2020 KPSS-B Hedef 90+

Günde kaç saat Kpss çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    30
Günaydın hanımlar hayırlı cumalar.. rabbim şu mübarek günde zihin açıklığı versin bizlere inşallah
matematikten temel kavramlar konusundan
giriş konusu olan sayılar konusu bitti ilyas hoca dinlendi
notlar alındı
çözdüğü sorular tekrar çözüldü
şimdi bu konuyla ilgili test çözümüne devam edeceğim
dha sonra tek ve çift sayılarla devam..
biraz umudum kırılıyor matematiğim çok kötü ama olacak inanıyorum
sıfır netten nasıl 25 nete çıkan arkadaşlarımız var ise bizlerde çıkabiliriz..
eğer işlem hatalarım çok olursa antremanlarla matematik almak istiyorum

nemutlu bize hergün çalışınca bir gün bile boş geçirseniz bir tuhaflık oluyor :)
Evet canım bir günü bile boş geçirince bütün denge bozuluyor sanki Bi kaç gün çalışamamıştım alt tarafı sanki hiç çalışmamış gibi oldum. Zaman uzun deyip duruyorduk ama insanın çalışmadığı zamanlar oluyor işte bu yüzden işimizi şansa ve son aylara bırakmamalıyız

Günaydın hanımlar hayırlı cumalar.. rabbim şu mübarek günde zihin açıklığı versin bizlere inşallah
notlar alındı

Günaydın hayırlı cumalar arkadaşım..Ben de
Matematiği kötü olan biri olarak el ele verip bu işin üstesinden gelmeliyiz diyorum :) konu çalıştıktan sonra bol soru çözmedikçe o matematik inan oturmuyor antrenmanlara matematik kitabı işlem yeteneği arttırmak için güzel bir kitap ama her sorusu çözümlü değil sanırım tamamı çözümlü soru bankaları olması lazım bize çünkü takıldığımız yerde bakabilceğimiz çözümler olmalı

Günaydın hayırlı cumalar arkadaşım..Ben de
Matematiği kötü olan biri olarak el ele verip bu işin üstesinden gelmeliyiz diyorum :) konu çalıştıktan sonra bol soru çözmedikçe o matematik inan oturmuyor antrenmanlara matematik kitabı işlem yeteneği arttırmak için güzel bir kitap ama her sorusu çözümlü değil sanırım tamamı çözümlü soru bankaları olması lazım bize çünkü takıldığımız yerde bakabilceğimiz çözümler olmalı
günaydın canm kendinden bahsedermisin biraz daha önce kpss girdin mi kaç aldın ?
hangi bölüm mezunusun
benimde matematiğim çok kötü.. bismillah dedim başladım
ben birde iş yerinde çalışıyorum

günaydın canm kendinden bahsedermisin biraz daha önce kpss girdin mi kaç aldın ?
hangi bölüm mezunusun
benimde matematiğim çok kötü.. bismillah dedim başladım
ben birde iş yerinde çalışıyorum
Daha önce girdim canm ama 2018 de hazırlanamadım 2016 da dershaneye gittim ama kasımda çalışmaya başlamıştım sınavı da mayıs ayına çekmişlerdi o sene konuların hiçbirini yetiştiremedim. Yani adam akıllı çalışmak pek nasip olmadı zaten matematiğim Bi de Türkçe dilbigim kötü. Kamu yönetimi mezunuyum lisansı bitirmeseydim daha iyidi. Yaş 30 1yıllk evliyim hazır çocuk yokken yavaştan başladım çalışmaya

Daha önce girdim canm ama 2018 de hazırlanamadım 2016 da dershaneye gittim ama kasımda çalışmaya başlamıştım sınavı da mayıs ayına çekmişlerdi o sene konuların hiçbirini yetiştiremedim. Yani adam akıllı çalışmak pek nasip olmadı zaten matematiğim Bi de Türkçe dilbigim kötü. Kamu yönetimi mezunuyum lisansı bitirmeseydim daha iyidi. Yaş 30 1yıllk evliyim hazır çocuk yokken yavaştan başladım çalışmaya
başla canm cocuk olunca emin ol daha çok zor oluyor ben evliyim cocuk var çalışıyorum
ama iş yerim çalışmak için çok müsait. iş yerinde çalışmaya karar verdim
mat dan başladım..
sıfır net cıkıyor sınavda yada maksimum 3 net.. o kadar kötüyüm ama ben inanıyorum ve morelimi bozmak istemiyorum mat hallettik mi gerisi kolay. öyle düşün. ben de adalet bölümü mezunuyum

ah süper bende Konya'dayım sana bir kaç yer söyleyeyim hesaplı alabileceğin. En çok bilinen Kırmızı çarşıda kırmızı fotokopi var başka çamlıbel pastanesinin sokağında zafer fotokopi var birde adı değişti mi bilmiyorum mc donald sokağından girince ileride solda egekopiydi ama değişti galiba bu 3 yeri biliyorum ben.

notlar alındı

canım yapanlar nasıl yapıyo cok mu zekiler hayır sadece inatçilar bu matematik konusunda yapacağım dediler yaptılar çok sor çözmek en önemlisi ben sana inanıyorum yapabilirsin,

benimde mateamtik kötü baya emek isteyen bir ders emek zaman o yüzden şimdiden başladım, her şey güzel olacak içinizdeki tüm negatif duyguları silip atın olacaktır, kendinizi sürekli yapabilirm diyerek motive edin:)

ah süper bende Konya'dayım sana bir kaç yer söyleyeyim hesaplı alabileceğin. En çok bilinen Kırmızı çarşıda kırmızı fotokopi var başka çamlıbel pastanesinin sokağında zafer fotokopi var birde adı değişti mi bilmiyorum mc donald sokağından girince ileride solda egekopiydi ama değişti galiba bu 3 yeri biliyorum ben.
canm teşekkür ederim o işi ben hallettim .. buldum birini spariş ettm gelecek yayınlarım..

benimde mateamtik kötü baya emek isteyen bir ders emek zaman o yüzden şimdiden başladım, her şey güzel olacak içinizdeki tüm negatif duyguları silip atın olacaktır, kendinizi sürekli yapabilirm diyerek motive edin:)
acaba antremanlarla matematikten mi başlasak ? işlem hatası çok oluyor
birde onu buraya çek eşitliği öbür tarafa at olayları karman corman sanki
toplama yparken parmaklarımla sayıyorum sınavda mesela hızlı olmak zorundayız

ben bitirdiğim konularla iligli internetten geçmiş yayınların pdf sini alıyorum kolay olanların onlarla pekiştiriyorum zaten zor sorular kendini belli ediyor tavsiye ederim böyle yapmanızı önce o konu ile ilgili basit sorular çözün arkadaşlar

Canım.ne sipariş ettin, kaç liraya ettin ?
canim 2019 yılı baskı olarak benim hocam video ders notları + çözümlü soru bankası
diğerlerini uygun bir yer buldum ordan verdim sipariş onlarda
pegem 2019 mat soru bankası
uzman kariyer mat soru bankası
yargı muhteşem show soru bankası
şimidde pdf olarak indirdiiğim 2015 2016 basım yılları soruları felan var onları çözüyorum pegemin
pegemin ve benim hocamın soruları çok kaliteli tavsiye ederim diğer yayınlar elime gelince değerlendireceğim

matematiği kötü olan arkadaşlar için bir tavsiye daha vermek istiyorum bende yeni fark ettim
youtube de tonguç akademi diye videolar var mat için çok basit yalın anlatıyorlar 8. sınıflar için .. ben bir videosuna baktım çok faydalı gerçekten önce bunu sonra ilyas hocayı dinlemeye karar verdim..
ne nerden geldi şu sayı nerden cıktı demiyorsunuz

matematiği kötü olan arkadaşlar için bir tavsiye daha vermek istiyorum bende yeni fark ettim
youtube de tonguç akademi diye videolar var mat için çok basit yalın anlatıyorlar 8. sınıflar için .. ben bir videosuna baktım çok faydalı gerçekten önce bunu sonra ilyas hocayı dinlemeye karar verdim..
ne nerden geldi şu sayı nerden cıktı demiyorsunuz

banada ilyas hocanın ders anlatımı biraz zor gelmişti :) Bende benim hocam deniz atalay izliyorum tavsiye ederim

masallah canım çok pahalıya mal olmuştur fiyatlar çok cep yakıyor:) çok kitap almışsınız ama pegem matematik çok iyi

X