Anam hazır degılım okadar yanı 10.gunmu oluyo ozaman embrıyonun 5.gununden sonraEvet canım 5.gün erken çıkıyor
Aynen canımAnam hazır degılım okadar yanı 10.gunmu oluyo ozaman embrıyonun 5.gununden sonra
Bıde ıkız tutarsa daha hızlımı artar beta acep allah hayırlısını nasıp etsın bızlere cnm ya bır evladım olsunda saglıklı hayırlı ınsAynen canım
Kızında kalkmış miydin hemenTransferden sonra hemen ayağa kalkan tek benim sanırım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?