2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Yarin daha net çıkar. Avakado her gün yedin mi ben yiyemiyorum onu ne şekilde denesem de yiyemedim
Erken gebelik testim de var duruyo o daha onunla da yaparım yarın ya da sonraki gün çarşamba kan vercem zaten
Canım bi de benim dediğim gibi dene :) avokadoyu cıkar tabağa içine biraz süzme peynir küçük yarım limon ekşi gelirse sonrakine az katarsın sz da tuz ez hepsini efsane oluyo benimşe birlikte annem kuzenim de alıştılar böyle ben hergün kahvaltıda yiyorum ve baya severek yiyorum

Yaa peynirle denemedim bir tek tamam denicem yarın hemen. Bide havuç suyu ve ananas kabak çekirdeği yedin dimi

Yaa peynirle denemedim bir tek tamam denicem yarın hemen. Bide havuç suyu ve ananas kabak çekirdeği yedin dimi

Evet kuzum arada bir de sade kefir içtim iki günde bi falan remzi hoca sana da vermiştir bi beslenme listesi tedaviye başlayınca orda da yazıyodu o yüzden onu da içtim arada haftada bir balık sabah yumurta genel olarak sağlıklı beslenmeye geçtim tam olarak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…