2020 KPSS lisans +90 👍

Masallahhh Allah kuvvetini artırsın canım...darısı başıma..gündüz çalışabiliyor musun ya da nasil calisiyorsun
Amin insallah hepimizin.Gunduz calisamiyorum canim.2.5 yasinda oglum var gunduz uykusu da yok.aksam 8gibi yatiyor o zaman basliyorum calismaya bazen sabah 4 kadar calistigim oluyor.

Ankara'da hangi kpss hazırlık kurslarını önerirsiniz
Bir de bilgisayar işletmeni sertifikası konusunda ne düşünüyorsunuz? Daha önceki mesleki deneyimler söz konusuysa vhki için bu sertifika şart mi
Universitede bilgisayar dersi aldıysan sertifikan var sayiliyor almana gerek yok diye biliyorum ben

Merhabalar kızlar
Bende çalışmaya başlayacağım.
Kpss geçmişin 87-84-75 puan gecmislerim var.
Ama.atanamadim.
Yani biraz alt yapım var ama son sınavdaki 75 batırdı.beni.
Neyse depresyon donemi yaşadım.bu puanla.ilgili şimdi.yeniden ayaktayim.
Yeniden çalışmaya başlayacağım.

Benim planım.ales çıkmış sorular alıp bir kaç ay boyunca matematik.kismini yalayip.yutmakti ama kardesimden 2014 ten kalma tertemiz.kitaplarini bulup getirdim.

Öncelik olarak onları çözmek istiyorum.
Kitap listesini de buraya atarım elimdekileri.

Evliyim 4 yasinda çocuğum.var 1 ayı aşkındır evde değildim bugün geldim. Pazartesiye kadar ev toplar duzenlerim sanırım. Para,ateşi başlarım çalışmaya inşallah.

Sizlerin bölümleri.neler ?

Universitede bilgisayar dersi aldıysan sertifikan var sayiliyor almana gerek yok diye biliyorum ben
Öylemiymiş 🤔 birinci sınıfta iki dönem bende almıştım :KK66: ya doğrudur çünkü şimdi hatırladım da tercih yaparken sertifika şartı yoktu şu şu bölümlerden mezun olması gerekiyor yazıyordu kodların açılımında :KK66:

Merhabalar kızlar
Bende çalışmaya başlayacağım.
Kpss geçmişin 87-84-75 puan gecmislerim var.
Ama.atanamadim.
Yani biraz alt yapım var ama son sınavdaki 75 batırdı.beni.
Neyse depresyon donemi yaşadım.bu puanla.ilgili şimdi.yeniden ayaktayim.
Yeniden çalışmaya başlayacağım.

Benim planım.ales çıkmış sorular alıp bir kaç ay boyunca matematik.kismini yalayip.yutmakti ama kardesimden 2014 ten kalma tertemiz.kitaplarini bulup getirdim.

Öncelik olarak onları çözmek istiyorum.
Kitap listesini de buraya atarım elimdekileri.

Evliyim 4 yasinda çocuğum.var 1 ayı aşkındır evde değildim bugün geldim. Pazartesiye kadar ev toplar duzenlerim sanırım. Para,ateşi başlarım çalışmaya inşallah.

Sizlerin bölümleri.neler ?
Hosgeldin canim pazartesi seni de bekliyoruz o zman.ben duz memurluk icin hazirlaniyorum.

Bugun yapilanlar
Matematik koklu sayilara kadar olan konularla ilgili 3 tarama testi
Tarih milli mucadeleler dönemindeyim konu calisiyorum moskova antlasmasina kadar geldim
Tarihte cok ilerledim matematik de cok gerideyim bu ara matematige agirlik verecegim çünkü yakinda cografyaya da sil bastan baslamayi dusunuyorum ona baslamadiman biraz mat konularini azaltmam lazim.

Maşallah
Ben konulari.hep birlikte yitirmeyecegum.
Son 7 ay öyle.yaparim.
Şimdiki.ama kitap bitirmek.
Konulara üç aşağı 5 yukarı hakimim.
Konu tekrarı yapıp kitap bitireceğim.

İnşallah başlayınca.

Maşallah
Ben konulari.hep birlikte yitirmeyecegum.
Son 7 ay öyle.yaparim.
Şimdiki.ama kitap bitirmek.
Konulara üç aşağı 5 yukarı hakimim.
Konu tekrarı yapıp kitap bitireceğim.

İnşallah başlayınca.
Hakkinda hayirlisi olsun canim insallah bu sefer emeklerinin karsiligini alirsin.bol soru cozmek cok onemli boylece her turlu soru tarzini gormus olacagiz insallah.benim de erken calismaya baslamamin amaci o insallah muvaffak oluruz 🤗🤗

Bugun sadece mat calistim
1. Dereceden denklemler calisildi test cozuldu son 1 test kaldi yarin da onu cozup carpanlara ayirma konusuna baslayacagim 👍 cok severim kendilerini 🤨🤨

Hakkinda hayirlisi olsun canim insallah bu sefer emeklerinin karsiligini alirsin.bol soru cozmek cok onemli boylece her turlu soru tarzini gormus olacagiz insallah.benim de erken calismaya baslamamin amaci o insallah muvaffak oluruz 🤗🤗
Ben 3 kez hazırlandım, 3 ünde de her dersten 5 er soru bankası 70 üzeri deneme bitirdim.

Ama son sınavda 75 aldım :KK43: çok üzülüyorum hala

Merhaba arkadaşlar
Bu üniversitede aldığımız bilgisayar dersinin geçerli olup olmadığını nasıl öğreniriz ki? Kpss b grubu icin

X