- 17 Ekim 2015
- 299
- 371
- 103
- 31
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #2.221
Orası öyle tabi canım ya inşallahHiçbirşey olmaz önlem öneri sadece sen içini ferah tutRabbim ol dedikten sonra ne engel olabilirki. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur
Aynen bizi bizden başkası anlayamaz..hepimiz aynı sorunu yasadıgımızdan böylelerine bileniyoruz :))))
Canim ben 6 kere tup bebek tedavisi gordugumden artik hic belirtilere bakmiyorum cünkü hepsinde kasikta agri,siskinlik,yorgunluk hissettim ama bunlar kullandigimiz ilaclarin etkileri ve adet oncesi belirtilerle karisiyor.sadece farkli olarak şunu söyleyebilirim,göğüste hassasiyetim devam etti özellikle sabah ilk uyandığımda şiş ve hassas.MaşallahBelirtin nelerdi canım
Canım hafi hayırlı olsun diyelim benim de çarşamba test 2 gün önce idrar testi yaptım maalesef silik de çıkmadı sen öncesinde idrar testi yaptın mi hiç 6 . Günü yani
Var onunda tüp bebek hatta maddi manevi bütün herşey leri benim eşimden Allah herkesin gönlüne göre versin diyorum umursamıyorum artıkonun cocugu yokmu neden boyle yapıyor. ayıp etmiş. salla gitsin
Iyiyim canım, evet orda su içmeye başladım ama yinede cok sıkıştım zor durdum transferdeKbdemirel canım nasılsınnn hayırlı olsunn nasıl geçti transferin neler yaptın dediğim gibi çok su içmedin dimi yazmışsın daha önce de ama şimdi girdim yeni okudum
Bence de boşver onları sen mucizelerin tadını çıkar benceVar onunda tüp bebek hatta maddi manevi bütün herşey leri benim eşimden Allah herkesin gönlüne göre versin diyorum umursamıyorum artık
Benimde 26 Mart test günüm çok yakınız inşallah hepimizinki tutar24 mart test günü canım gönlümüzden geçeni rabbim hakkımızda hayırlı kılsın
olabilir canım ben çift kondu sanmıstım .ama bence tek embrıyon bolunmesin. öyle bölününce cok rısklı oluyormus canım yada hayırlısı olsun dıyelım en güzeliii :)Kiz annem eşimde de oyle dedi ama bölünürse belki tek embtiyi cunku.olabilir mi
Benim de 26 mart test günümBenimde 26 Mart test günüm çok yakınız inşallah hepimizinki tutar
Yaaa aynı gün ben daha önce öğrenicem ama galibaBenim de 26 mart test günüm
Yaaa aynı gün ben daha önce öğrenicem ama galibaAvustralya 8 saat ileride ya
ya canım tamamen konu dısı bır sey sorcam. avustralyadaki yangın ne durumda? malum burda haberlerin tek gündemi covit 19 . çok üzdü benı o yangınYaaa aynı gün ben daha önce öğrenicem ama galibaAvustralya 8 saat ileride ya
İnşallah pozitifi görürüz canım benim artık yarın 9.günüm benim de çok heyecan var yapsam mı bilemedim bugün velim çok agrıyo ani kramplar giriyo kasıklarıma özellikle gece sağa sola döndüğümde sen yaşadın mı bu sorunlarıCanim ben 6 kere tup bebek tedavisi gordugumden artik hic belirtilere bakmiyorum cünkü hepsinde kasikta agri,siskinlik,yorgunluk hissettim ama bunlar kullandigimiz ilaclarin etkileri ve adet oncesi belirtilerle karisiyor.sadece farkli olarak şunu söyleyebilirim,göğüste hassasiyetim devam etti özellikle sabah ilk uyandığımda şiş ve hassas.
İdrar testi pozitif ama inşallah kanda da güzel değerler çıkar
Yok canım ilk testimi 9.gün yaptım,burda daha öncede yazmıştımda önceki tedavimde 5.,6. Günler testte silik çizgi görmüş umutlanmıştım,çatlatma iğnesinin etkisiyleymiş doktor öyle söyledi,sonra negatife döndü çok üzülmüştüm.oyüzden sakın erken yapmayın bekleyin son günlere yakın yapın.ben erken gebelik testi yaptım ona rağmen silik çıktı,6.gün çok erken
Avustralya Sydney de yaptırıyorum ama bana transferden sonra hiç iğne vermediler kullandığım bi fitil var o de mermi gibi maşallah bide 2mg minik haplar içiyorum inşallah tutar benim denerde yaptırdın peki türkiye mi
Anladim canim, aman vermesinler iğne beni mahvetti iğneler göbeğim şiştiAvustralya Sydney de yaptırıyorum ama bana transferden sonra hiç iğne vermediler kullandığım bi fitil var o de mermi gibi maşallah bide 2mg minik haplar içiyorum inşallah tutar benim de
Yangınlar bitti çok şükür ama yağmurlar yağmasaydı hepimiz kül olurduk herşey normale döndü yavaş yavaş buranın ağaçları zaten tamamen yanmıyor vahşi doğa olduğu için kabukları soyuldu tekrar yeşermeye başladılar olan hayatını kaybeden insanlara ve hayvanlara olduya canım tamamen konu dısı bır sey sorcam. avustralyadaki yangın ne durumda? malum burda haberlerin tek gündemi covit 19 . çok üzdü benı o yangın(
Ya ben almadım eşim izin vermiyor o testlerden yapmama gizli yapcaktim ama sonra içime sinmedi gizli yapmak dene bakalım yarın sabah çıkar belki varsayapicam yarın 10 gün oluyor 4 tane almıştım ikisini kullandım negatif yarın ve pazarteside yapacam salı verecem kanı dr ozaman gel demisti
normalde eşimde kızar test yapmama ama yanımda olmayınca yapiyorum valla napim tutamiyom kendimiYa ben almadım eşim izin vermiyor o testlerden yapmama gizli yapcaktim ama sonra içime sinmedi gizli yapmak dene bakalım yarın sabah çıkar belki varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?