2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Yaa peynirle denemedim bir tek tamam denicem yarın hemen. Bide havuç suyu ve ananas kabak çekirdeği yedin dimi

Canım pardon ananası görmedim ananas yemedşm ben bazı yerlerde iyi geldiğini okudum bazı yerlerde düşüğe neden oluyo diye okudum o yüzden hiç yemedim riske atmamak için

Canım 12 martta başlattı doktorum adetin 2.günü estrofem coraspin bide climara forte bant kullaniorm

Anladim canim sağol
Sen de sağol kuzum genel olarak dinlenerek geçir zamanını ben annemde kaldım o yüzden cok hareket etmedim sadece arada kalkıp evde küçük adımlarla yürüyüş yaptım geri oturdum ayaklarımı uzatarak hiç dısarı cıkmadım ben Çarşamba cıkcam ilk

Kuzum bana transferimde günde bi kahve içebilirsin dediler ama hiç içmedim ben
Bana kimse birşey demedi sadece nette bir arkadaş içmenin iyi olmadığını paylaşmıştı. Daha önce ki tüp bebek tedavimde içmiştim günde bir fincan. Sonucu pozitifti. Şimdi canım istiyor sormadan yapmak içime sinmedi.

Canım ben narı transfer önce yiyin ama transferden sonra yemeyin diye duydum bi araştır istersen ben sadece sabahları avokado yedim havuc suyu içtim kabak çekirdeği ceviz kefir gün içinde sağlıklı beslendim

yaaa bılmıyordum hemen keserım yemeyıı.
Kuzum ben test yaptım dayanamadım ikinci çizgiyi gördüm çarşamba kan vercem nasipse rabbim inşallah sağlıkla devamını nasip etsin
ay gözün aydınnn. testını paylassana ben cok severım çift cizgiyi .)

Inşallah her şey güzel olur hayırlısı ile bakalım benim ilk deneme olacak bakalm

benım doktorumda kahve cay içme dedi. cay cok acık ıcebılırsın dedı ama kahve hıc ıcmesen daha ıyı dedı.

Hergün de içme tabi canım çok yararlı değil ama bana öyle demişlerdi ben yine de içmem hamileliğimde de

Bende annemdeyim öyle yapıyorum, hep dinleniyorum. Tamam olgunlardan aldırırım canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…