2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Kuzum yas 29 benım 39 gordum tabloda

Bi dahakine insallah hayırlı olur bol incir kurusu ye keci boynuzu ye canım
zaten süreç maddi manevi çok zor, insan olumsuz sonuçlanınca daha bir yıpranıyor, ben madiyat nedeni ile tekrar deneyemem yakın zamanda ama bakalım kısmet artık hayırlısı olsun canım

Igneler yavaş etki ediyormuş canım ondan senin e2 değerin kaç cikmisti
hiç hatırlamıyorum tatlım dosyalarda vardır belki ama onlar evde ben işteyim doktor bana iyi gelişiyorlar tahlillerde bir sorun yok demişti ama sonuç olumsuz oldu o yüzden çok takılma bence yavaş gelişsede sende sonuç tam tersi olup olumlu olabilir, biliyorum kolay değil ama çok stres yapmamaya çalış

Tamam canım tesekkur ederim

zaten süreç maddi manevi çok zor, insan olumsuz sonuçlanınca daha bir yıpranıyor, ben madiyat nedeni ile tekrar deneyemem yakın zamanda ama bakalım kısmet artık hayırlısı olsun canım
Canım sana bol dua ettim edicem aklima geldikce.annem ne tatlı bir gelindi diyor oda dua etti Allahın izniyle inşallah senin de olacak..yıpranıyor insan dogru ama Allah 'tan ümit kesilmez❤❤

Canım sana bol dua ettim edicem aklima geldikce.annem ne tatlı bir gelindi diyor oda dua etti Allahın izniyle inşallah senin de olacak..yıpranıyor insan dogru ama Allah 'tan ümit kesilmez❤❤
Sağol canım benim, Allah razı olsun, annene de çok teşekkür ettiğimi ve selamlarımı ilet lütfen. Üzüldük ama Umudumuzu kesmedik tabi, yaşadığımız sürece her zaman her şey için umut var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…