- 23 Aralık 2008
- 2.239
- 3.513
- 658
- 47
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #2.021
Yok bana birley demediler 2 ci kan sonucumu bekliyorlar sanırım. Pazartesi inşallah herşey yolunda gider de. Sonra sırayla kese kalp atışı allahım nasip etsin hepimizeCanim kese günün belli mi benim belli 22 si nasipse
Transfer kagidinda yaziyordu benim canim .kalp atisi hepsinim muaene tarihi var .Rabbim nasip eder insallahYok bana birley demediler 2 ci kan sonucumu bekliyorlar sanırım. Pazartesi inşallah herşey yolunda gider de. Sonra sırayla kese kalp atışı allahım nasip etsin hepimize
Çok güzel hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallahAmin canım inşallah 559 çıktı
Canım hiç üzülme ben 3 günü eşimle çok şiddetli kavga ettik bitti herşey dedim. Ama duamı eksik de etmedim şükür ilk kan testim pozitif çıktı.Ben transferin 9. Gunundeyim ve esimle kavga ettik biraz once. Moralim cok bozuk. Sinirlerim alt ust oldu. Tutmayacak diye cok korkuyorum
Hayırlısı olsun canımYarın 4 te çağırdılar beni de
Aminnn teşekkür ederimHayırlısı olsun canım
Nasıl geçti canım transferÇok sağolun kızlar Allah yardımcımız olsun
Cok tesekkur ederim , az mi olmus şansim az mi diye cok korkuyorum .Her dk aklimda .Sağlıkla gelişsinler canim
İyi canım sadece baş dönmem varNasıl geçti canım transfer
Anestezi mi aldın canım neden baş dönmen varİyi canım sadece baş dönmem var
Zor oluyor mu transfer ben ilkinde anestezi almıştım bunda almıcam ama korkuyorum normal muayene den farkları nelerİyi canım sadece baş dönmem var
Benim 18 di 11 uygundu 6si dollendi ama 3 donduruldu 1 konuldu cok şükür hamileyimmm.sende ve tüm isteyenlerde tatsin insallah canim.sayilar değişebilir onemli olan sonuç canim❤Cok tesekkur ederim , az mi olmus şansim az mi diye cok korkuyorum .Her dk aklimda .
Yok canım almadım ama tansiyonum düştü galibaAnestezi mi aldın canım neden baş dönmen var
İnş ilk gün ağrın varmıydı canımBenim 18 di 11 uygundu 6si dollendi ama 3 donduruldu 1 konuldu cok şükür hamileyimmm.sende ve tüm isteyenlerde tatsin insallah canim.sayilar değişebilir onemli olan sonuç canim❤❣
Hiç bişeyi yok anestezi olmaZor oluyor mu transfer ben ilkinde anestezi almıştım bunda almıcam ama korkuyorum normal muayene den farkları neler
Geçmiş olsun canım benim embiryo hakkında bir şer dediler mi? İki tane mi transfer ettilerYok canım almadım ama tansiyonum düştü galiba
İnşAllah canım ya kendimi çok kasıyorumHiç bişeyi yok anestezi olma
Dondurulmuş mu transfer oldun canım senBenim 18 di 11 uygundu 6si dollendi ama 3 donduruldu 1 konuldu cok şükür hamileyimmm.sende ve tüm isteyenlerde tatsin insallah canim.sayilar değişebilir onemli olan sonuç canim❤❣
Valla hergün vardi canimİnş ilk gün ağrın varmıydı canım
Evet canimDondurulmuş mu transfer oldun canım sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?