2020 KPSS lisans +90 👍

Coğrafyadan
3 nüfus ve yerleşme
2 tarım ve hayvancılık testi çözdüm.

Kitap çözümlü olduğu için, konu testi sayısı da az.

5*30 soru 150 soru bugünün hasilati

Mat-esitsizlikler ve mutlak deger konu calismasi bitti 47 soru cozuldu
Tarih Atatürk ilkeleri unitesinin yarisi calisildi ozet çıkarıldı
Özet çıkaranlara hep özenirim ben hiç çıkaramam heryer önemli gelir,bi bakarım normal yazandan daha fazlasını özet olarak çıkarmışım :KK70: ben de yatıyorum artık,sadece tarih çalıştım 🤗

Özet çıkaranlara hep özenirim ben hiç çıkaramam heryer önemli gelir,bi bakarım normal yazandan daha fazlasını özet olarak çıkarmışım :KK70: ben de yatıyorum artık,sadece tarih çalıştım 🤗
Bu yüzden konu iyice calisilip kavranmali, ogrenilemeyen yerler yazılmalı. İlk.calismada özet çıkarılmaya calisilinca hepsi yazılıyor

Maşallah canım. Benim kız sabah 7-8 gibi kalkıyor, bende kalkmak.zorunda kalıyorum, akşam 10-11 olunca pilin.bitiyor.
Ben de ayniyim canim benimki de erkenci aksam 7.30-8 arasi yatiyor cunku.sabah 8 de uyandim ama el mahkum baska calisacak vakit yok.
Lilimam Lilimam ben de tarih te geniş kapsamli ozet cikariyorum cunku yazarak ogreniyorum yazdikca aklimda kaliyor.gecen sene not tutamadigim icin cok uzulmustum bu sene genis genis tutuyorum notlari.

Ben de ayniyim canim benimki de erkenci aksam 7.30-8 arasi yatiyor cunku.sabah 8 de uyandim ama el mahkum baska calisacak vakit yok.
Lilimam Lilimam ben de tarih te geniş kapsamli ozet cikariyorum cunku yazarak ogreniyorum yazdikca aklimda kaliyor.gecen sene not tutamadigim icin cok uzulmustum bu sene genis genis tutuyorum notlari.
Canım benim elimde de 2014 te çıkardığım tarih notları var. Onlardan tekrar yaptım hep. Bu senede onlardan tekrar yaparım sanırım. Muhteşem.bir tarih hocamız vardı ve zihin haritası gibi anlatıp yazdiriyordu.

Ben not tutarak çalışamıyorum benim için vakit kaybı malesef ,benim için soru çözmek önemli.

X