2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

hayırlı olsun canım. inşallah güzel haber cıkar herkesten

Beşinci gün emriyosu 8. Günü adet günümde pembe akıntı geldi.
yaa bende bır ısarettt ıstıyorumm. :)) bugun 6. gun. ilk 5 gün bayagı agrım oldu. 6. gune uyandıgımda hıc agrı yoktu. aksam hafıf hafıf oldu gene. sende agrı durum nasıldı?? göğüs hassasıyetı bıle sadece ılac ıctıgımde var sabah uyanıyorum hassasıyet yok.

Senin en azindan dondurulmusun var canim sukret. Benim 7 yumurtadan en son 1 tane kaldi onu da transfer oldum. En azindan silmbastan yasamayacaksin herseyi.
aynen benimde hiç dondurulmuşum yok Dr iki tane transfer etti okadar dedim birini dondur tutmazsa yedegim olsun diye yok çok kaliteli bu lar tutar dedi şimdi evde testim negatif çıkınca moral bitti bende yedekte yok tutmadiysa bida ne zamana yaptırırım bilmem

Bende hiç belirti yaşamadım çok hafi kasık sancısı oldu başka birşey olmadı. Olmadığı için çok korktum. Ama tuttu. Artı 3 gün eşimle şiddetli kavgam oldu bitti dedim ama benimleymiş. Belirti hala dinliyorum hala endişeliyim ama belirti yok. Yarın 2. Kan testini yaptıracağım.

yaaa ne güzel moral oldun bana. göğüs hassasıyetı bıle mı yoktu :) bugun cok moralsızım havadan mıdır nedır

Tam isabet desene :) kaç embriyo transferi oldunuz ve ne zaman transfer oldunuz önereceğiniz ekstra bisey varsa memnuniyetle dinlerim
evet harika oldu benım ıcın :) 9 martta 2 tane 5. gün embrıyo transferı yapıldı. bugün 6. günüm. bu üçüncü denemem. endişeliyim maalesef. ama siz basarabilirseniz cok rahat ve pozitif olmaya bakın. doktorönerisi günlük yasantıma devam etmem yönündeydi. kısa kısa yürüyüşler önerdi. beslenme olarak bı onerısı olmadı ama ben nar kabak cekırdegı ananas filan yemeye calısıyorum.:)

Şuan seninle aynı süreçteyiz bende 2. Adetimle başladım ve estrofem kullanıyorum sen ne zaman başladın acaba kullanmaya? Sanırım ben senden önce başlamışım çünkü transfer zamanım daha yakın görünüyor tahminen

Canım ben narı transfer önce yiyin ama transferden sonra yemeyin diye duydum bi araştır istersen ben sadece sabahları avokado yedim havuc suyu içtim kabak çekirdeği ceviz kefir gün içinde sağlıklı beslendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…