- 27 Temmuz 2018
- 41
- 50
- 36
Alanın neydi canım ?
Kamuyönetimi bitirmeseydim daha iyidi ya lisans kpss çok zor geliyor sinir oluyorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alanın neydi canım ?
Kamuyönetimi bitirmeseydim daha iyidi ya lisans kpss çok zor geliyor sinir oluyorum :)
Vardır her şey de bir hayır, devlette yiyecek ekmeğimiz varsa allah bir şekilde onu yapmamızı sağlayacaktır. kulun yapacağı şey çok çalışmak çok tevekkül.. kızlar çok çalışmalıyız. rakipleri takip ediyorum 2020 girecek olanları türkçe ve matematiği yarilamiş olnaları mı dersin denemelere başlayacakları mı dersin instagrami açınca bir aşkla ders çalışsaım geliyor.
vallah bilmiyorum sini oluyorum ama :)ne ara yarılamışlar konuları ya :)
Bende lisans işletmeye tamamladim. 84 üzeri almamız gerek
Canım merkezi atama işletme için 83.5 la kapattı.bende işletme lisans
ne 84 hocam 94 yani düz memur atamaları için
Canım merkezi atama işletme için 83.5 la kapattı.
Düz memurluk puanları çok.yuksek. işletmeden atanmak daha mantikli
Hayır gk gy girecegim sadecehocam siz alan kpss a dan mı gireceksiniz?
Benim iktisatAllah kolaylık versin
Bölüm nedir ?
Bu alımlar işkurun bünyesindeki memurluktu iş meslek danışmanı ve büro memeuru oalarak ilana çıktı sözleşmeli devlet memurluğu yaniMerhaba, bu büro memuru alımlar normal memurluk mu ? Pek bilgim yok bazen İŞKUR ilanlarına denk geliyorum ama memurluk olmadığını düşünüp başvurmuyorum. Memurluk haklarının hepsi var mı biraz açar mısınız
Hayır gk gy girecegim sadece
İşletme benimdeBenim iktisat
Senin bölüm nedir?
http://tercih.kpssrobotum.comHocam ben merkez atamaların 84 kapattığını hiç görmedim nerede yazıyor
Teşekkür ederim, öğrenmiş oldum. Eğer bu tarz bir ilan olursa haber verebilir misiniz aklınıza gelirse ? Sık sık kontrol ediyorum ama ola ki denk gelmezsem diye.Bu alımlar işkurun bünyesindeki memurluktu iş meslek danışmanı ve büro memeuru oalarak ilana çıktı sözleşmeli devlet memurluğu yani
Bu alımlar işkurun bünyesindeki memurluktu iş meslek danışmanı ve büro memeuru oalarak ilana çıktı sözleşmeli devlet memurluğu yani
vallah bilmiyorum sini oluyorum ama :)
Ben de sinir oldum şimdi:)
Bu hafta Kasım bitiyo yılbaşına kadar hedef koymalıyız kendimize..
Küçük küçük aylık hedeflerle sonra Bi bakcaz zaman su gibi akmış gidivermiş :)
Seçimlerden önce açılan bir ilandı işkur ilanı 5 aya yakın bir sürede açıklandı 2016 kpss puanıyla tercih yapmıştım yani. 2018 puanımda hiç bir işe yaramayacağı için artık takip etmiyorum ilanları ama görürsem haber ederim mutlaka.Teşekkür ederim, öğrenmiş oldum. Eğer bu tarz bir ilan olursa haber verebilir misiniz aklınıza gelirse ? Sık sık kontrol ediyorum ama ola ki denk gelmezsem diye.
Evet imd için sertifika istiyorlardı ama bürto memurluğu için istemiyorlardı bende sertifika olmadığı için büro memurluğuna başvuru yaptım yanlız imd puanları 70'e kadar düştü alım çoktu ve sertifikası olan az kişi vardı.İş ve meslek danışmanlığı için onun sertifikasını istiyorlar ve sanırım onun sınavları farklı şehirde yapılıyor o da çok zahmetli galiba bu alımlara başvurmak da ?