- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #1.981
Evet 2 tane transfer olmuştu benim rabbim dileyen herkese versin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallahAy çok sevindimmm gözünüz aydınn♥♥
2 embriyo mu transfer edildi size
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet 2 tane transfer olmuştu benim rabbim dileyen herkese versin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallahAy çok sevindimmm gözünüz aydınn♥♥
2 embriyo mu transfer edildi size
Hayırlı olsun canım Allah kucağınada almayi nasip etsin inşallahEvet 2 tane transfer olmuştu benim rabbim dileyen herkese versin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah
İnsallaaah canımEvet 2 tane transfer olmuştu benim rabbim dileyen herkese versin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah
Hayırlı olsuuun çok sevindimm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhKızlar çıktı sonucum şükür çok iyi ve ikiz Allahım herkese nasip etsin inşallah
Amiiin inşallah Yarın için heyecan durumları nasıl?Pozitifi boll olan bir topik oluyor ne güzel, darısı hepimizin başına
Cok heyecanliyim ya, gece uyuyamam muhtemelen. Daha arayip saat söylemediler onu bekliyorumAmiiin inşallah Yarın için heyecan durumları nasıl?
Hayırlı olsun canım 5gün embiryosu muyduEvet 2 tane transfer olmuştu benim rabbim dileyen herkese versin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah
Aa masallah canim insallah kucaginada alırsın sayın kaçtı ❤❤❤Kızlar çıktı sonucum şükür çok iyi ve ikiz Allahım herkese nasip etsin inşallah
Canim seninde ignen varmi kabadan proluton diye3 gün var aramızda 10 şubat
Yok sende??Canim seninde ignen varmi kabadan proluton diye
hangi gün transfer oldunuzHadi sağlıklı bir yol alırız inşallah..
3 marthangi gün transfer oldunuz
Bende çok heyecanlıyım seni düşünemiyorum stres yapma çok güzel geçsin transferin inşallahCok heyecanliyim ya, gece uyuyamam muhtemelen. Daha arayip saat söylemediler onu bekliyorum
Aminn canimBende çok heyecanlıyım seni düşünemiyorum stres yapma çok güzel geçsin transferin inşallah
Saat kaçta olacakmış aradılar mı?Aminn canim
Amin canım inşallah 559 çıktıAa masallah canim insallah kucaginada alırsın sayın kaçtı ❤❤❤
Evet canım 5.gündü çok güzel duygularmış bunlarHayırlı olsun canım 5gün embiryosu muydu
hayırlı olsun çok sevindim benden iki gün onceymis sizinki benim bugün belim çok ağrıyor normalmi korkuyorum böyle devam edecek olursa acile gitmeyi düşünüyorum3 mart