2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Bence gitsen iyi olur canım bu da kanama sayılır

Kuzu sen bebisi keseyi gordun mu bana yarin doktor gel bakalim dis gebelik mi normal mi dedi tabi ben bunu duyunca cok korktum yarin olmaz smdi degerim guzel artiyo baska doktor saglikli olmasini deger gosteririr dedi gormeden rahat edemicem sanirim. En son degerin kacti gorduysen ne zaman gordun canim.

Bazen doktorlarin durduk yere insanin kafasina bisey sokmasina sinir oluyorum o kdr cok seviyodum ki doktorumu bir anda sogudum su lafiyla. Gel bakalim dis gebelik mi normal gebelik mi vs dedi ztn biliyo panik atagim neden boyle birsey dersin hersey guzel giderken ya. Ozel diye paraciligindan mi desem soktu bak kafama onu bitirdi beni ya sabahtan beri dis gebelik okuyorum forumda:KK43: ztn duygusalim belki haberim bile yok oyle biseyden niye soyluyosun ki

Hem insallah canım o zaman Kasım in 12 sinde eşim askere gidecek bedelli 21 gün ama o gitmeden kalp atışını duymayı coook istiyorum eğer duyulmazsa ya da bı sıkıntı çıkarsa kendi basima çok daha zor atlatirim inşallah sağlıklı bı sekilde ilerler bebislerimiz🤗
O zamana duyarsin insaAllah canim. Buyumus oluyor icini ferah tut. Esin de selametle gidip gelsin esine yavrusuna kavussun aminn😊

Kuzu sen bebisi keseyi gordun mu bana yarin doktor gel bakalim dis gebelik mi normal mi dedi tabi ben bunu duyunca cok korktum yarin olmaz smdi degerim guzel artiyo baska doktor saglikli olmasini deger gosteririr dedi gormeden rahat edemicem sanirim. En son degerin kacti gorduysen ne zaman gordun canim.
Aramızda 5 gun olduguna göre 5+1 olmasın ben 5+0 da gördüm keseyi canım ve degerim 5615 idi 10 mm lik kese görünüyor demişti . Gecen hafta perşembe gördüm. Bugun ise kese 22 bucuk olmuş bebek henuz gözükmüyor içinde. Haftaya gidecegim. Bana hala diyorlar canım dış gebelik bitti şimdi belkide boş gebeliktr diyorlar insanda ne heves koyuyorlar ne bişey. Korkma ama gözükür küçük daha. Yarın görürsün keseni

Bazen doktorlarin durduk yere insanin kafasina bisey sokmasina sinir oluyorum o kdr cok seviyodum ki doktorumu bir anda sogudum su lafiyla. Gel bakalim dis gebelik mi normal gebelik mi vs dedi ztn biliyo panik atagim neden boyle birsey dersin hersey guzel giderken ya. Ozel diye paraciligindan mi desem soktu bak kafama onu bitirdi beni ya sabahtan beri dis gebelik okuyorum forumda:KK43: ztn duygusalim belki haberim bile yok oyle biseyden niye soyluyosun ki
Canim ben de henuz bebegi gormedim sadece keseyi gorduk. Bunu bize nasip eden Allah insaAllah onlari korur icini ferah tut bakma yorumlara.

Aramızda 5 gun olduguna göre 5+1 olmasın ben 5+0 da gördüm keseyi canım ve degerim 5615 idi 10 mm lik kese görünüyor demişti . Gecen hafta perşembe gördüm. Bugun ise kese 22 bucuk olmuş bebek henuz gözükmüyor içinde. Haftaya gidecegim. Bana hala diyorlar canım dış gebelik bitti şimdi belkide boş gebeliktr diyorlar insanda ne heves koyuyorlar ne bişey. Korkma ama gözükür küçük daha. Yarın görürsün keseni
Bebek gorunmedi demek canim. Yarin devlete gideyim diyorum meraktan. Gitmesem mi bilemedim simdi.

Ya ne manyaklar bunlar! Prof komsumuz var En az 2 kat artis varsa saglikli gebeliktir sorgulama dedi benim dun 3 bindi yarin ortalama 6 bin olur sanirim ay insallah hayirli haberler alalim ya!

Canim ben de henuz bebegi gormedim sadece keseyi gorduk. Bunu bize nasip eden Allah insaAllah onlari korur icini ferah tut bakma yorumlara.

Cok haklisinnn pozitif olalim pozitif ilerlesin hersey insallah dua etmekten baska care yok ztn smdi diyorm ki iyi ki 20-30 la fln ogrenmemisim hic duramazdim

Ya ne manyaklar bunlar! Prof komsumuz var En az 2 kat artis varsa saglikli gebeliktir sorgulama dedi benim dun 3 bindi yarin ortalama 6 bin olur sanirim ay insallah hayirli haberler alalim ya!
Alırsın bakma hiç canım benim baksan da diyelim ki dış gebelik yada boş gebelik elinden bişey gelmeyecegi için anın tadını cıkaralım doktorlara kalırsak yani. Allah bir yol cizmiştir. Panik atagın d varsa hele hiç bakma stres cok etkiliyor ona göre. Güzel düşün.

Alırsın bakma hiç canım benim baksan da diyelim ki dış gebelik yada boş gebelik elinden bişey gelmeyecegi için anın tadını cıkaralım doktorlara kalırsak yani. Allah bir yol cizmiştir. Panik atagın d varsa hele hiç bakma stres cok etkiliyor ona göre. Güzel düşün.

Cok haklisinn canim. Bulantin falan var mi bu arada? Kasik agrin vs? Naislsin

Bence artışa bakmak bile saçma sitresten başka bişey değil kimyasalsa zaten kanama oluyor dis gebelikse zaten 6.hafta de en erken belli olur çünkü kese gözükmüyor deyip sonradan gözüken var boş gebelikse 7 ve 8 hafta bekleniyor çok düşünmek insanı yorar akışa bırakmak lazım ben kan tahlilini 175 le öğrendim geçen hafta bir daha baktirmadim yarinda 5+4 de ilk kontrolume gidicem nasıl neyse yasicaz allah korusun o kötü ihtimaller olsa bile biz ne yapabilirizki erken öğrenip sitrese sokmaktan başka ise yaramıyor zaten doktorlar en kötüsünü söyler her zman

Cok haklisinn canim. Bulantin falan var mi bu arada? Kasik agrin vs? Naislsin
Bulantım var geceleri ozellikle. İstifar falan yok ama içim bir hoş. Mutfaktan uzaklaştım yemek yapamıyorum. Kasık agrım biraz hafiflemişti tekrar başladı bugun. Ama oyle buyuk sancılar yok şükür.

X