2020 KPSS lisans +90 👍

2018de kimseyi dinlemedim ben 🙈 ecedir belki o ben ilk uniteyi dinledim bu sene ozgur hocadan esra hoca daha agir basti.ali koc var bi de dinlemedim ama birer video dinle oyle karar ver serim.
Eceyi hatırlıyorum da, sen de izledin canım. Geçen sene Ali Koç un kitabını çozmustum, videolara bakıp karar vereyim. Anayasaya baslamam 1.5 ayı bulacak zaten

Benim.biraz rötarlı
Dplanimi yetistiremem bugün yetiştirmeye çalışıyorum.
Sen ne yapıyorsun canim pl
Bende bu sabah uyanamayınca çalışmam öğleden sonraya aksadı. İngilizcede paragrafı tamamlama konusuna baktım biraz. Akşamda kurmay yayınlarından bununla ilgili bir test çözerim. Sonra biraz gramer bakıcam. Birer konu türkçe matematik yapıcam. Bu gece uykum gelmezse dün çalışamadığım için dünkü yapmayı planladığım dersleri tamamlıycam. Komşumuz bütün camlarını değiştirdiği için duvarları deliyorlar kırıyorlar sesten çalışamadım.

Hoşbuldumm☺ İnşallah hepimiz istediğimiz puanları alabiliriz. İnsan yalnız başınayken çok zor çalışıyor, motivasyonumu hemen kaybediyorum😓
Hoşgeldiniz. Amin inşallah. Moral bozmak yok. Kendinize inanın çalışmayı bırakmayın. Başarısız olduğunuzu gördükçe pes etmeyin bir çalışıyorsanız iki çalışın konsantrasyonunuzu bozmanıza gerek yok.:KK200:

Hoşgeldiniz. Amin inşallah. Moral bozmak yok. Kendinize inanın çalışmayı bırakmayın. Başarısız olduğunuzu gördükçe pes etmeyin bir çalışıyorsanız iki çalışın konsantrasyonunuzu bozmanıza gerek yok.:KK200:
Hoşbuldumm🥰🥰Evet öyle yapmaya çalışıyorum. Çok zorlu bir yol Allah hepimize kolaylıklar versin☺️

7 kisilik yatili misafir simdi haber vermek suretiyle yarin evimde olacaklar ders calisamayacagima mi yanayim yarin oglene kadar hicbir isi yetistiremeyecek olmama mi yanayim bilemedim 🙄
7 kişi buyursunlar gelsinlerde sonuçta seninde bir hayat düzenin var hiç düşünmemişler bu kızın yeri var mı işi var mı bizimle ilgilenebilir mi diye düşünmeden mi karar vermişler

Türkçe sözcükte yapı sorularını çözüyorum. 20 soruda ortalama 10 yanlış. demek ki bu konuyu bol bol soru cozerek ogrenmem gerekiyor. :/
Gizem hoca baya iyi anlatmış o konuyu.İstersen önce konuyu dinleyip sonra aşağıda bıraktığım linkten soru çözüm tekniklerini dinleyebilirsin.
Bende bugün o konuyu tekrar ettim
Eskiden yanlışım çok çıkıyordu şimdi iyi şükür😊

X