- 12 Şubat 2020
- 1.158
- 1.069
- 63
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #2.001
Dun bir vurdum 3 tane daha var.haftada bi kere verdiYok sende??
Masallah iyi cikmis canim bende yarin tekrar kan vericem insallah katlanmistr canimAmin canım inşallah 559 çıktı
Benim hep agriyordu canim .hayırlı olsun çok sevindim benden iki gün onceymis sizinki benim bugün belim çok ağrıyor normalmi korkuyorum böyle devam edecek olursa acile gitmeyi düşünüyorum
Evet cok güzel duygular Allah kucagimiza almayi da nasip etsinEvet canım 5.gündü çok güzel duygularmış bunlar
Kizlar rahat olun.ben gitmeden namazimi.kilip abdestli gitmeye çalıştım .bol dua edin o siraBende çok heyecanlıyım seni düşünemiyorumstres yapma çok güzel geçsin transferin inşallah
Pozitif düşün canim ben kimlerle tartıştımBen transferin 9. Gunundeyim ve esimle kavga ettik biraz once. Moralim cok bozuk. Sinirlerim alt ust oldu. Tutmayacak diye cok korkuyorum
Butun transferler ogleden sonra canimYarın 4 te çağırdılar beni de
2 gun sonra tekrar verecen mi canim .yarin bende verecemAmin canım inşallah 559 çıktı
Yarin kan istediler mi tekrar sendenYok sende??
ilk yaptirdimda kasik ağrılarım artınca kanama oldu düşürdüm bebeği şimdide hamile olup olmadimida bilmiyorum şimdide bel ağrısı olunca korktum varda düşüyormu diye tedirginimBenim hep agriyordu canim .
Bende çok şiddetli olmasada hafif oldu ama bunlar normal diye biliyorum. Senin test günü ve adet günü nezamanhayırlı olsun çok sevindim benden iki gün onceymis sizinki benim bugün belim çok ağrıyor normalmi korkuyorum böyle devam edecek olursa acile gitmeyi düşünüyorum
Hayır iyi düşün canım Allahın izniyle inşallah sana tutunur bebişin canim❤ilk yaptirdimda kasik ağrılarım artınca kanama oldu düşürdüm bebeği şimdide hamile olup olmadimida bilmiyorum şimdide bel ağrısı olunca korktum varda düşüyormu diye tedirginim
Sağlıkla gelişsinler canimArkadaslar, 10 yumurtanin 6 siolgunlasmis,4 tanesi döllenmis. Yarin tekrar bilgi verecekler
Canim kese günün belli mi benim belli 22 si nasipseYok sende??
Evet ama ben pazartesi yaptırabileceğim. Yurt dışı olunca sıkıntı.Yarin kan istediler mi tekrar senden
Anladım canım nasip..insallah artar canim hepimizinEvet ama ben pazartesi yaptırabileceğim. Yurt dışı olunca sıkıntı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?