- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #2.741
Bende bugun 5.gun embrıyosu teansfer oldum cnm 27 benıme test günüm benıde cok sıkıstırıp 20 dkyat dedıler mafodm sonra gene bıraz yattım 1 saat toplam estrofem progestan ıgne oksapar coraspın kullanıyorum sen ıkıgun ondesın neler yapıyosunKızlar merhaba. Benimde 14 martta 5. gün 2. Kalite embriyo transferim yapıldı. 25 mart test günüm ve şimdiden çok stresliyim. Benim gibi bekleyenler varsa birbirimizi teselli edelim isterim. Birde nasıl geçiyor süreç ben daha önce de transfer olmuştum ve doktor çok rahattı hemen masadan kaldırmış lavaboya göndermiş hayata dön demişti. Ama bu sefer masadan sedyeye aldılar yatakta 2 saat yatırdılar sonrada bol bol uzan dinlen dediler. Sizler neler yapıyorsunuz?
Bende günde 2 estrofem 1 coraspirin birde crinone jel sabah akşam kullanıyorum. 3 günde birde 2 tüp progesteron iğne verdi doktor. Birde vitamin önerdiler hepsi bu. İlk transferin mi? Benim problemim embriyonun 5.güne ilerlememesiydi daha önce 2 kez denedim olmadı ilk kez 5.gün embriyosuna ulaştık tek embriyoyla.Bende bugun 5.gun embrıyosu teansfer oldum cnm 27 benıme test günüm benıde cok sıkıstırıp 20 dkyat dedıler mafodm sonra gene bıraz yattım 1 saat toplam estrofem progestan ıgne oksapar coraspın kullanıyorum sen ıkıgun ondesın neler yapıyosun
Bende oldum bugun cnm hayırlı olsun tekmı koydular benım bıtane gerıden gelen embrıyom kaldı onu yarın duruma gore dondurucaklarMerhabalar kizlar, buhun yransferimi oldum. Anestezili yapildi gayet iyi hissediyorum, insallah yawrum tutunur.Iki embriyomuzu da dondurduk
evet ılk transferım cnm bıanda ıyı gıden uc embrıyom durdu ıkısı guzeldı verdıler bırı gerıden gelıyomusBende günde 2 estrofem 1 coraspirin birde crinone jel sabah akşam kullanıyorum. 3 günde birde 2 tüp progesteron iğne verdi doktor. Birde vitamin önerdiler hepsi bu. İlk transferin mi? Benim problemim embriyonun 5.güne ilerlememesiydi daha önce 2 kez denedim olmadı ilk kez 5.gün embriyosuna ulaştık tek embriyoyla.
Umarım pozitif sonucu görürüz canım benim. Allah hepimizin kucağını doldursun inşallah. Kalbimizi ferah tutup dikkat edecez. Çalışmıyor ve evdeysen bol bol dua edip komedi filmleri izleyelim ki neşeli olalım bebişler hissetsin ve sıkı sıkı tutunsun annelerine :)evet ılk transferım cnm bıanda ıyı gıden uc embrıyom durdu ıkısı guzeldı verdıler bırı gerıden gelıyomus
Çok geçmiş olsun inşallah ohssden biran önce kurtulursun. 10 embriyomdan sadece 1 tanesi 5. Güne gittiğinde bende duvara çarpmış gibi oldum herşey bitti bu kadarmış dedim. Sonraki gün aradılar geriden bir embriyom geliyordu o yasamış 6. Günde o dondu o gün bütün hislerim değişti totalde 2 embriyom var fakat o 2.si gelişmese bile 1 umudum olacaktı Rabbim ol desin yeter ki. Seninde o 1 embriyon sana sımsıkı tutunur inşallah başa dönmezsin hiç embriyosu gelişmeyen arkadaşlar var lütfen üzülme inşallah herşey güzel olurKendim için çok da parlak olmayan aynı zamanda artık yorulduğum bir durumla karşınızdayım.
7 embriyodan sadece 3 tanesi ilerleme gösterebilmiş. Ama sadece 1 tanesi A kalite gibi görünüyormuş. Dondurulacağı için yarını hatta 7. günü gözleyebilirlermiş.
Gene elimde sadece 1 embriyo var anlayacağınız. Gene iğneli günler beni bekliyor. Hayatımdan o kadar yoruldum, o kadar bıktım ki.
Günlerden beri OHSS ile uğraşıyorum. +5 kilo aldım kaç günde. Tam kendime geldim OPUdan sonra bu haber...
Amh kaç acaba senin? Yaşın kaç bir de? Hastalığın var mı? Çikolata kisti ya da miyom gibi?Haklısın canım, hem maddi hem manevi süreç çok zor ve yıpratıcı. Benim de ilk denemem di, yaşıma göre yumurtalık rezervim düşükmüş, 6 yumurtan var dediler 4 topladılar 3 tanesine işlem uyguladık bir tanesi canlılık gösterdi dediler, onu takip ettik beşinci günü gelişmedi tedavi olumsuz sonuçlandı. Maddiyat nedeni ile uzun süre tekrar deneyemem bende ama Allah tan umut kesilmez inşallah bizim de güzel sonuçlar alacağımız zamanlar gelir.
Tabiki eklerim yaş, kaçıncı deneme, tüp bebek yaptırma sebebi, hangi hastahane ve hangi aşamada olduğunu yazar mısınBenide eklermisin
Kocaelide yaşıyorum tedaviye istanbula gidip geliyorum bahçeci umut doktorum cem beyInşallah nerde yaşıyorsun devlette mı özelde mı yaptiriyorsun
Hayırlı olsun canim, benim de 14 mart transfer tarihim.Kızlar merhaba. Benimde 14 martta 5. gün 2. Kalite embriyo transferim yapıldı. 25 mart test günüm ve şimdiden çok stresliyim. Benim gibi bekleyenler varsa birbirimizi teselli edelim isterim. Birde nasıl geçiyor süreç ben daha önce de transfer olmuştum ve doktor çok rahattı hemen masadan kaldırmış lavaboya göndermiş hayata dön demişti. Ama bu sefer masadan sedyeye aldılar yatakta 2 saat yatırdılar sonrada bol bol uzan dinlen dediler. Sizler neler yapıyorsunuz?
Kaçıncı gün canım test tarihimizde aynı mı? Ben bahçeci umut hastanesi ebru öztürk hanımda yaptırdım tüp bebeğimi.Hayırlı olsun canim, benim de 14 mart transfer tarihim.
Canım benimde 3.gğn embiryosu test günüm 24 mart valla benim transfer oldu odaya yürüyerek gittim tuvalete gittim filan bana çok ilginç geldi hiç böyle tahmin etmemiştimKızlar merhaba. Benimde 14 martta 5. gün 2. Kalite embriyo transferim yapıldı. 25 mart test günüm ve şimdiden çok stresliyim. Benim gibi bekleyenler varsa birbirimizi teselli edelim isterim. Birde nasıl geçiyor süreç ben daha önce de transfer olmuştum ve doktor çok rahattı hemen masadan kaldırmış lavaboya göndermiş hayata dön demişti. Ama bu sefer masadan sedyeye aldılar yatakta 2 saat yatırdılar sonrada bol bol uzan dinlen dediler. Sizler neler yapıyorsunuz?
Nereye ekliyosunuz beni ekleyin lütfen :)Tabiki eklerim yaş, kaçıncı deneme, tüp bebek yaptırma sebebi, hangi hastahane ve hangi aşamada olduğunu yazar mısın
Benim de 5. Gün 4bb kalite . Senin ney kalitesi? Evet aynı test günümüz ama ben öncesinde evde yaparım kendimi alıştırmak için:)) doktorum bahçeci fulya remzi bey.Kaçıncı gün canım test tarihimizde aynı mı? Ben bahçeci umut hastanesi ebru öztürk hanımda yaptırdım tüp bebeğimi.
Canım peki 5.gğne ulaşmadan transfer olmadı mı hiçBende günde 2 estrofem 1 coraspirin birde crinone jel sabah akşam kullanıyorum. 3 günde birde 2 tüp progesteron iğne verdi doktor. Birde vitamin önerdiler hepsi bu. İlk transferin mi? Benim problemim embriyonun 5.güne ilerlememesiydi daha önce 2 kez denedim olmadı ilk kez 5.gün embriyosuna ulaştık tek embriyoyla.
İlk transferde bende bunu yaşadım ama yanlış bilmiyorsam ilk 2 saat çok önemliymiş. Yarım saat lavaboya göndermediler beni. 2 saatte yatakta durdum. Sonra çıkardılar. Bazen önemsemiyor hastaneler ama önemli bence.Canım benimde 3.gğn embiryosu test günüm 24 mart valla benim transfer oldu odaya yürüyerek gittim tuvalete gittim filan bana çok ilginç geldi hiç böyle tahmin etmemiştim
Canım verilen embriyolar 5aa mıevet ılk transferım cnm bıanda ıyı gıden uc embrıyom durdu ıkısı guzeldı verdıler bırı gerıden gelıyomus
Üzülme canım benim 3.Gün transferi ama benim de elimde dondurulmuş kalmadı ama şükür 1 tane var umarım tutar die dua ediorumKendim için çok da parlak olmayan aynı zamanda artık yorulduğum bir durumla karşınızdayım.
7 embriyodan sadece 3 tanesi ilerleme gösterebilmiş. Ama sadece 1 tanesi A kalite gibi görünüyormuş. Dondurulacağı için yarını hatta 7. günü gözleyebilirlermiş.
Gene elimde sadece 1 embriyo var anlayacağınız. Gene iğneli günler beni bekliyor. Hayatımdan o kadar yoruldum, o kadar bıktım ki.
Günlerden beri OHSS ile uğraşıyorum. +5 kilo aldım kaç günde. Tam kendime geldim OPUdan sonra bu haber...
Merhaba öncelikle transferiniz hayırlı olsun bende sizinle aynı merkeze gidiyorum doktorum cem beyNereye ekliyosunuz beni ekleyin lütfen :)
Hiç önemsemediler canım çataldan indim odaya yürüyerek gittim 2 dk sonra tuvalete gittim 45 dk hastanede durup çıktım bakalım ne olacak sonuç ama bana göre de önemliİlk transferde bende bunu yaşadım ama yanlış bilmiyorsam ilk 2 saat çok önemliymiş. Yarım saat lavaboya göndermediler beni. 2 saatte yatakta durdum. Sonra çıkardılar. Bazen önemsemiyor hastaneler ama önemli bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?