2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Benim de öyle transferden önce daha coktu, simdi geçti göğüs hassasiyeti. Seninle aynı gün olduk transfer. Ama belim agirmaya başladı benim bugün.
Benim belim kuzu ilk günden beri ağrıyor gögüslerim indi resmen dokununca ağrı var ama önceki günler gibi değil bel ağrısı da yatınca yok ayağa kalkınca var

canım sağlık ocağı ile görüş yazdırabilirsen ordan yazdır bence yazarlar. Senin pıhtılaşman yüksek belki dahiliyede rapor yazabilirler hamile olmadan.

Yok ilk igneye basladigimda dememisti boyutlarini doğum kontorul kullanmistim o zman belki ondan demedi şimdi havva hanım baktı
Havva kim kiz ben onu bilmiyorum hande hanim olmasin o.dogum kontrol hapi bituyo igneye basliyon bi kac gum arayla kontrole gidiyon ya igneden sonraki kontrollerde ne dedi igneden sonra kac kere muaene oldun

Havva kim kiz ben onu bilmiyorum hande hanim olmasin o.dogum kontrol hapi bituyo igneye basliyon bi kac gum arayla kontrole gidiyon ya igneden sonraki kontrollerde ne dedi igneden sonra kac kere muaene oldun
Evt canim hande yanlış söyledim canım iğneden sonraki ilk kontrolüm bu daha ilk kez geldim kontorol için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…