- 17 Ekim 2015
- 299
- 371
- 103
- 31
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #2.421
Sabah yapacak misin test canim
Yaa çok sevindimm yenimi yaptın ayy ne güzel yaa masallahhKuzum ben test yaptım dayanamadımikinci çizgiyi gördüm çarşamba kan vercem nasipse rabbim inşallah sağlıkla devamını nasip etsin
Bikaç saat oldu canımYaa çok sevindimm yenimi yaptın ayy ne güzel yaa masallahh
bahargelini Net çıktı mı çizgi canım
Evet o bile yeter masallahhhKırpkırmızı cıkmadı tabiki daha 8.gündeym hcg hormonu salgılanmaya devam ediyo cunku ama netti♥
Öyle tabi canım Çıkmazsa üzülmicem dedim ya nasip diye yaptımEvet o bile yeter masallahhh
Yarin daha net çıkar. Avakado her gün yedin mi ben yiyemiyorum onu ne şekilde denesem de yiyemedimÖyle tabi canım Çıkmazsa üzülmicem dedim ya nasip diye yaptım
Remzi hocaya kan testinden sonra söylerim inşallah güzel bi değer görürümEvet o bile yeter masallahhh
Görursün Insallah içini ferah tut artıkRemzi hocaya kan testinden sonra söylerim inşallah güzel bi değer görürüm
Erken gebelik testim de var duruyo o daha onunla da yaparım yarın ya da sonraki gün çarşamba kan vercem zatenYarin daha net çıkar. Avakado her gün yedin mi ben yiyemiyorum onu ne şekilde denesem de yiyemedim
Valla bilmiyorum da bende öyleyim hep ağlayasım var. Modum çok düşük.yaaa ne güzel moral oldun bana. göğüs hassasıyetı bıle mı yoktu :) bugun cok moralsızım havadan mıdır nedır
Görursün Insallah içini ferah tut artık
Hadi hayırlısı olsunKuzum ben test yaptım dayanamadımikinci çizgiyi gördüm çarşamba kan vercem nasipse rabbim inşallah sağlıkla devamını nasip etsin
Yaa peynirle denemedim bir tek tamam denicem yarın hemen. Bide havuç suyu ve ananas kabak çekirdeği yedin dimiErken gebelik testim de var duruyo o daha onunla da yaparım yarın ya da sonraki gün çarşamba kan vercem zaten
Canım bi de benim dediğim gibi dene :) avokadoyu cıkar tabağa içine biraz süzme peynir küçük yarım limon ekşi gelirse sonrakine az katarsın sz da tuz ez hepsini efsane oluyo benimşe birlikte annem kuzenim de alıştılar böyleben hergün kahvaltıda yiyorum ve baya severek yiyorum
İnşallah canımm rabim sevincimizi tamamına erdirsinHadi hayırlısı olsun
Amin inşallahİnşallah canımm rabim sevincimizi tamamına erdirsin
Tbr ederımmcnm kacıncı gun eöbrıuosıydu tekmı koyuldu ıns kucgaına al saglıklaTutuyorum tabi canım içim ferah rabbime emanet ettim çünkü nasibiniz neyse onu yaşıcaz
Yaa peynirle denemedim bir tek tamam denicem yarın hemen. Bide havuç suyu ve ananas kabak çekirdeği yedin dimi
Anladim canim sağolEvet kuzum arada bir de sade kefir içtim iki günde bi falan remzi hoca sana da vermiştir bi beslenme listesi tedaviye başlayınca orda da yazıyodu o yüzden onu da içtim arada haftada bir balık sabah yumurta genel olarak sağlıklı beslenmeye geçtim tam olarak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?