2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

MaşallahBelirtin nelerdi canım
Canim ben 6 kere tup bebek tedavisi gordugumden artik hic belirtilere bakmiyorum cünkü hepsinde kasikta agri,siskinlik,yorgunluk hissettim ama bunlar kullandigimiz ilaclarin etkileri ve adet oncesi belirtilerle karisiyor.sadece farkli olarak şunu söyleyebilirim,göğüste hassasiyetim devam etti özellikle sabah ilk uyandığımda şiş ve hassas.
İdrar testi pozitif ama inşallah kanda da güzel değerler çıkar

Canım hafi hayırlı olsun diyelim benim de çarşamba test 2 gün önce idrar testi yaptım maalesef silik de çıkmadı sen öncesinde idrar testi yaptın mi hiç 6 . Günü yani

Yok canım ilk testimi 9.gün yaptım,burda daha öncede yazmıştımda önceki tedavimde 5.,6. Günler testte silik çizgi görmüş umutlanmıştım,çatlatma iğnesinin etkisiyleymiş doktor öyle söyledi,sonra negatife döndü çok üzülmüştüm.oyüzden sakın erken yapmayın bekleyin son günlere yakın yapın.ben erken gebelik testi yaptım ona rağmen silik çıktı,6.gün çok erken

Kbdemirel canım nasılsınnn hayırlı olsunn nasıl geçti transferin neler yaptın dediğim gibi çok su içmedin dimi yazmışsın daha önce de ama şimdi girdim yeni okudum
Iyiyim canım, evet orda su içmeye başladım ama yinede cok sıkıştım zor durdum transferde iyi geçti 4bb tek embriyo koydu. Senin ki neydi embriyo kaliten?

İnşallah pozitifi görürüz canım benim artık yarın 9.günüm benim de çok heyecan var yapsam mı bilemedim bugün velim çok agrıyo ani kramplar giriyo kasıklarıma özellikle gece sağa sola döndüğümde sen yaşadın mı bu sorunları

Avustralya Sydney de yaptırıyorum ama bana transferden sonra hiç iğne vermediler kullandığım bi fitil var o de mermi gibi maşallah bide 2mg minik haplar içiyorum inşallah tutar benim de
Anladim canim, aman vermesinler iğne beni mahvetti iğneler göbeğim şişti
Sonu güzel olsun insallah hepimizin

ya canım tamamen konu dısı bır sey sorcam. avustralyadaki yangın ne durumda? malum burda haberlerin tek gündemi covit 19 . çok üzdü benı o yangın (
Yangınlar bitti çok şükür ama yağmurlar yağmasaydı hepimiz kül olurduk herşey normale döndü yavaş yavaş buranın ağaçları zaten tamamen yanmıyor vahşi doğa olduğu için kabukları soyuldu tekrar yeşermeye başladılar olan hayatını kaybeden insanlara ve hayvanlara oldu

Ya ben almadım eşim izin vermiyor o testlerden yapmama gizli yapcaktim ama sonra içime sinmedi gizli yapmak dene bakalım yarın sabah çıkar belki varsa
normalde eşimde kızar test yapmama ama yanımda olmayınca yapiyorum valla napim tutamiyom kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…