- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #2.061
Bel ağrısı genelde pozitif olanlarda oluyor hayırlısı olsun canımyaptırdım günden beri kasik ağrısı ve gaz vardı ama bugünde çok şiddetli bel ağrısı var ınsallh kotu bisi yoktur
Aaa öyle mi ben bilmiyordum bende de var bugün biraz çok değil amaBel ağrısı genelde pozitif olanlarda oluyor hayırlısı olsun canım
Insallah tutunmustir canim benim belirtilerle aynı ❤yaptırdım günden beri kasik ağrısı ve gaz vardı ama bugünde çok şiddetli bel ağrısı var ınsallh kotu bisi yoktur
ayy hadi insallhBel ağrısı genelde pozitif olanlarda oluyor hayırlısı olsun canım
hadii ınsallh valla ilkinde sancilardan gözüm korktu bundada bisi olacak diye ödüm kopuyor bide hesapladım normalde yarın adet günüm ondanda olabilirmikiInsallah tutunmustir canim benim belirtilerle aynı ❤
Anladım canım sıcak suyla yapmadım duş ama neyse aldım artık bakalım olan oldu bişey olmaz inşallahCanım bazı doktorlar oturarak diyormuş ama geneli ayakta öneriyor çünkü enfeksiyon riski azalıyormuş ve sıcak su sonuçta oturmak iyi değil diyenler var..
Kullandığımız ilaçlardan adet olmayız canım ilaçları bırakmadan12. Gün oluyor tam test günüm ama adet olursam yaptırmaya gerek kalmıcak
Öyle duydum canım senin kaçıncı günAaa öyle mi ben bilmiyordum bende de var bugün biraz çok değil ama
Evet canim adet dönemindeki gibi sancılı gibi geçiyor. Benim oyleydihadii ınsallh valla ilkinde sancilardan gözüm korktu bundada bisi olacak diye ödüm kopuyor bide hesapladım normalde yarın adet günüm ondanda olabilirmiki
Ben de öyle yapicamÇok güzel canım. Bende iki tane yaptım ama kan verdiğim gün yaptım kendimi alıştırayım diye. Silikte olsa görmüşsün kalbini ferah tut
4 'te burda ol dediler canım, Hemen alır milar suyu orda mi içmeye başlasam acabaKbdemirel canım kaçta transferiin
Bana da dort burada ol dediler ama transferi 18'de alındım çok su içtiğim için transfer öncesi tuvalete gönderdiler 2 bardak idrar yapmamı söylediler transfer bittikten sonra odaya geldim çok sıkışık tım dayanamadım hemen ördek istedim kadar çok su içmişim ki bir türlü İdrarım kesilmedi Bence odaya girdikten sonra küçük şişelerden iki tanesi yeterli olur olur diye düşünüyorum. Çok kolay bir işlem zaten transfer olurken ben hep dua okudum.Ben de öyle yapicam
4 'te burda ol dediler canım, Hemen alır milar suyu orda mi içmeye başlasam acaba
Yaa orada iceyim ben o zaman ,sagol canım. Sen turkiyede yaptırıp hemen yurt dışına mi gittin? Yurt dışında olan sendin sanırımBana da dort burada ol dediler ama transferi 18'de alındım çok su içtiğim için transfer öncesi tuvalete gönderdiler 2 bardak idrar yapmamı söylediler transfer bittikten sonra odaya geldim çok sıkışık tım dayanamadım hemen ördek istedim kadar çok su içmişim ki bir türlü İdrarım kesilmedi Bence odaya girdikten sonra küçük şişelerden iki tanesi yeterli olur olur diye düşünüyorum. Çok kolay bir işlem zaten transfer olurken ben hep dua okudum.
Evet başka varmı bu sayfada bilmiyorum. Ben salı akşamı ttansferim oldu perşembe akşamıda uçtumYaa orada iceyim ben o zaman ,sagol canım. Sen turkiyede yaptırıp hemen yurt dışına mi gittin? Yurt dışında olan sendin sanırım
Aaa öyle mi oluyor ben onu bilmiyodumKullandığımız ilaçlardan adet olmayız canım ilaçları bırakmadan
Benim dördüncü günüm yarın beş olacakÖyle duydum canım senin kaçıncı gün
Canım hayırlı haberlerle gel kötü düşünme bolca dua etSlm kızlar benimde transver in 6. Günü. Pek belirti yok. Perşembe test günü ama pazartesi yapmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?