- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.098
- Konu Sahibi Birbardakcay
- #1.001
Sadece denemelere mi gireceksinizÇözüm e yazıldım 26 deneme 165 TL
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sadece denemelere mi gireceksinizÇözüm e yazıldım 26 deneme 165 TL
Ben de bu kpss yuzunden 2. Cocugu erteliyorum yas oldu 31 cocuk 3 yasinda tam zamani aslinda ama sartlar el vermiyor iste
Hakkı diye birisi canım. YouTube yazınca çıkar hemen kanalın adını söylemek yasak mı bilmiyorum. Hepimizin bildiği sınavlara hazırlayan kanalPerihosseini canım bir saatlik yds videosu dediğin adı day ile başlayan mı
Evet sadece deneme. Dersaneye kaydolmadim.Sadece denemelere mi gireceksiniz
2018de ben de girmiştim o denemelere dershaneye gitmiyorsun 10 liraya 1 denemeye girebiliyordukEvet sadece deneme. Dersaneye kaydolmadim.
Geçen alimda 59 Lara kadar düştü ebelik sanırım.Ben bu atamada sanırım yine ankarayi yazicam sadece eş durumundan dolayı ankara en son 69 70 ile ebe aldı benin puanım 68 şimdi ekimdeki atamada umudum var ama ya olmazsa diye korkuyorum bugün karar verdim türkçe ve matematik denemeleri çözmeye başlıycam eksiklerine göre konuyu calısıcam atama olana kadar
Allah korusun aranamazsam düzgün bir programla diğer derslere başlarım
Inşallah ama sadece ankara merkezi yazacağım için çok korkuyorumGeçen alimda 59 Lara kadar düştü ebelik sanırım.
Bence çok kasmana gerek yok. Çok büyük ihtimal atanirsin
Benim mesaim bitmedi hala ancak akşam 8 den sonra başlayabiliyorumÇalışmaya başlayan var mı ben yeni oturdum masaya henüz bugün aslında kütüphanede çalışmak istiyorum ama o zaman videoları nereden izleyeceğim eve hapsoldum bu beni biraz üzüyor.
Resimden belli oldu mu bilmiyorum, parmağım kizardi yazı yazmaktan.osmanli kuruluş notu çıkartıyorum 2. Buçuk saattir. Yarım saatimi daha alır sanırım. 1 saatte de konuyla ilgili soru cozerim, sonra kızı kreste almaya giderim.
Akşam bebek hayirlamaya misafirliğe gidecez. Akşam da cakisamam sanırım baskaEki Görüntüle 2540040
Senin yazını okuyunca bende evde deneme çözmeye karar verdim. Sakın girmemezlik yapmaBir desanenin denemelerine kaydoldum 1 Ekim'de ilk sınav. O zamana kadar biraz konu baksam iyi olur. Şimdi giricem çok çok çok kötü bir puan almak istemiyorum, psikolojim bozulur. Acaba ilk denemeye girmesem mi bilemedim
Kesin girmelisinEvet işte çok moralim bozulur mu emin olamadim. Calisiyorken ders için zaman ayirmak çok zor, elimden geldiğince çalışıyorum ama hiç yeterli değil tabii
Ha birde Birbardakcay bu sınıfları ayrimak için yapılan denemeymis. Hani kötü orta iyi gibi sonuca göre sınıflar ayrilacakmis. Bundan sonra ki ilk deneme ne zaman yapılır bilmiyorum.
Canım hangi Mehmet hocaTarih için Ramazan hoca mi Mehmet hoca mi karar veremedim. Mehmet hoca 2020 için henüz tarih videolarini hazirlamamis, eskisini izledim islamiyet öncesini anlatimi hoş. Ramazan hoca ise uzun ama akıcı. Karar veremedim ):
Mehmet Celal Ozyildiz doğru hatirliyorumdur inşallah. O da isem hocasiCanım hangi Mehmet hoca