- 9 Temmuz 2019
- 349
- 335
- 53
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #2.041
Benimde öylee gazım var ve iğne yerlerim cok acıyorrrKızlar transferden sonra acayip gaz oluştu bende varmı sıkıntı çeken bu konuda ve sırtım belim çok ağrıyor bütün vücudum kaskatı kesildi sanki iğne yerlerim acayip batıyor ama o minik mucize için hepsine değer diyorum
Orta kaliteymişGeçmiş olsun canım benim embiryo hakkında bir şer dediler mi? İki tane mi transfer ettiler
Transferden sonra bana göbekten iğne verdiler canımBenimde öylee gazım var ve iğne yerlerim cok acıyorrr
test salı olucak adetim de 19 şubattiBende çok şiddetli olmasada hafif oldu ama bunlar normal diye biliyorum. Senin test günü ve adet günü nezaman
Benimde ikinci kalite dedi canımOrta kaliteymiş
Adana başkentte canım sabah saatlerinde dedilerM Muallimezzz senin yarın kaçta transferin canım? Hangi merkezdesin
Anladım hayırlısı olsun insallahAdana başkentte canım sabah saatlerinde dediler
Ben kalçadan vurduruyorum transferden önce başladım hala devam ediyorTransferden sonra bana göbekten iğne verdiler canım
Bu sinir tutunmayi engelle mi acaba ?Pozitif düşün canim ben kimlerle tartıştım
Masaallah . Pozitifi gormene cok sevindim canim. Kacinci gunundesinCanım hiç üzülme ben 3 günü eşimle çok şiddetli kavga ettik bitti herşey dedim. Ama duamı eksik de etmedim şükür ilk kan testim pozitif çıktı.
Engellemez tutunacagi varsa tutunur .ama artik sinirlenme canim bebegini düşün canım ❤strese yeryokBu sinir tutunmayi engelle mi acaba ?
Evet canım 2 gün sonra yine vericem bende2 gun sonra tekrar verecen mi canim .yarin bende verecem
Hayırlısı az kalmış.test salı olucak adetim de 19 şubatti
9. Günde gördüm. Çok teşekkürlerMasaallah . Pozitifi gormene cok sevindim canim. Kacinci gunundesin
aynen iki tane test aldım Dun Bir haftalıkken dayanamadım yaptım göz yanılmasimi yoksa görmeyi cokmu istedim diye biliyorum ama sanki belirsiz de olsa ikinci çizgiyi gördüm şimdi ikinciyi yapmamak için zor tutuyorum kendimi eczane yakın olsa heralde hergun yapacam bunuHayırlısı az kalmış.
Çok güzel canım. Bende iki tane yaptım ama kan verdiğim gün yaptım kendimi alıştırayım diye. Silikte olsa görmüşsün kalbini ferah tutaynen iki tane test aldım Dun Bir haftalıkken dayanamadım yaptım göz yanılmasimi yoksa görmeyi cokmu istedim diye biliyorum ama sanki belirsiz de olsa ikinci çizgiyi gördüm şimdi ikinciyi yapmamak için zor tutuyorum kendimi eczane yakın olsa heralde hergun yapacam bunu
Hepsi şifa olsunBen kalçadan vurduruyorum transferden önce başladım hala devam ediyor
Belirtin var mı canmaynen iki tane test aldım Dun Bir haftalıkken dayanamadım yaptım göz yanılmasimi yoksa görmeyi cokmu istedim diye biliyorum ama sanki belirsiz de olsa ikinci çizgiyi gördüm şimdi ikinciyi yapmamak için zor tutuyorum kendimi eczane yakın olsa heralde hergun yapacam bunu
yaptırdım günden beri kasik ağrısı ve gaz vardı ama bugünde çok şiddetli bel ağrısı var ınsallh kotu bisi yokturBelirtin var mı canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?