İyi olmaya çalışıyoruz sizler nasilsini,Selaminn aleykum hanimlar,nasilsiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi olmaya çalışıyoruz sizler nasilsini,Selaminn aleykum hanimlar,nasilsiniz?
Mrb cnm bizimde oyle malesef asiri agrasif.basedemiyoruz baya baya basedmiyoruz .3yastan bekledigim bu degildiİyi geceler kızlar. Çocuklarla nasıl gidiyor sizin, bizim bu aralar Eslem çok zorluyor. İlk bebeklik hallerini ozletiyor resmen. Çocuğun icinden canavar çıkmaya başladı, 2 yaş değil 3 yaş sendromu yaşıyoruz tükenmiş hissediyorum sizde de böylemi, dönemsel bir şey mi anlayamiyorum. Böyle giderse psikologa götürecem galiba
Valla benimde değildi ama sebebi buldum. YouTube izlemeyi arttirmişiz 2 gündür vermiyorum YouTube bayago normale döndüMrb cnm bizimde oyle malesef asiri agrasif.basedemiyoruz baya baya basedmiyoruz .3yastan bekledigim bu degildi
İyi geceler kızlar. Çocuklarla nasıl gidiyor sizin, bizim bu aralar Eslem çok zorluyor. İlk bebeklik hallerini ozletiyor resmen. Çocuğun icinden canavar çıkmaya başladı, 2 yaş değil 3 yaş sendromu yaşıyoruz tükenmiş hissediyorum sizde de böylemi, dönemsel bir şey mi anlayamiyorum. Böyle giderse psikologa götürecem galiba
Mrb cnm bizimde oyle malesef asiri agrasif.basedemiyoruz baya baya basedmiyoruz .3yastan bekledigim bu degildi
Süper, çok iyi olmuşselam kizlar ben krese verdim simdilik yarim gun eglencesine gidiyorlar .evde rahat duramiyorlar artik
En güzelini yapmışsın. Evde telefon manyağı olup çıkıyorlar sonra. Bizim burda devletin yarım günü olsa gönderirim ama tam gün varselam kizlar ben krese verdim simdilik yarim gun eglencesine gidiyorlar .evde rahat duramiyorlar artik
Yüsra nin da 3 yaş dönemi son büyük krizler olduğunu hatırlıyorum. Koydeydim yazdı öyle atlatiyoduk, hatta bir gün annem almıştı elimden dovecektim nerdeyse. Herhalde bunların birde kişa denk gelmesi kötü olduSelam, nasılsınız
Aynı kızlar, hep bi ağlama ve tutturma.
Oğlan 3 yaşında biraz sakinleşmeye başlamıştı diye hatırliyorum, tek olmanın verdiği bir şey miydi artık.
Belki de biz mi yorulduk acaba, böyle mi oluyordu.
Selam kızlar. Al benden de o kadar . Herşeyi mi hayır olmaz istemiyorum der bi çocuk ? İzin istiyor bişey için benim hayır diyeceğimi bile bile soruyor ve asla cevabını beklemeden o işe başlamış oluyor . Telefona çok düşkün değil ama onun da etkisi var tabi biliyorum. Değil ikinci çocuk düşünmek bunu büyütsem şükürler ediciiiim bende psikoloğa götürmeyi bile düşünüyorum şu ara o kadar vahim durumumuz kendi kendine asla oynamıyor , anca yaramazlık, bize ısrar , dışarı çıkma isteği, abur cubur krizleri …Bi de yapamam benler başladı. İşine gelince büyüdüm ben işine gelmeyince yapamam küçüğüm .. ay kafaları yicemmmmİyi geceler kızlar. Çocuklarla nasıl gidiyor sizin, bizim bu aralar Eslem çok zorluyor. İlk bebeklik hallerini ozletiyor resmen. Çocuğun icinden canavar çıkmaya başladı, 2 yaş değil 3 yaş sendromu yaşıyoruz tükenmiş hissediyorum sizde de böylemi, dönemsel bir şey mi anlayamiyorum. Böyle giderse psikologa götürecem galiba
Yaa bende tam bu konudan bahsetmek için girdim buraya benim ki de çok zorluyor ramazanda oruçlu oruçlu nasıl tahammül edicem bilmiyorumMrb cnm bizimde oyle malesef asiri agrasif.basedemiyoruz baya baya basedmiyoruz .3yastan bekledigim bu degildi
Allah sabır versin hepimize.Yüsra nin da 3 yaş dönemi son büyük krizler olduğunu hatırlıyorum. Koydeydim yazdı öyle atlatiyoduk, hatta bir gün annem almıştı elimden dovecektim nerdeyse. Herhalde bunların birde kişa denk gelmesi kötü oldu
ikizler 9 aylikken birakti benim gunduz uykusunuKızlar sizinkiler öğlen uyuyor mu ben öğlen uyutunca gece zor uyuyor
Çok oldu bırakalı.Kızlar sizinkiler öğlen uyuyor mu ben öğlen uyutunca gece zor uyuyor
Evet gece uykusu geçe kalıyor öğlen uyuyunca ama uyumayınca da akşama doğru bi huysuzlanıyor ne yapacağımı bilemedim şimdi ramazan da geliyor öğlen uyutayım bende kafa dinlenirim oruç oruç tahammülüm kalmayacak diye korkuyorumÇok oldu bırakalı.
4-5 aydır uyumuyor, 2 yaşından sonrası hiç yaramadı zaten gece uykusundan çaldı hep.
Ramazan bitsin bakarsın, şimdi zor olur.Evet gece uykusu geçe kalıyor öğlen uyuyunca ama uyumayınca da akşama doğru bi huysuzlanıyor ne yapacağımı bilemedim şimdi ramazan da geliyor öğlen uyutayım bende kafa dinlenirim oruç oruç tahammülüm kalmayacak diye korkuyorum
Bizimde bacağımiz ağrıyor bazen su içmeye gidemiyor vallahi bende kafayı sıyırdım. Ramazan sonrası birşeyler düşüncem artikSelam kızlar. Al benden de o kadar . Herşeyi mi hayır olmaz istemiyorum der bi çocuk ? İzin istiyor bişey için benim hayır diyeceğimi bile bile soruyor ve asla cevabını beklemeden o işe başlamış oluyor . Telefona çok düşkün değil ama onun da etkisi var tabi biliyorum. Değil ikinci çocuk düşünmek bunu büyütsem şükürler ediciiiim bende psikoloğa götürmeyi bile düşünüyorum şu ara o kadar vahim durumumuz kendi kendine asla oynamıyor , anca yaramazlık, bize ısrar , dışarı çıkma isteği, abur cubur krizleri …Bi de yapamam benler başladı. İşine gelince büyüdüm ben işine gelmeyince yapamam küçüğüm .. ay kafaları yicemmmm
Bizim düzen öyle karıştı ki. Ablamiz sabah 8de kalkıyor okula gidiyor. Çoğunlukla Eslem uyuyor 10-11 kalkıyordu. Gündüz uyutmuyordum. Şimdi birkaç sabahtir erken kalktılar. Dün uyumadilar ayrı zor oldu, bugün gündüz uyudular şuan daha yeni uyutabildim. Kafayı yedim artık yedimKızlar sizinkiler öğlen uyuyor mu ben öğlen uyutunca gece zor uyuyor