2020 KPSS lisans +90 👍

Kızlar elimde kitap stoğu sifirdi.
ALES kitapları alarak, 5-6 ay onlara çalışacak, sonra kpss kitaplarına baslayacaktim.

Kardesimden bu kitaplar gelince planım bozuldu.

2 farklı yayının konu anlatımlı seti
1 yayının soru Bankası seti
3 tane de soru bankası

Onceligim.bunlri bitirmek olacak. 12. Aya kadar bitirmek hedefim inşallah.

Kitaplar 2014 un ama anayasa hariç çok.degisiklik yok. Sonrasında zaten yeni kitaplar alıp yeni eklenen konular öğreneceğim.

Canim onlisans sorulari biraz daha hafif oluyor seni koreltmesin bu kitaplarki senin temelin de bayagi saglam

Carpanlara ayirma konu calismasi tamam+2 test cozuldu tarihten de milli mucadeleler unitesi baskomutanlik yasasina kadar geldim

Merhaba hanımlar herkese kolay gelsin. Genel kültür için bir önerim var birkaç farklı yayının yaprak testlerini alın soruları çözüp işaretledikten sonra 3 5 kez okuyun böylece bir konudan çıkabilecek tüm soruları aşağı yukarı görmüş oluruz güncel bilgiler hariç tabi. Konusunu kitaptan okumadan direk bu şekilde yapmak bile fayda sağlayacaktır eşim bu yöntemle 82 aldı konuların aslına hiç bakmadı

Matematik carpanlara ayirma 3 test cozuldu
Tarih milli mucadele donemi lozana kadar calisildi ozet cikarildi bugunluk benden bu kadar

Birkaç denemede 2 şık arasında çok kaldım. Böyle anlamakta zorlandım. Moralim bozuldu. Soruları sizce nasıl?
Merhaba bende dediğiniz kitap yok fakat pegem in herkes diğer yayınlara oranla sınava benzer içerik taşıdığını en iyi yayın olduğunu söylüyor herkes demekki sınavda da böyle iki şık arasında bırakacak soru tipleri oluyor yapamadığınız sorularla ilgili konulara yoğunlaşın eksik konularınızı size bu şekilde gösteren bir yayın pegem

Birkaç denemede 2 şık arasında çok kaldım. Böyle anlamakta zorlandım. Moralim bozuldu. Soruları sizce nasıl?
2018 basimini çözmüştüm dediginiz kitabin gercekten guzel kitap ve pegem gercekten sinava cok yakin sorular içeriyor.takildiginiz sorular varsa atin beraber bakalim.

Iyi akşamlar arkadaşlar
Gk derslerinin genel tekrar videoları çekilirdi. Bu yil için ne zaman çekip koyarlar ki youtube a. Ya da var mi bildiğiniz?

Selam.kizlar
Üstümdeki ölü toprağını attım.biraz önce.

Coğrafyadan 2 test çözdüm. 30 ar sorudan 60 soru.

Başlangıç için fena sayılmaz

Kitapta 36 test var. Her gün 2-3 test cozsem 15 günde kitabı bitirmeyi planladim.

Coğrafya konu çalışmadan direk soru çözdüğünü için kolay geldi bu dersten başladım. Konular hala aklımda çünkü. Bir de önlisans kitabı, daha basit oluyor.

Dediğim gibi şimdilik olanların.kitap bitirme odaklı olacak.

Matematik Türkçe coğrafya konu çalışmama gerek yok. Bu yüzden ilk önce bunları bitireceğim.

Herkese selamlar. 2020ye ben de hazirlanmayi dusunuyorum. Dusunuyorum diyorum cunku henuz bir adim atamadim. Konu basligini basindan beri okudum ama biraz sakin sanki buralar, pes edenler mi var acaba

Herkese selamlar. 2020ye ben de hazirlanmayi dusunuyorum. Dusunuyorum diyorum cunku henuz bir adim atamadim. Konu basligini basindan beri okudum ama biraz sakin sanki buralar, pes edenler mi var acaba
Sınava 1 seneden fazla var canım.
Ondan sıkı çalışmıyor kimse.
Ama erken kalkan yol alır

Sınava 1 seneden fazla var canım.
Ondan sıkı çalışmıyor kimse.
Ama erken kalkan yol alır

Ben 2016da hazirlanmistim. Zaman o kadar cabuk geciyor ki, sona dogru keske 1-2 ayim daha olsa demistim. Sinav o sene surpriz olarak 2 ay geriye alinmisti daha da buyuk hayal kirikligi yasamistim. Sisteme hic guven olmuyor zaten. Simdiden en azindan zayif oldugumuz derslerden yavas yavas calismak iyi olur sanirim. Gerci cok erken baslayanlar yorulup sonlara dogru birakiyor diyenler de var. Bi yandan is hayatim olmasa bu kadar kararsiz kalmazdim sanirim

Super Internetten ders videolari izliyor musunuz? Kimleri izliyorsunuz?
Dun ramazan yetkine baktim, eski videolari 2019 diye koymuslar, bi de guncelleme diye video cekmis. Cografyayi zaten engin eraydindan takip edecegim ben.
Turkce, matematik ve vatandaslik icin bilmiyorum ama Tavsiye edebileceginiz hocalar var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…