- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
E tabi canım orası da öyle de yine de tedirgin olurum ben bir şey olsa Allah korusun ona yorarım o yüzden benim için en güzeli beklemekD
oktrum sağolsun aklmda olanları ben sormadan teker teker anlattı sorcagm bişy kalmadı eşmde diyo 9 ay dokunmama niyetindeydm sanadedm bişey olmaz sorunsuz gidiyosa zaten bebiş ayrı biyerde
Valla napiyim bebeğime bişey olmasın daKiz dokuz ay adam napacak sende el insaf
Yani canim bizede yasak zaten bilmiyorum artik ne zaman serbest olur o dokdora bagliHee valla bende özlerm kocamı yaa oda özler
İnşallah canım görürsün kalp atışını da duyabilirsin ben 6+4 üm duyulduŞimdi haftaya gttiğimzde tam 6 olcaz ..inşallah bebeğide görürüz diye ümidediyorum
SEn nasıl iyi hissedersen öyle olsun canm benmmE tabi canım orası da öyle de yine de tedirgin olurum ben bir şey olsa Allah korusun ona yorarım o yüzden benim için en güzeli beklemek
Senn kaçıncı haftandı canmmYani canim bizede yasak zaten bilmiyorum artik ne zaman serbest olur o dokdora bagli
Bisey olmaz Allahin izniyle sadece ilk aylar biraz tehlikeli oluyor sanirim o yuzden yasak ☺Valla napiyim bebeğime bişey olmasın da
Sağol canım benimS
SEn nasıl iyi hissedersen öyle olsun canm benmm
Bisey olmaz Allahin izniyle sadece ilk aylar biraz tehlikeli oluyor sanirim o yuzden yasak ☺
Ay süper canm yaaa kıyamamm minnoşlara..İnşallah canım görürsün kalp atışını da duyabilirsin ben 6+4 üm duyuldu
Ay kiz birden sorunca unuttummSenn kaçıncı haftandı canmm
Hamilelik günlüğü eklede görelim kızz..Ay kiz birden sorunca unuttumm6 haftanin icindeyiz canim ya
Kesemizi gorduk cuma gunudeH
Hamilelik günlüğü eklede görelim kızz..sen kalp atşını falan duydunmu ne durumdasn
Hadi bakalm canm benide haftaya cumartesi tekrr çağırdı süpriz olark belki kalbni duyarız dediKesemizi gorduk cuma gunude
kalp atisini duymadik canim daha 28 ekimde gidicem bidaha doktora
Eşim sağ olsunKızlar buarada evinzdeki işlerinizi nasl hallediyosunuz
Öncelikle tepki göstermedimm ben siz tepki gostermissiniz bende fikrimi söledim stres yapmak icin bunlari okumalari yeter gibi konuşmussunuz insam stres yaparsa zaten butun seyler aksine gidiyor bunu gordum yasadim herkesin kendi dusuncesi kadere inanmamakta size kalmis ben karisamam tabiki bebegin kaderin yaşamak varsa yaşar Allahin elinde olan bisey ben yasak olan seyleri yapin demedim ki elbette ki ilaclarini duzenli kullanacaksin doktorun soylediklerini yapicaksin ama Rabbim nasip ettiyse birseye ol der ve olur ne hamileyken kazalar atlatipta bebegine bisey olmayanlar var bu elbetteki Rabbimin mucizesidir ne saglikli gebelik geciripte dogum yaptiktan sonra vefat eden bebekler var kader iste rabbim yazdiysa olur bebegin yiyecek icecek lokmasi varsa yasiyor . Herkes ne istiyorsa onu konusur size ilgilendirmez bu mesela sordum ki soyledi insan ne yapmak istiyorsa yapar bu sizi ilgilendirmez.
Ay süpr benmki yemek işne yardm ediyo ama ev işni beceremiyo ama allahtan dağınk değil kendiEşim sağ olsun