- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #2.581
Senin iyi canım benim çok mu kötü moralim çok bozulduBen 6.gün gitmiştim kontrole 10 13 14 tü
Hiç bilmiyorum canım bence doktorun isterse çıkarırlarSımdıden tup yaptırdm deyıp cıkarrılarmı ko
Dozu yükseltir canım bence kötü değil daha çok erken 4. GünSenin iyi canım benim çok mu kötü moralim çok bozuldu
Kan tahlili verdim e2 ona göre dozu yukseltcekmisDozu yükseltir canım bence kötü değil daha çok erken 4. Gün
Benim de öyle transferden önce daha coktu, simdi geçti göğüs hassasiyeti. Seninle aynı gün olduk transfer. Ama belim agirmaya başladı benim bugün.Kızlar benim gögüs hassasiyeti iki gün önce çok vardı şimdi o kadar yok
Benim belim kuzu ilk günden beri ağrıyor gögüslerim indi resmen dokununca ağrı var ama önceki günler gibi değil bel ağrısı da yatınca yok ayağa kalkınca varBenim de öyle transferden önce daha coktu, simdi geçti göğüs hassasiyeti. Seninle aynı gün olduk transfer. Ama belim agirmaya başladı benim bugün.
canım sağlık ocağı ile görüş yazdırabilirsen ordan yazdır bence yazarlar. Senin pıhtılaşman yüksek belki dahiliyede rapor yazabilirler hamile olmadan.Kızlar bana oksapar 0,6 yazdılar ıcınde ıkıtane var ıkı gunluk 180 tl cıvaro sanırım bunu saglık ocagı yada baska yerde yazdırabılırmıyız hamıle oluncamı yazdırıcaz yoksa bılgı verırmısınız bılenler benım bıtcemı asıyor yoksa
Niye gecti göğüsler acabaBenim belim kuzu ilk günden beri ağrıyor gögüslerim indi resmen dokununca ağrı var ama önceki günler gibi değil bel ağrısı da yatınca yok ayağa kalkınca var
Valla ya ne güzel ağrıyordu :))))Niye gecti göğüsler acaba
Şimdi kan vermeye gidiyorum canım sonucu doktora göndereceğim bakalım ne diyecek çağırır mı tekrar kan mı isterCanim kese gördün mu sen yada ne zaman gideceksin
Canım gögüslerin ağrısı son güne kadar devam etti miŞimdi kan vermeye gidiyorum canım sonucu doktora göndereceğim bakalım ne diyecek çağırır mı tekrar kan mı ister
Valla evde degilim canim ilk kontrole gttiydim 2mi 3 gun arayla 6 5 lerdi.bi sonra gittigimde 910 11 falandi.oyle ilerledi.kemal bey mi dedi sanaSenin nasıldı canım 4. Günde hatırlıyor musun
Değerlerin kac kaçtı senin canimŞimdi kan vermeye gidiyorum canım sonucu doktora göndereceğim bakalım ne diyecek çağırır mı tekrar kan mı ister
Kizlar Allah yardimciniz olsun gamze sen ne alemdesin canimCanım moralim bozuldu benim
Yok ilk igneye basladigimda dememisti boyutlarini doğum kontorul kullanmistim o zman belki ondan demedi şimdi havva hanım baktıValla evde degilim canim ilk kontrole gttiydim 2mi 3 gun arayla 6 5 lerdi.bi sonra gittigimde 910 11 falandi.oyle ilerledi.kemal bey mi dedi sana
Havva kim kiz ben onu bilmiyorum hande hanim olmasin o.dogum kontrol hapi bituyo igneye basliyon bi kac gum arayla kontrole gidiyon ya igneden sonraki kontrollerde ne dedi igneden sonra kac kere muaene oldunYok ilk igneye basladigimda dememisti boyutlarini doğum kontorul kullanmistim o zman belki ondan demedi şimdi havva hanım baktı
Evt canim hande yanlış söyledim canım iğneden sonraki ilk kontrolüm bu daha ilk kez geldim kontorol içinHavva kim kiz ben onu bilmiyorum hande hanim olmasin o.dogum kontrol hapi bituyo igneye basliyon bi kac gum arayla kontrole gidiyon ya igneden sonraki kontrollerde ne dedi igneden sonra kac kere muaene oldun
Kadın dogumamı dahılıyeyemı gıtmek gerek acaba en kotu devlette cnmcanım sağlık ocağı ile görüş yazdırabilirsen ordan yazdır bence yazarlar. Senin pıhtılaşman yüksek belki dahiliyede rapor yazabilirler hamile olmadan.
Tamam skinti yapma canım benim ilk.muaenedede öyle birseydi 6 li 5 li ydi valla canim.stres yapma ki gelissinlerEvt canim hande yanlış söyledim canım iğneden sonraki ilk kontrolüm bu daha ilk kez geldim kontorol için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?