2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Bence umutlan canim...Allahtan umit kesilmez...mutlu haberini bekliyorum

Canım benim transfer günüyle birlikte 4.Gün daha var çok güzel ya erken gebelik testimşydi transfer gününü sayıyor musun

Transferden sonra aynı hayatınıza devam edin dedi doktor çünkü devamlı yatmak rahimdeki kan dolaşımını etkiliyormuş yürüyelim ki doğal akışında tutunsun yavrumuz inşallah
Tabi sürekli yatmak da iyi değil arada yürüyüşle dinelenerek geçirdim ben genelde günlerimi hala da öyle

Hayırlı olsun canım. Inşallah pozitifi görürsün

BEn de böyle kullanmıstım canım sonrası günde 4 olarak devam ediyo

Hadi hayırlısı canım 5.gün blastokist mi ben o kadar ısrar ettim iki tane koymadılar seninle yaşımız aynı keşke şu kural tamemen kalksa isteyene 2 koysalar yani

Çok sevindim canım bin şükür rabbim sonunu getirsin inşallah foto atar mısın belirtilerin nelerdi
Çok teşekkürler canım allah uğraşan hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın tabi hayırlısıyla.İlk zamanlar gaz ve karın gurultusu ilaçlardan diye düşündüm ben 8. Günden sonra bel ağrısı göğüslerde hassasiyet ağrı oldu bende canımşyan bir odanın ufacık bölümünü süpüreniyorum belim kırılacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…