- 15 Şubat 2019
- 1.652
- 3.985
- 36
-
- Konu Sahibi Birbardakcay
Ben kitaptan calisiyorum video izlemiyorum o yuzden bir fikrim yok malesef vatandasliga da 2020 yayinlari cikinca calismaya baslamak en mantiklisi cunku heran degisiklik olabilirSuper ☺ Internetten ders videolari izliyor musunuz? Kimleri izliyorsunuz?
Dun ramazan yetkine baktim, eski videolari 2019 diye koymuslar, bi de guncelleme diye video cekmis. Cografyayi zaten engin eraydindan takip edecegim ben.
Turkce, matematik ve vatandaslik icin bilmiyorum amaTavsiye edebileceginiz hocalar var mi?
Ben kitaptan calisiyorum video izlemiyorum o yuzden bir fikrim yok malesef vatandasliga da 2020 yayinlari cikinca calismaya baslamak en mantiklisi cunku heran degisiklik olabilirgecen sene ters kose olmustuk
Ben de 2020 için hazırlanıyorum da vatandaşlıkta değişmeyen temel üniteler hangileri onları bari bitireyim diye düşündüm.
Ben video izlemiyorum şimdilik. 2016 da ve 2018 de benim hocam videolarını izlemiştim. Seneye canlı ders videosu alıp bu sene de onları izleyeceğim. Ama hangi yayın alacağına karar vermedim.
Şimdilik hedefim kardesimden getirdigim 2014 kitapları var. Onları bitirmek
Canım ben video izliyor konu anlatımlı kitaptan çalışıyordum. Derslerden 5 er soru bankası bitirdim. Aynı çalışma tarzıyla 2016 da 84, 2018 de 75 aldım.Butun dersleri benim hocamdan mi takip etmistin?
Memnun kaldin mi?
Ben turkce, mat, vatandaslik iyi bir hoca arayisindayim
Fikri olan arkadaslar varsa, yardimci olurlarsa cok sevinirim ☺
Vatandaslik icin kesinlikle erken 2020 yayinlari cikinca calismayi dusunuyorum bend.digerlerini halledersek zaten bi sorun olmaz vat.Cografyacok kapsamli simdide baslamak lazim ben de yeni başlayacağım cografyayaVatandasliga suan calismak icin erken sanki, khk ile hemen bi degisiklik yapabiliyorlar cunku. Suanda zaten kurslara gore de erken baslangic yapiyoruz, 4-5 ay sonrasina birakmak daha mantikli geliyor bana.
Suan turkce, mat ve tarih uzerinden gitmek daha dogru. Degismez seyler sonucta. Cografya konusunda kararsizim
Bende soru çözmekten zevkmldigim.bir ders olduğu için coğrafyadan başladım çalışmaya.Vatandaslik icin kesinlikle erken 2020 yayinlari cikinca calismayi dusunuyorum bend.digerlerini halledersek zaten bi sorun olmaz vat.Cografyacok kapsamli simdide baslamak lazim ben de yeni başlayacağım cografyaya
Sen konu calismiyor musun canim.ben de gecen sene hazirlandim ama bastan konu calismaya baslayacagimBende soru çözmekten zevkmldigim.bir ders olduğu için coğrafyadan başladım çalışmaya.
Canım ben video izliyor konu anlatımlı kitaptan çalışıyordum. Derslerden 5 er soru bankası bitirdim. Aynı çalışma tarzıyla 2016 da 84, 2018 de 75 aldım.
Ondan bu sene çalışma tarzimi degistirecegim
Paylasimlara artik devam.sizlerden de bekliyorum
Matematik carpanlara ayirma 20 soru karma test 27 soru cozuldu
Tarih Ataturkun hayati ve eserleri unitesi calisildi ozet cikarildi unite tamamlandi
Baslamak bitirmenin yarisidirBen dun tarihin ilk unitesinin 40dkkalik videosunu izledim sadeceama olsun bu da bir baslangic sonucta Bu gece de izlerim bir video, elimde suan hic kaynak yok, eski kaynaklarimi cikartacagim o zaman daha ciddi bir calismaya baslarim sanirim
Canım elimdeki kitap önlisans kpssSen konu calismiyor musun canim.ben de gecen sene hazirlandim ama bastan konu calismaya baslayacagim
Yoğunluktan pek giremedim canım ama girmek istediğimde de bulamadımBaslamak bitirmenin yarisidirtebrik ederim
Oglum simdi uyudu ben de basliyorum calismaya
Anladim canim biran once bitirmeye bak kitaplariniCanım elimdeki kitap önlisans kpss
Sorular baya basit
Ondan çalışmıyorum, direk soru çözüyorum.
2 gündür test çözmedim.
Bugün cozerim inşallah.
Biliyorum canim yogunlugunu ondan seslenmedim sana.bildirim bekliyorum bundan sonraYoğunluktan pek giremedim canım ama girmek istediğimde de bulamadımsen arada beni etiketle buraya
benden bulabilirsin bu sayfayi.ya da kpss sayfasina girersen cikar karşına yeterki bulmak isteYoğunluktan pek giremedim canım ama girmek istediğimde de bulamadımsen arada beni etiketle buraya
Maşallah çok çok iyi bebişim,bende inşallah gelen giden olmazsa akşam yeniden başlayacağımDun yapilanlar
Esimle carpanlara ayirma calistik ben de matemtik de yeni konuya basladim esitsizlikler ve mutlak deger konu calistim orneknsoru cozdum.oglun gece uyumadi yoksa daha calisacaktim