- 15 Şubat 2019
- 1.652
- 3.985
- 36
- Konu Sahibi Birbardakcay
Hadi bakalim canim insallah baslamissindirMaşallah çok çok iyi bebişim,bende inşallah gelen giden olmazsa akşam yeniden başlayacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalim canim insallah baslamissindirMaşallah çok çok iyi bebişim,bende inşallah gelen giden olmazsa akşam yeniden başlayacağım
Başladım başladım ama çok sürmeden kv kp geldi neyse onlar kalkınca devam inşallah,şimdi çocuk uyutma bahanesiyle yazıyorumHadi bakalim canim insallah baslamissindir
Geç bir saat oldu, hala gitmediler miBaşladım başladım ama çok sürmeden kv kp geldi neyse onlar kalkınca devam inşallah,şimdi çocuk uyutma bahanesiyle yazıyorum
Şimdi gittiler,bizimkiler geç gelip geç giderlerGeç bir saat oldu, hala gitmediler mi
Cok iyi canimCoğrafyadan
3 nüfus ve yerleşme
2 tarım ve hayvancılık testi çözdüm.
Kitap çözümlü olduğu için, konu testi sayısı da az.
5*30 soru 150 soru bugünün hasilati
Ben hala calisiyorum ayaktayım direniyorumŞimdi gittiler,bizimkiler geç gelip geç giderler
Özet çıkaranlara hep özenirim ben hiç çıkaramam heryer önemli gelir,bi bakarım normal yazandan daha fazlasını özet olarak çıkarmışım ben de yatıyorum artık,sadece tarih çalıştımMat-esitsizlikler ve mutlak deger konu calismasi bitti 47 soru cozuldu
Tarih Atatürk ilkeleri unitesinin yarisi calisildi ozet çıkarıldı
Bu yüzden konu iyice calisilip kavranmali, ogrenilemeyen yerler yazılmalı. İlk.calismada özet çıkarılmaya calisilinca hepsi yazılıyorÖzet çıkaranlara hep özenirim ben hiç çıkaramam heryer önemli gelir,bi bakarım normal yazandan daha fazlasını özet olarak çıkarmışım ben de yatıyorum artık,sadece tarih çalıştım
Maşallah canım. Benim kız sabah 7-8 gibi kalkıyor, bende kalkmak.zorunda kalıyorum, akşam 10-11 olunca pilin.bitiyor.Ben hala calisiyorum ayaktayım direniyorum
Ben de ayniyim canim benimki de erkenci aksam 7.30-8 arasi yatiyor cunku.sabah 8 de uyandim ama el mahkum baska calisacak vakit yok.Maşallah canım. Benim kız sabah 7-8 gibi kalkıyor, bende kalkmak.zorunda kalıyorum, akşam 10-11 olunca pilin.bitiyor.
Canım benim elimde de 2014 te çıkardığım tarih notları var. Onlardan tekrar yaptım hep. Bu senede onlardan tekrar yaparım sanırım. Muhteşem.bir tarih hocamız vardı ve zihin haritası gibi anlatıp yazdiriyordu.Ben de ayniyim canim benimki de erkenci aksam 7.30-8 arasi yatiyor cunku.sabah 8 de uyandim ama el mahkum baska calisacak vakit yok.
Lilimam ben de tarih te geniş kapsamli ozet cikariyorum cunku yazarak ogreniyorum yazdikca aklimda kaliyor.gecen sene not tutamadigim icin cok uzulmustum bu sene genis genis tutuyorum notlari.
Evet aynen öyle canım ben de tekrar bakmam gereken yerleri not ederim,zamanla iyice oturacak inşallah.Bu yüzden konu iyice calisilip kavranmali, ogrenilemeyen yerler yazılmalı. İlk.calismada özet çıkarılmaya calisilinca hepsi yazılıyor
Ben not tutarak çalışamıyorum benim için vakit kaybı malesef ,benim için soru çözmek önemli.Ben de ayniyim canim benimki de erkenci aksam 7.30-8 arasi yatiyor cunku.sabah 8 de uyandim ama el mahkum baska calisacak vakit yok.
Lilimam ben de tarih te geniş kapsamli ozet cikariyorum cunku yazarak ogreniyorum yazdikca aklimda kaliyor.gecen sene not tutamadigim icin cok uzulmustum bu sene genis genis tutuyorum notlari.
Buradaki grup nerde başlığı da bulamadım ki benTamam uğrarım canım ☺
Konuyu takip ederseniz bildirim gelirBuradaki grup nerde başlığı da bulamadım ki ben
Ben de yazmayinca icim rahat etmiyor her yigidin yogurt yiyisi farklidir burda yigit biz oluyoruzBen not tutarak çalışamıyorum benim için vakit kaybı malesef ,benim için soru çözmek önemli.
Ben de yazmayinca icim rahat etmiyor her yigidin yogurt yiyisi farklidir burda yigit biz oluyoruz