2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Merhaba kızlar herkes dogum yapınca kaybolmuş açıkçası zaten çocuktan hiç bir şeye zaman kalmıyor. Bizim uyku duzenlerimiz hiç oturmadı gece uyumuyor gündüz 1 e kadar uyuyor ama sabah 5 ten sonra uyuyor her neyse o duzensizlige alıştım artık. Ben 9. Ay da ilk reglimi gördüm şimdi ilk reglimin üstünden 47 gün filan geçti olmadım kızım baya emiyor ilk doğduğu günden beri acaba ikinci regli düzensiz olması normal mi sizlerin nasıl regl duzeniniz

Anneler merhaba. Benim bebeğim henüz 8. Ayını doldurdu. Haftaya bebekle beraber özel araçta 10 saatlik bir yolculuğa çıkma ihtimalim var ama bebek için endişe ediyorum. Acaba bu konuda tecrübesi olan var mı nelere dikkat etmeliyim

Biz atlattık çok yorucu ama güzeldi. 😊
23 u de bizim süslerimiz geldi. Kıyafetleri hazır, pastamız konuşuldu aile arasında sadece mini bir doğum günü yapacağız. Asıl zoru fotoğraf çekiminde olacak. Eşimin memleketinde 14 aylık olduklarında bir yaş konsept fotoğraf çekimi yaptıracağız. 🤗🤗

23 u de bizim süslerimiz geldi. Kıyafetleri hazır, pastamız konuşuldu aile arasında sadece mini bir doğum günü yapacağız. Asıl zoru fotoğraf çekiminde olacak. Eşimin memleketinde 14 aylık olduklarında bir yaş konsept fotoğraf çekimi yaptıracağız. 🤗🤗
Hadi hayırlısı bende bir kaç görüştüğümüz kişiyi çağırdım maksat hatıra olsun.Fotograf çekilirken sıkılıyor bebisler.

X