- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #2.521
Bence umutlan canim...Allahtan umit kesilmez...mutlu haberini bekliyorumBenımde 5. Gun embrıyosu 3ba var buyuk ihtimal 5. Gune gtse sizinde oyle bişey olcaktı gbi geldi bana.. kaç gundur dusuk diye üzülüyorum merkezım %50 dedi ama ben pek inanmadım sizde tutmuş ne guzelDondurulmuş 5. Gun 2 grade li embrıyom daha var. Sizi gorunce umutlanmalı mıyım bılemedım
Canım benim transfer günüyle birlikte 4.Gün daha var çok güzel yaCanım senin kaçıncı günündü ben 6.gün yaptığımda yoktu ama çok çok dikkatli bakınca sanki var gibiydi bian göz yanılsaması sandım belki de öyleydi bilemiyorum 9.gün tekrar yaptım silik çizgiyi gördüm umarım sen de görürsün çünkü sende kendimi gördüm heyecandan bekleyeceğim eşimden habersiz yaptm
Hayırlı olsun canımKızlar benım 6 embrıyonun 3 u 3.gunde gelısımı durmuş 2 si günüyle uyumluymus 1 tanesı bıtık gerıden gelıyormus bana 2 tane transfer ettışer suan yatıyorımm sıkıstırdılar ınanılmaz 20 dk sonra wc got dedıler zor durdum
Canım benim değil yorum yaptığım arkadaşın :)3 tane birden mihey maşallah bu kaçıncı denemeniz
Canim kese gördün mu sen yada ne zaman gideceksin
Herkeste farkli canim ama bende de vardıKızlar dün den beri adet ağrılarım var ara ara ama şiddetli değil ve bel ağrımda var ateşimde çıkıyor bazen normal mi transfer günüyle birlikte 4.günüm
Bence umutlan canim...Allahtan umit kesilmez...mutlu haberini bekliyorum
Ağrın test gününe kadar devam mi etti canımHerkeste farkli canim ama bende de vardı
Canım umarım 2 bebeğin de sana tutunurKızlar benım 6 embrıyonun 3 u 3.gunde gelısımı durmuş 2 si günüyle uyumluymus 1 tanesı bıtık gerıden gelıyormus bana 2 tane transfer ettışer suan yatıyorımm sıkıstırdılar ınanılmaz 20 dk sonra wc got dedıler zor durdum
O bekleyiş zor biliyorum inş güzel haberler alırsınHerkese iyi haftalar ♥
Bugün 5. Gün embriyo durumum belli olacak. Kaç embriyom yaşıyor acaba meraktayım stresteyim.
Evet canimAğrın test gününe kadar devam mi etti canım
İnş bende güzel haber alırımEvet canim
Tabi sürekli yatmak da iyi değil arada yürüyüşle dinelenerek geçirdim ben genelde günlerimi hala da öyleTransferden sonra aynı hayatınıza devam edin dedi doktor çünkü devamlı yatmak rahimdeki kan dolaşımını etkiliyormuş yürüyelim ki doğal akışında tutunsun yavrumuz inşallah
Hayırlı olsun canım. Inşallah pozitifi görürsünKızlar benım 6 embrıyonun 3 u 3.gunde gelısımı durmuş 2 si günüyle uyumluymus 1 tanesı bıtık gerıden gelıyormus bana 2 tane transfer ettışer suan yatıyorımm sıkıstırdılar ınanılmaz 20 dk sonra wc got dedıler zor durdum
BEn de böyle kullanmıstım canım sonrası günde 4 olarak devam ediyoGünaydın Benimde cumartesi kontrolüm sonra diğer ilaçlara başlayacağım sanırım. Bu arada estrofem kullanmaya baslayinca adetin kesildimi benim kesildi biyerlerde okudum rahim kalınlaşması yaptığı için adetim kesilmesi normalmiş. Bide estrofem bu şekilde kullanmam lazım seninde öle mi mesela 12 ile 15 mart günde 2 defa
16 mart 19 mart arası günde 3 defa sonra 4 defaya cikiyir
Hadi hayırlısı canım 5.gün blastokist mi ben o kadar ısrar ettim iki tane koymadılar seninle yaşımız aynı keşke şu kural tamemen kalksa isteyene 2 koysalar yaniKızlar benım 6 embrıyonun 3 u 3.gunde gelısımı durmuş 2 si günüyle uyumluymus 1 tanesı bıtık gerıden gelıyormus bana 2 tane transfer ettışer suan yatıyorımm sıkıstırdılar ınanılmaz 20 dk sonra wc got dedıler zor durdum
Çok teşekkürler canım allah uğraşan hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın tabi hayırlısıyla.İlk zamanlar gaz ve karın gurultusu ilaçlardan diye düşündüm ben 8. Günden sonra bel ağrısı göğüslerde hassasiyet ağrı oldu bende canımşyan bir odanın ufacık bölümünü süpüreniyorum belim kırılacak gibiÇok sevindim canım bin şükür rabbim sonunu getirsin inşallah foto atar mısın belirtilerin nelerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?