- 30 Ekim 2015
- 1.605
- 2.367
- 28
- Konu Sahibi Birbardakcay
- #2.101
benim bulunduğum ilde de sınava sonradan gelenler oldu. Velhasılı sınav şaibesini hala koruyor yıl 2020
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İl derken sınıfında yanibenim bulunduğum ilde de sınava sonradan gelenler oldu. Velhasılı sınav şaibesini hala koruyor yıl 2020
Ösym 22 ekimde açıklanacağını söyledi.Ay sonu açıklanacak diyorlar. Doğru mudur acaba. Inşallah açıklanır ya hemen. Puanlar bence kötü gelir ama sıralama nasıldir acaba. Of. Gitti emeklerim. Ben hala mutsuzum kızlar. Hala nasıl Türkçe ile vakit kaybettim diye düşünüyorum gece rüyama giriyor.
Bakalım ne olacak çok merak ediyorum. Kötü de olsa artık açıklansın. Ona göre yolumuzu çizelim. Özele başvuru yapıyorum ama pek üzerine düşmüyorum, düşemiyorum.Ösym 22 ekimde açıklanacağını söyledi.
Ama birkaç gün önce açıklanır bence.
Puandan ziyade sıralama ve açılacak kadro sayısı önemli bence
75puan. Koca bir sene tüm kişisel zevklerimden vazgecmemin ailemle bir akşam keyifle oturamamanin eşimle ilgilenememenin karşılığı bu geldi. Sanırım bende biraz zeka problemi var başka açıklama bulamiyorum çünkü.. benim için bu sayfa kapanmıştır. Özel sektör köleliğine devam.
Türkçe ve matematik dicemde. Kendimden utanıyorum. Çünkü sorular açılınca baştan sona soruları tekrar yaptım ve tek seferde çözdüm. O yüzden diyorum ya anneannemle aynı evde yaşadığım sürece zihnim hep dolu ve perişan.Çalıştığı halde beklediği puanı alamayan arkadaşlara soruyorum özellikle hangi ders zor gelmişti?