- 17 Ekim 2015
- 299
- 371
- 103
- 31
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #2.241
4ab canım benim de ne kadar yattın iki-üç bardak içsen yeter demiştim aslında çok mu içtinIyiyim canım, evet orda su içmeye başladım ama yinede cok sıkıştım zor durdum transferdeiyi geçti 4bb tek embriyo koydu. Senin ki neydi embriyo kaliten?
Benim de 26 mart test günüm
Ya bende de bi erken gebelik testi bi de normal test var ama eşim erken yapma test günü gelsin dedi söz verdim ona yapmıcak diye merak ediyorum ama korkuyorum danormalde eşimde kızar test yapmama ama yanımda olmayınca yapiyorum valla napim tutamiyom kendimi
Canım kaçıncı günlerinde test yaptın negatifti ben 6. Günümde yaptım negatifti artık korkuyorum yapmaya:)Okadar çok msj okudum unuttum senin test ne zaman Di
Canım çok sevindiiimBir iki gündür okuyamiyordum toptan okudum bir sürü birikmis mesajlarcok guzel haberler okudum hamilelerimizi tebrik ederim Allah tamamina erdirsin. Benimde dün 9.günümdü silik cizgi cikti kizlar. test günüm carsamba
Çok güzel canımKizlar bugun aradilar, 4 embriyo iyi durumdaymis , pazartesi transfsr olacaksiniz insallah hersey yolundaysea dediler. Allahim nolur tum isteyenlere nasip et.okadar mutluyum kii
Canım benimde 13 yumurta toplanmıştı doktoruma az mı bu sayı dediğimde bizim amacımız zaten 10-15 yumurta arasında toplamak çünkü daha fazlası yumurta kalitesini düşürür senin rakamın tam istediğimiz gibi canını sıkma sakın dedi o yüzden sende canını sıkmaMerhaba arkadaslar . Daha öncede buraya yazdim. Igne tedavi sirasinda . Bugun yumurta toplama islemi gerceklesti . 10 yumurta topladilar .sizce yeterli mi 10 ... Allahim hersekese hayirli saglikli evlatlar versin
Hayırlı olsun transferin, inşallah güzel sonucu aldığın günüde görürüzTransfer oldum kızlar 3.gün embiryosu 10 hücreli tutma şansı yüzde 40 _50 dedi bakalım bundan sonrası kader kısmet
Evet kalçadanBen hala vurduruyorum canim
Kabadan demi
Ay allahın insallaaahhhhcanım en mühim belirtilerden biri diğerleri adet belirtisiyle aynı cunku veya ılaclardan oluyor. ama pembe veya kahve leke direkt implantasyon kanaması demek. şimdiden gözün aydın
Gelmiş geçmiş olsun. Çok üzüldük içlerimiz yandı.Yangınlar bitti çok şükür ama yağmurlar yağmasaydı hepimiz kül olurduk herşey normale döndü yavaş yavaş buranın ağaçları zaten tamamen yanmıyor vahşi doğa olduğu için kabukları soyuldu tekrar yeşermeye başladılar olan hayatını kaybeden insanlara ve hayvanlara oldu
Ayy az kalmış gerçekten. Evde ıdrar testi yapacak mısınBenim 19 martyarın 8.günüm olcak gün yaklaştıkça stresi başlıyo
Iyiyim canım güzel geçti, sadece idrara sıkışık olmak zorladı. Darısı senin başına
Yarim saat yattım, çok yakın embriyo kalitelerimiz ınsallah pozitif çıkarda bana umut olursun4ab canım benim de ne kadar yattın iki-üç bardak içsen yeter demiştim aslında çok mu içtin
Canım o an tarif edilemez bir an gerçekten şırınga gibi bir şeyin içinde bebeğini getirdik diyorlar insan tuhaf oluyor dualarla yaptık transferi gerisi nasip kısmet kuzumHayırlı olsun transferin, inşallah güzel sonucu aldığın günüde görürüzPeki transfer nasıl geçti? Vakit yaklaştıkça hem merak ediyorum hem korkuyorum
Tm canimCanim benden 7 tane toplandi en son tek embriyo ile transfer oldum. Rabbim kismet edecekse isterse tek yumurta olsun farketmez. Sen sayiya takilma
korkma canım sonuçta kan önemli biz belki Bi umut burdan önceden görürüz diye yapıyoruzYa bende de bi erken gebelik testi bi de normal test var ama eşim erken yapma test günü gelsin dedi söz verdim ona yapmıcak diye merak ediyorum ama korkuyorum dacıkmazsa diye
7. Ve 9. Günlerde yaptimCanım kaçıncı günlerinde test yaptın negatifti ben 6. Günümde yaptım negatifti artık korkuyorum yapmaya:)
Sana ne oran verdi canım o an müthiş bir an ya sıkışık olmak cidden beni de çok zorladı hatta hemen transfer sonrası tuvalete gittimYarim saat yattım, çok yakın embriyo kalitelerimiz ınsallah pozitif çıkarda bana umut olursunTutma şansı ne kadar dedi remzi bey sana?
Bu değerler ne anlama geliyor 4ab 4bb filan4ab canım benim de ne kadar yattın iki-üç bardak içsen yeter demiştim aslında çok mu içtin
Canım çok normal negatif görmen 3.gün embiryosu kana 8.gün geçmeye başlıyorCanım kaçıncı günlerinde test yaptın negatifti ben 6. Günümde yaptım negatifti artık korkuyorum yapmaya:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?