- 20 Aralık 2019
- 79
- 60
- 3
- 30
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #2.401
İnşallab inşallah cok tesekkür ederimHayırlı olsun inşallah sıkıca tutunur bebeğin sana. Rabbim emeklerinin karşılığını versin sende bizimle güzel haberini burda paylaş
Beşinci gün emriyosu 8. Günü adet günümde pembe akıntı geldi.kızlar aranızda 5. gun embrıyosu transferı olupta yerlesme kanaması yasayan var mı? varsa kacıncı gun oldu?
Canım ya inşallah oda can olsun sanaSenin en azindan dondurulmusun var canim sukret. Benim 7 yumurtadan en son 1 tane kaldi onu da transfer oldum. En azindan silmbastan yasamayacaksin herseyi.
hayırlı olsun canım. inşallah güzel haber cıkar herkestenIyi akşamlar. Bende sitede gezerken gördüm inşallah bende mart sonu nisan başı gibi dondurulmuş embriyo transferi olacağım. Rahim dinlendirme yaptık 2.adetimde başladık. Şuan rahim kalınlaştırmak için ilaç kullanmaya başladım.insallah sizler gibi güzel haber alırım.
yaa bende bır ısarettt ıstıyorumm. :)) bugun 6. gun. ilk 5 gün bayagı agrım oldu. 6. gune uyandıgımda hıc agrı yoktu. aksam hafıf hafıf oldu gene. sende agrı durum nasıldı?? göğüs hassasıyetı bıle sadece ılac ıctıgımde var sabah uyanıyorum hassasıyet yok.Beşinci gün emriyosu 8. Günü adet günümde pembe akıntı geldi.
Merak ettiğim umarım çalışan kadinalrimiz var-dır bu grupta transfer sonrası rapor alınabiliyordu yada alınıyorsa kaç gunlukhayırlı olsun canım. inşallah güzel haber cıkar herkesten
aynen benimde hiç dondurulmuşum yok Dr iki tane transfer etti okadar dedim birini dondur tutmazsa yedegim olsun diye yok çok kaliteli bu lar tutar dedi şimdi evde testim negatif çıkınca moral bitti bende yedekte yok tutmadiysa bida ne zamana yaptırırım bilmemSenin en azindan dondurulmusun var canim sukret. Benim 7 yumurtadan en son 1 tane kaldi onu da transfer oldum. En azindan silmbastan yasamayacaksin herseyi.
Canım yarın tekrar ararlar duruma göre reArkadaslar bugun aradilar yumurtalariniz dolendi dediler .. sizce beni ne zaman cagrrlar transfericin bilginiz var mi
Bende hiç belirti yaşamadım çok hafi kasık sancısı oldu başka birşey olmadı. Olmadığı için çok korktum. Ama tuttu. Artı 3 gün eşimle şiddetli kavgam oldu bitti dedim ama benimleymiş. Belirti hala dinliyorum hala endişeliyim ama belirti yok. Yarın 2. Kan testini yaptıracağım.yaa bende bır ısarettt ıstıyorumm. :)) bugun 6. gun. ilk 5 gün bayagı agrım oldu. 6. gune uyandıgımda hıc agrı yoktu. aksam hafıf hafıf oldu gene. sende agrı durum nasıldı?? göğüs hassasıyetı bıle sadece ılac ıctıgımde var sabah uyanıyorum hassasıyet yok.
ben çalışıyorum. doktorum rapor ıstersen bır haftaya kadar verebılırım demıstı. ama ben ıstememıstım. neysekı 2 hafta tatıl oldu :))Merak ettiğim umarım çalışan kadinalrimiz var-dır bu grupta transfer sonrası rapor alınabiliyordu yada alınıyorsa kaç gunluk
yaaa ne güzel moral oldun bana. göğüs hassasıyetı bıle mı yoktu :) bugun cok moralsızım havadan mıdır nedırBende hiç belirti yaşamadım çok hafi kasık sancısı oldu başka birşey olmadı. Olmadığı için çok korktum. Ama tuttu. Artı 3 gün eşimle şiddetli kavgam oldu bitti dedim ama benimleymiş. Belirti hala dinliyorum hala endişeliyim ama belirti yok. Yarın 2. Kan testini yaptıracağım.
Tam isabet desene :) kaç embriyo transferi oldunuz ve ne zaman transfer oldunuz önereceğiniz ekstra bisey varsa memnuniyetle dinlerimben çalışıyorum. doktorum rapor ıstersen bır haftaya kadar verebılırım demıstı. ama ben ıstememıstım. neysekı 2 hafta tatıl oldu :))
Idrar testi yaptim negatif canim. Yarin arayip doktoru haber vericem. Buyuk ihtimal kan ver dicekNe testi idrarmi canim kan mi
İdrar testi yaptın mı canım kan yarın da versen varsa çıkarYok canim 17 si sali gunu.
evet harika oldu benım ıcın :) 9 martta 2 tane 5. gün embrıyo transferı yapıldı. bugün 6. günüm. bu üçüncü denemem. endişeliyim maalesef. ama siz basarabilirseniz cok rahat ve pozitif olmaya bakın. doktorönerisi günlük yasantıma devam etmem yönündeydi. kısa kısa yürüyüşler önerdi. beslenme olarak bı onerısı olmadı ama ben nar kabak cekırdegı ananas filan yemeye calısıyorum.:)Tam isabet desene :) kaç embriyo transferi oldunuz ve ne zaman transfer oldunuz önereceğiniz ekstra bisey varsa memnuniyetle dinlerim
Şuan seninle aynı süreçteyiz bende 2. Adetimle başladım ve estrofem kullanıyorum sen ne zaman başladın acaba kullanmaya?Iyi akşamlar. Bende sitede gezerken gördüm inşallah bende mart sonu nisan başı gibi dondurulmuş embriyo transferi olacağım. Rahim dinlendirme yaptık 2.adetimde başladık. Şuan rahim kalınlaştırmak için ilaç kullanmaya başladım.insallah sizler gibi güzel haber alırım.
Bugün 8. Günüm canım kasık ağrım var sadecesenın kacıncı gunun bugun. evet canım cok haklısın herkes bır degıl. işte ınsan bır belirti arıyor umutlanmak ıcın.
Sabah yapacak misin test canimBugün 8. Günüm canım kasık ağrım var sadece
evet harika oldu benım ıcın :) 9 martta 2 tane 5. gün embrıyo transferı yapıldı. bugün 6. günüm. bu üçüncü denemem. endişeliyim maalesef. ama siz basarabilirseniz cok rahat ve pozitif olmaya bakın. doktorönerisi günlük yasantıma devam etmem yönündeydi. kısa kısa yürüyüşler önerdi. beslenme olarak bı onerısı olmadı ama ben nar kabak cekırdegı ananas filan yemeye calısıyorum.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?