2020 KPSS lisans +90 👍

Evet sadece deneme. Dersaneye kaydolmadim.
2018de ben de girmiştim o denemelere dershaneye gitmiyorsun 10 liraya 1 denemeye girebiliyorduk
Ocak ayında denemeye girdim 70 puan aldım sonra çalışmayı da bıraktım vizeler finaller derken o puanı kpss de aldım çok faydası oluyor hem durumunu görmek için hem de cidden tüm arkadaşlarım denemelerde aldığı puanı sınavda da aldılar önünü görünüyorsun yani

Ben bu atamada sanırım yine ankarayi yazicam sadece eş durumundan dolayı ankara en son 69 70 ile ebe aldı benin puanım 68 şimdi ekimdeki atamada umudum var ama ya olmazsa diye korkuyorum bugün karar verdim türkçe ve matematik denemeleri çözmeye başlıycam eksiklerine göre konuyu calısıcam atama olana kadar
Allah korusun aranamazsam düzgün bir programla diğer derslere başlarım

Ben bu atamada sanırım yine ankarayi yazicam sadece eş durumundan dolayı ankara en son 69 70 ile ebe aldı benin puanım 68 şimdi ekimdeki atamada umudum var ama ya olmazsa diye korkuyorum bugün karar verdim türkçe ve matematik denemeleri çözmeye başlıycam eksiklerine göre konuyu calısıcam atama olana kadar
Allah korusun aranamazsam düzgün bir programla diğer derslere başlarım
Geçen alimda 59 Lara kadar düştü ebelik sanırım.
Bence çok kasmana gerek yok. Çok büyük ihtimal atanirsin

Geçen alimda 59 Lara kadar düştü ebelik sanırım.
Bence çok kasmana gerek yok. Çok büyük ihtimal atanirsin
Inşallah ama sadece ankara merkezi yazacağım için çok korkuyorum
Inşallah hepimiz en kısa sürede istediğimiz yere ataniriz işsizlik çok zor

Resimden belli oldu mu bilmiyorum, parmağım kizardi yazı yazmaktan.osmanli kuruluş notu çıkartıyorum 2. Buçuk saattir. Yarım saatimi daha alır sanırım. 1 saatte de konuyla ilgili soru cozerim, sonra kızı kreste almaya giderim.
Akşam bebek hayirlamaya misafirliğe gidecez. Akşam da cakisamam sanırım baska 15695842397381016780180.jpg

Resimden belli oldu mu bilmiyorum, parmağım kizardi yazı yazmaktan.osmanli kuruluş notu çıkartıyorum 2. Buçuk saattir. Yarım saatimi daha alır sanırım. 1 saatte de konuyla ilgili soru cozerim, sonra kızı kreste almaya giderim.
Akşam bebek hayirlamaya misafirliğe gidecez. Akşam da cakisamam sanırım baskaEki Görüntüle 2540040

Geçmiş olsun canım. Benim parmagimda o şekilde. Emegimizin karşılığını alırız inşallah.

Bir desanenin denemelerine kaydoldum 1 Ekim'de ilk sınav. O zamana kadar biraz konu baksam iyi olur. Şimdi giricem çok çok çok kötü bir puan almak istemiyorum, psikolojim bozulur. Acaba ilk denemeye girmesem mi bilemedim 😁
Senin yazını okuyunca bende evde deneme çözmeye karar verdim. Sakın girmemezlik yapma

Evet işte çok moralim bozulur mu emin olamadim. Calisiyorken ders için zaman ayirmak çok zor, elimden geldiğince çalışıyorum ama hiç yeterli değil tabii 😔
Ha birde Birbardakcay Birbardakcay bu sınıfları ayrimak için yapılan denemeymis. Hani kötü orta iyi gibi sonuca göre sınıflar ayrilacakmis. Bundan sonra ki ilk deneme ne zaman yapılır bilmiyorum.
Kesin girmelisin

X