2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

normalde eşimde kızar test yapmama ama yanımda olmayınca yapiyorum valla napim tutamiyom kendimi
Ya bende de bi erken gebelik testi bi de normal test var ama eşim erken yapma test günü gelsin dedi söz verdim ona yapmıcak diye merak ediyorum ama korkuyorum da cıkmazsa diye

Bir iki gündür okuyamiyordum toptan okudum bir sürü birikmis mesajlar cok guzel haberler okudum hamilelerimizi tebrik ederim Allah tamamina erdirsin. Benimde dün 9.günümdü silik cizgi cikti kizlar. test günüm carsamba
Canım çok sevindiiim Hayırlı olsun rabbim devamını görmeyi de nasip etsin inşallah

Kizlar bugun aradilar, 4 embriyo iyi durumdaymis , pazartesi transfsr olacaksiniz insallah hersey yolundaysea dediler. Allahim nolur tum isteyenlere nasip et.okadar mutluyum kii
Çok güzel canım İnşallah herşey yolunda ilerler stres yapmamaya çalış hakkında hayırlısı olsun

Merhaba arkadaslar . Daha öncede buraya yazdim. Igne tedavi sirasinda . Bugun yumurta toplama islemi gerceklesti . 10 yumurta topladilar .sizce yeterli mi 10 ... Allahim hersekese hayirli saglikli evlatlar versin
Canım benimde 13 yumurta toplanmıştı doktoruma az mı bu sayı dediğimde bizim amacımız zaten 10-15 yumurta arasında toplamak çünkü daha fazlası yumurta kalitesini düşürür senin rakamın tam istediğimiz gibi canını sıkma sakın dedi o yüzden sende canını sıkma ayrıca önemli olan sayı değil kalite. Atıyorum bi kişinin 20 yumurtası olur hiç embriyosu olmaz baska birinin 3 tane yumurtası olur 1 embriyosu kalır o da tutunur bu işler nasip rabbim ne derse o

Transfer oldum kızlar 3.gün embiryosu 10 hücreli tutma şansı yüzde 40 _50 dedi bakalım bundan sonrası kader kısmet
Hayırlı olsun transferin, inşallah güzel sonucu aldığın günüde görürüz Peki transfer nasıl geçti? Vakit yaklaştıkça hem merak ediyorum hem korkuyorum

Gelmiş geçmiş olsun. Çok üzüldük içlerimiz yandı.

Hayırlı olsun transferin, inşallah güzel sonucu aldığın günüde görürüz Peki transfer nasıl geçti? Vakit yaklaştıkça hem merak ediyorum hem korkuyorum
Canım o an tarif edilemez bir an gerçekten şırınga gibi bir şeyin içinde bebeğini getirdik diyorlar insan tuhaf oluyor dualarla yaptık transferi gerisi nasip kısmet kuzum

Ya bende de bi erken gebelik testi bi de normal test var ama eşim erken yapma test günü gelsin dedi söz verdim ona yapmıcak diye merak ediyorum ama korkuyorum da cıkmazsa diye
korkma canım sonuçta kan önemli biz belki Bi umut burdan önceden görürüz diye yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…