2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Kızlar benim bildiğin belim tutuldu sopa yutmus gibi oldum ilk defa başıma böyle bişi geldi bugün transferin 9 günü başına böyle bişi gelen varmı
benimde aynı canım 9 günüm benimde dünden beri belim kırılmış gibi kasik ağrılarım da cabası

B Betubetu canım gözün aydın hemde ikşzmş. eltin kıskanclıktan catlayacak.:)) değerin mi yüksek cıktı oordan mı anladı doktor ikiz oldugunu
Canım çok teşekkür ederim darısı bekleyen herkese olsun inşallah bana zaten 2embriyo transfer olmuştu o şekilde tutmuş kan değerinden anladılar Eltim çatlamaz olurmu Bi hayırlı olsun bile demedi sahteden güldü sadece

benimde aynı canım 9 günüm benimde dünden beri belim kırılmış gibi kasik ağrılarım da cabası
Ay inşallah tutunma belirtisidir canım benimde dün başladı bugün fena kasıklarim çabası onlarda fena bide Karnım ağrıyor anlamadım niye böyle oldu ama ilk defa diğer transferlerden farklı bişi oldu buda bana acaba diyo benim bu üçüncü denemem

Inşallah canim tutar da uğrasmazsin benim üçüncü denemem alıştım testlere sanırım iki aşılamayida sayarsak bu beşinci ben 30 yaşındayım ama 8 yıllık evliyim herkes suratına bakıyor diyorlar ay senin çocuğun olmuyormu niye olmuyor hanginiz de sorun diyorlar insan sinir oluyor ya ama onlarada alistim artık Onları Bozuyorum bir rahatlıyorum sorma keyfim yerime geliyor

benimde bir aşılama iki tüp bebek denemem bu geçen kinde kasik ağrım vardı kalp atışını duymadan düştü ama bunda hem kasik hem bel ağrım var kimisi tutunma belirtisi diyor ama korkum var acile gittim bugün kan testi vermek için yapmadılar giciklar

aynen bendede öyle ne zaman yapicaksiniz olmuyormu bide benim eşim asker doğu görevinde 3.4 ayda bir geliyor onuda biliyorlar ısrarla soruyorlar ama demedim hiç kimseye tüp bebek yaptırdımi nasip kısmet diyorum

Ya niye yapmadılarki ama acilde yapmıyorlarmış galiba korkma canım inşallah meleğin seninledir canım benim ilk defa böyle oldu okadar denemeden sonra ama umutlanmakta istemiyorum ne biliyim çok karışıgim bu sefer tedavimi kimseyede söylemedim kimseylede dertlesemiyorum sadece eşim ve bir arkadaşım biliyor aileme söylemedim çünkü olumsuz olunca onlar benden daha çok ağliyor ben daha çok üzülüyorum

aynen bendede öyle ne zaman yapicaksiniz olmuyormu bide benim eşim asker doğu görevinde 3.4 ayda bir geliyor onuda biliyorlar ısrarla soruyorlar ama demedim hiç kimseye tüp bebek yaptırdımi nasip kısmet diyorum
Allah yardımcın olsun canım zor seninde durumun inşallah tutar bu sefer canım Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…