- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #2.621
bu ıyı canım .. peki adet olcak gıbı mı tutulmus gıbı mıBenim de öyle transferden önce daha coktu, simdi geçti göğüs hassasiyeti. Seninle aynı gün olduk transfer. Ama belim agirmaya başladı benim bugün.
Tutulmuş gibibu ıyı canım .. peki adet olcak gıbı mı tutulmus gıbı mı
maşallah maşallah. süper canım haftaya kese gorursunŞimdi aldım sonucu canım 782.5 çıktı
bu daha da ıyı ınsallah tutunuyo canımTutulmuş gibi
Hmm burda 1 canim. Hadi hayırlı haberleriji bekliyorum9 da verdim bekliyeceğim burada saat daha 10.44 öğleden sonra anca çıkar haber alınca yazarım
Oo masallah canim sen kac kere kan verdin kacinci gunlerdi bana yazsana biŞimdi aldım sonucu canım 782.5 çıktı
Ayy inşallah canım inşallah hayırlısıylamaşallah maşallah. süper canım haftaya kese gorursun
Insallahbu daha da ıyı ınsallah tutunuyo canım
Bi dahakine insallah hayırlı olur bol incir kurusu ye keci boynuzu ye canımbenim tedavi iptal embriyo gelişmedi ilk deneme başarısızlıkla sonuçlandı canım
Kuzum yas 29 benım 39 gordum tablodaArkadaşlar tedavimin rahim dinlendirme aşamasındayım mart ayında bir aksilik olmazsa transfer olacağım inşallah. Mart ayında transfer olacaklar varsa süreci paylaşabiliriz diye düşündüm. Rabbim emeklerimizin karşılığını verir ve miniklerimize kavuşuruz inşallah
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mart Ayında Transfer olacak arkadaşlarım buradan birbirimizi kolaylıkla takip edebiliriz rabbim güzel haberler almayı nasip etsin ❤
@Buseeeeee95
•İlk DenemeErkek
Faktörü İzmir
9 Eylül Üniversitesi Tüp Bebek Merkezi17 Mart Transfer Olacak
Uykusuz Koala
•İlk Deneme Erkek Faktörü
(Ağır OAT) Bahçeci
Umut Tüp Bebek Merkezi 4 Mart Transfer Hazırlığına Başlayacak
Yahrenayy
•İlk Deneme
(1 başarısız aşılama)Sebepsiz
İnfertilite Antalya Ivf
Özel Tüp
Bebek Merkezi3 Mart
Transfer OlduPozitif
@10Esra_Rengiz_16
•2. DenemePcos +
Erkek Faktörü Bursa Jimer Tüp Bebek Merkezi4 Mart Transfer Hazırlığına Başlayacak
@ayse vera
•İlk DenemeSebepsiz İnfertilite Ankara HRS Hastahanesi Tüp Bebek Merkezi 29 Mart Transfer Hazırlığına Başlayacak
@Ozlem9144
• 3.DenemeErkek Faktörü Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi 29 Şubat Transfer Hazırlığına Başlayacak
@Sseerraayy
•İlk Deneme
(2 Başarısız aşılama)Sebepsiz İnfertilite Yeni Yüzyıl Hastahanesi Tüp Bebek Merkezi 3 Mart Transfer Hazırlığına Başlayacak
@Nameless Warrior
•İlk DenemePcos Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi Transfer Hazırlığına Başlayacak
@papatyamrm
•3. Deneme
(2 Negatif Tüp Bebek)
4 Normal Gebelik KaybıSebepsiz infertilite teşhisi sonrası rahimde şekil bozukluğu çıkmış Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi 03 Mart Transfer Oldu Pozitif
@Sea41
•İlk Deneme
(4 Normal Gebelik Kaybı)Genetik bozukluk Ataşehir
Memorial Hastanesi Tüp Bebek MerkeziTedaviye Başlayacak
dlkkydlntpl
•Yaş 39
•İlk Deneme
(1 Erken doğum)Sebepsiz infertilite Hafif pco görünümü Acıbadem Maslak Tüp Bebek Merkezi 29 Şubatta Tedaviye Başladı
Kbdemirel
•2. DenemeErkek Faktörü + Pco Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezi 13 veya 14 mart Transfer Olacak
limoncicegi41
•3. DenemeRahim Anomalisi
(Yarım Rahim)Okan Üniversitesi Tüp Bebek Merkezi 9 Mart Transfer Olacak
@Nurov
•İlk DenemeÇikolata Kisti Yada Sebepsiz İnfertilite Bahçeci Diyarbakır Tüp Bebek Merkezi Nisanda Transfer Olacak Tedavi Görüyor
@srpsrht
•3.Deneme
(2 Başarısız Aşılama). . Uludağ Üniversitesi Tüp Bebek Merkezi 5 Martta Transfer Oldu
@Almina58
•1.DenemeÇikolata kisti + rahim şekil bozukluğu Münür Şago Tüp Bebek Merkezi (KKTC)
Mart sonu transfer olabilir
benımde goguslerde hıc agrı yok. ama karnım arada sırada adet gıbı agrıy. bazende belım agrıyo bı acayıp agrısa korkuyorum . agrımasa gene korkuyom. sonuc degısmıyo. hop oturup hop kalkıyorum
Agirsa dert agirmasa dert napıcaz bilmembenımde goguslerde hıc agrı yok. ama karnım arada sırada adet gıbı agrıy. bazende belım agrıyo bı acayıp agrısa korkuyorum . agrımasa gene korkuyom. sonuc degısmıyo. hop oturup hop kalkıyorum
zaten süreç maddi manevi çok zor, insan olumsuz sonuçlanınca daha bir yıpranıyor, ben madiyat nedeni ile tekrar deneyemem yakın zamanda ama bakalım kısmet artık hayırlısı olsun canımBi dahakine insallah hayırlı olur bol incir kurusu ye keci boynuzu ye canım
hiç hatırlamıyorum tatlım dosyalarda vardır belki ama onlar evde ben işteyim doktor bana iyi gelişiyorlar tahlillerde bir sorun yok demişti ama sonuç olumsuz oldu o yüzden çok takılma bence yavaş gelişsede sende sonuç tam tersi olup olumlu olabilir, biliyorum kolay değil ama çok stres yapmamaya çalışIgneler yavaş etki ediyormuş canım ondan senin e2 değerin kaç cikmisti
İnş canım aynı dileklerim hepimiz içinİnş her şey yolunda gider canım bebişini kucağına alırsın
Tamam canım tesekkur ederimhiç hatırlamıyorum tatlım dosyalarda vardır belki ama onlar evde ben işteyim doktor bana iyi gelişiyorlar tahlillerde bir sorun yok demişti ama sonuç olumsuz oldu o yüzden çok takılma bence yavaş gelişsede sende sonuç tam tersi olup olumlu olabilir, biliyorum kolay değil ama çok stres yapmamaya çalış
Canım sana bol dua ettim edicem aklima geldikce.annem ne tatlı bir gelindi diyor oda dua etti Allahın izniyle inşallah senin de olacak..yıpranıyor insan dogru ama Allah 'tan ümit kesilmez❤❤zaten süreç maddi manevi çok zor, insan olumsuz sonuçlanınca daha bir yıpranıyor, ben madiyat nedeni ile tekrar deneyemem yakın zamanda ama bakalım kısmet artık hayırlısı olsun canım
Sağol canım benim, Allah razı olsun, annene de çok teşekkür ettiğimi ve selamlarımı ilet lütfen. Üzüldük ama Umudumuzu kesmedik tabi, yaşadığımız sürece her zaman her şey için umut var.Canım sana bol dua ettim edicem aklima geldikce.annem ne tatlı bir gelindi diyor oda dua etti Allahın izniyle inşallah senin de olacak..yıpranıyor insan dogru ama Allah 'tan ümit kesilmez❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?