- 15 Şubat 2019
- 1.652
- 3.985
- 36
-
- Konu Sahibi Birbardakcay
+1Geçerli canım.
Kesin bilgi.
Canim onlisans sorulari biraz daha hafif oluyor seni koreltmesin bu kitaplarki senin temelin de bayagi saglamKızlar elimde kitap stoğu sifirdi.
ALES kitapları alarak, 5-6 ay onlara çalışacak, sonra kpss kitaplarına baslayacaktim.
Kardesimden bu kitaplar gelince planım bozuldu.Eki Görüntüle 2258001 Eki Görüntüle 2258002 Eki Görüntüle 2258003
2 farklı yayının konu anlatımlı seti
1 yayının soru Bankası seti
3 tane de soru bankası
Onceligim.bunlri bitirmek olacak. 12. Aya kadar bitirmek hedefim inşallah.
Kitaplar 2014 un ama anayasa hariç çok.degisiklik yok. Sonrasında zaten yeni kitaplar alıp yeni eklenen konular öğreneceğim.
Merhaba bende dediğiniz kitap yok fakat pegem in herkes diğer yayınlara oranla sınava benzer içerik taşıdığını en iyi yayın olduğunu söylüyor herkes demekki sınavda da böyle iki şık arasında bırakacak soru tipleri oluyor yapamadığınız sorularla ilgili konulara yoğunlaşın eksik konularınızı size bu şekilde gösteren bir yayın pegemBirkaç denemede 2 şık arasında çok kaldım. Böyle anlamakta zorlandım. Moralim bozuldu. Soruları sizce nasıl?
2018 basimini çözmüştüm dediginiz kitabin gercekten guzel kitap ve pegem gercekten sinava cok yakin sorular içeriyor.takildiginiz sorular varsa atin beraber bakalim.Birkaç denemede 2 şık arasında çok kaldım. Böyle anlamakta zorlandım. Moralim bozuldu. Soruları sizce nasıl?
Bilgim yok canım. 2020 ye gireceğim için takip etmedimIyi akşamlar arkadaşlar
Gk derslerinin genel tekrar videoları çekilirdi. Bu yil için ne zaman çekip koyarlar ki youtube a. Ya da var mi bildiğiniz?
Sınava 1 seneden fazla var canım.Herkese selamlar. 2020ye ben de hazirlanmayi dusunuyorum. Dusunuyorum diyorum cunku henuz bir adim atamadim.Konu basligini basindan beri okudum ama biraz sakin sanki buralar, pes edenler mi var acaba
Sınava 1 seneden fazla var canım.
Ondan sıkı çalışmıyor kimse.
Ama erken kalkan yol alır