• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Kızlar transferden sonra acayip gaz oluştu bende varmı sıkıntı çeken bu konuda ve sırtım belim çok ağrıyor bütün vücudum kaskatı kesildi sanki iğne yerlerim acayip batıyor ama o minik mucize için hepsine değer diyorum😇
Benimde öylee gazım var ve iğne yerlerim cok acıyorrr

Hayırlısı az kalmış.
aynen iki tane test aldım Dun Bir haftalıkken dayanamadım yaptım göz yanılmasimi yoksa görmeyi cokmu istedim diye biliyorum ama sanki belirsiz de olsa ikinci çizgiyi gördüm şimdi ikinciyi yapmamak için zor tutuyorum kendimi eczane yakın olsa heralde hergun yapacam bunu

aynen iki tane test aldım Dun Bir haftalıkken dayanamadım yaptım göz yanılmasimi yoksa görmeyi cokmu istedim diye biliyorum ama sanki belirsiz de olsa ikinci çizgiyi gördüm şimdi ikinciyi yapmamak için zor tutuyorum kendimi eczane yakın olsa heralde hergun yapacam bunu
Çok güzel canım. Bende iki tane yaptım ama kan verdiğim gün yaptım kendimi alıştırayım diye. Silikte olsa görmüşsün kalbini ferah tut

Belirtin var mı canm

Back