- 11 Ocak 2019
- 1.179
- 1.250
Muallimee hoşgeldin canımmmHayirli olsun,saglikla tamamlasin gunlerini insaAllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muallimee hoşgeldin canımmmHayirli olsun,saglikla tamamlasin gunlerini insaAllah
Hosbuldum canim ozlemisim buralari❤Muallimee hoşgeldin canımmm
Ne de guzel bir konu oldu. Ben de dusunme asamasindayimKızlarrrr. Bebelerimiz nerdeyse 1yaşa geldi o zaman konuyu açıyorum. Dogumgunu planlarınız var mı neler düşünüyorsunuz
Biraz oyle gorunuyor
Yokkk canım. Herkes el ayak çekmiş buralardan
Bizim alerjimizden dolayı sanırım maket pasta yaptırıp kesicez oğlum yiyemez kiKızlarrrr. Bebelerimiz nerdeyse 1yaşa geldi o zaman konuyu açıyorum. Dogumgunu planlarınız var mı neler düşünüyorsunuz
Hatırlatırız bebemBiraz oyle gorunuyor
Pastaları genelde biz yiyoz zatenBizim alerjimizden dolayı sanırım maket pasta yaptırıp kesicez oğlum yiyemez ki
Bende aynı olmadım benim diger çocuklarımda da tam 1 sene olmamıştımKızlar bnm bebek 9 ay 7 gunluk hala regl olmadim bnm gibi olmayan var mi
Bugün oldum bende belirtisiz bir şekilde hamilelik öncesi benim reglim baya sancılı geçerdi umarım değişmiştir ki çoğu kişi öyle diyor.Bende aynı olmadım benim diger çocuklarımda da tam 1 sene olmamıştım
Ben normal doğum yaptım sözde normal doğumda sancılar olmuyormuş sonradan dediler ama aynısını yaşıyorum çok kötü sancılı geçiyor hep bebekle de sancılanmak ayrı zor ve kötüBugün oldum bende belirtisiz bir şekilde hamilelik öncesi benim reglim baya sancılı geçerdi umarım değişmiştir ki çoğu kişi öyle diyor.
Ay inşallah öyle olmaz bugunluk bişey yok bende normal dogurdum canım hayal bile edemiyorum bebekle sancı çekmeyi ama başa gelince mecbur 9 ay rahat ettik bakalım ikinci bebis de düşünüyoruz kizim 1 yaşına gelince bakalım neler yasicazBen normal doğum yaptım sözde normal doğumda sancılar olmuyormuş sonradan dediler ama aynısını yaşıyorum çok kötü sancılı geçiyor hep bebekle de sancılanmak ayrı zor ve kötü
Ben düşünüyorum yaz bebeği olduğu için meyveli bişey düşünüyorum. Zaten yaz tatilinde memlekete gidince orada da teyzesi yapacak bol doğum günü kutlamalı bir yaz olacakKızlarrrr. Bebelerimiz nerdeyse 1yaşa geldi o zaman konuyu açıyorum. Dogumgunu planlarınız var mı neler düşünüyorsunuz
Aaa çok güzel haber, tebriklerrrsaglıkla al kucagına inşallah. Dogumun sezeryanmıydı normal mi? Sezeryanda 2 yıl ara vs denılıyorMerhaba kızlar biliyorsunuz bir oğlum oldu çok şükür dokuz buçuk aylık ve büyüyüp gidiyoruz derken ikinci supriz hamileligimi ogrendim.o kadar dikkat etmemize ragmen artık nasipmis diyoruz iki aylık hamileyim.Hayirlisi diyorum herkese de hayırlısını diliyorum.Oglun biraz buyuse iyi olurdu düşünmüyorduk ama görünce değişik bı mutlu olduk.Ustelik Dr memeden kesmene gerek yok dedi beş altı ay emzirebilirsin dedi çok şükür.Onun dışında herşey iyi .
Allah yar yardımcımız olsun.İnsaallah buda kız olur sezonu kapatırız. Yeterki sağlıklı olsunda .Gönlümden geçen kız nasipse.
Yasaklar bitermi ki ozamana aceppKızlarrrr. Bebelerimiz nerdeyse 1yaşa geldi o zaman konuyu açıyorum. Dogumgunu planlarınız var mı neler düşünüyorsunuz
Teşekkürler amin inşaallah sezeryan di.ama Dr hiç öyle birşey demedi . inşaallah bir sey yoktur zorda kalabilecegimiz. Hayırlısı artık.Aaa çok güzel haber, tebriklerrrsaglıkla al kucagına inşallah. Dogumun sezeryanmıydı normal mi? Sezeryanda 2 yıl ara vs denılıyor
İnsallah dogum kilolarını verebilmişmiydin pekiTeşekkürler amin inşaallah sezeryan di.ama Dr hiç öyle birşey demedi . inşaallah bir sey yoktur zorda kalabilecegimiz. Hayırlısı artık.
Evet 58 hamile kaldımİnsallah dogum kilolarını verebilmişmiydin peki