• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2020 Güncel Sperm Sayısı Kürleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

haveaniceday

En güzel bekleyişim yolunu ne kadar gözleyeceğim ?
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2018
749
2.486
113
Günaydın Kızlar
Dünyanın sonu geliyor gibi fakat ben hala üreyip çoğalmaktan vazgeçmedim :olamaz:
Şaka bir yana hafta sonu doktorumuzla yaptığımız görüşmenin sonucunda tüp bebek dışında bir şansımızın olmadığını öğrendik.

İleri hareketli sperm sayımız maalesef 700 bin:KK14: Aşılama için şans vermiyor ama tüp bebekte bende bir aksilik olmadığı için %80 gebelik şansı veriyor. İlaçlar vs dahil tüp bebek için verilen fiyat 16 bin TL:KK57: maddi imkansızlık ve fazla kilo sebebi ile Aralık ayına ertelemek durumunda kaldık. Aralık ayına kadarda başara bilirsek eşimin sperm sayısını arttıracağız.

Durum vaziyet bu şekilde kızlar şimdi benim size gelme sebebim ise DENEYİP başarılı sonuç aldığınız sperm kalite ve sayısını artıran bildiğiniz bitkisel kürler hakkında bilgi ve tarif almak .

Not: Arkadaşlar forumda bu şekilde bir çok kür tarifi var fakat güncel olması ben gibi bir çok kişiye faydalı olacaktır eminim eğer konu hakkında bilginiz varsa lütfen benden esirgemeyin. Çeken bilir nasıl bir dert bu gecem günüm bunları araştırmakla geçiyor Allah rızası için

bilginiz var ise iki kelimede olsa yazın. Şimdiden hepinize çokkkk teşekkür ederim.:KK55:

Sizin yine iyiymiş bizim toplam sperm sayımız en son 600 bindi .Şu an ilaç kullanıyor eşim ne durumda bilmiyorum .Hereketlilik için havuç kürünü uygulayın mutlaka .Bide L arginine alın solgar ın.

Sizin yine iyiymiş bizim toplam sperm sayımız en son 600 bindi .Şu an ilaç kullanıyor eşim ne durumda bilmiyorum .Hereketlilik için havuç kürünü uygulayın mutlaka .Bide L arginine alın solgar ın.

Bana ilaçla artmaz dedi siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz. Rabbim bizlere merhamet etsin kucağımızı sağlıklı hayırlı evlatlarla doldurdun inşallah

Günaydın Kızlar
Dünyanın sonu geliyor gibi fakat ben hala üreyip çoğalmaktan vazgeçmedim :olamaz:
Şaka bir yana hafta sonu doktorumuzla yaptığımız görüşmenin sonucunda tüp bebek dışında bir şansımızın olmadığını öğrendik.

İleri hareketli sperm sayımız maalesef 700 bin:KK14: Aşılama için şans vermiyor ama tüp bebekte bende bir aksilik olmadığı için %80 gebelik şansı veriyor. İlaçlar vs dahil tüp bebek için verilen fiyat 16 bin TL:KK57: maddi imkansızlık ve fazla kilo sebebi ile Aralık ayına ertelemek durumunda kaldık. Aralık ayına kadarda başara bilirsek eşimin sperm sayısını arttıracağız.

Durum vaziyet bu şekilde kızlar şimdi benim size gelme sebebim ise DENEYİP başarılı sonuç aldığınız sperm kalite ve sayısını artıran bildiğiniz bitkisel kürler hakkında bilgi ve tarif almak .

Not: Arkadaşlar forumda bu şekilde bir çok kür tarifi var fakat güncel olması ben gibi bir çok kişiye faydalı olacaktır eminim eğer konu hakkında bilginiz varsa lütfen benden esirgemeyin. Çeken bilir nasıl bir dert bu gecem günüm bunları araştırmakla geçiyor Allah rızası için

bilginiz var ise iki kelimede olsa yazın. Şimdiden hepinize çokkkk teşekkür ederim.:KK55:
merhaba have sperm DNA'na baktırdınızmı ? Ros testi yaptırdınızmı ?

Bana ilaçla artmaz dedi siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz. Rabbim bizlere merhamet etsin kucağımızı sağlıklı hayırlı evlatlarla doldurdun inşallah
Klonun kullanıyoruz canım sayımız çok az olduğu için .Bide grip ilacına benzer ilaçlar verdi .İltihap felan vardır belki diye

Klomen kullanıyoruz canım sayımız çok az olduğu için .Bide grip ilacına benzer ilaçlar verdi .İltihap felan vardır diye .Deneme yanılma yöntemi açıkçası .

Merhaba hayır her ikisi de yapılmadı daha önce duymuştum bu testler neyi gösteriyor
DNA zaten bildiğimz birşey cnm spermin DNA hasar oranına bakıyor
ROS testi ise Oksidatif stres, yani reaktif oksijen türevleri sperm hücresinde hareket azalması , şekil bozukluğu ve DNA kırıklarına yol açmaktadır. Bu durum sebebi belli olmayan erkek infertilitesinde ilk sırayı almaktadır. ROS yani reaktif oksidatif stres testi bu amaca yönelik, önemli derecede katkı sağlamak için oldukça ümit verici bir testtir. diye açıklamaları var..
tüp bebek yaptıracaksınız ve maddi durumunuzda zor ise, ilk gebelikte şansınız arttırmak için bunlara baktırmanızı tavsiye ederim ama elbette doktorlar kadar bilgim olamaz.. üroloğunuz en iyisini biliyordur ama bu testlerde önemli

biz ros yaptırdık yüksek çıktı antidoksan tedavisi görüyoruz, ros yüksek çıkınca DNA hasarınında var olduğunu gösterme ihtimalini barındırırmış.. biz henüz dna yaptırmadık ama 3 aylık tedavi sonucunda duruma göre yaptıracaz

DNA zaten bildiğimz birşey cnm spermin DNA hasar oranına bakıyor
ROS testi ise Oksidatif stres, yani reaktif oksijen türevleri sperm hücresinde hareket azalması , şekil bozukluğu ve DNA kırıklarına yol açmaktadır. Bu durum sebebi belli olmayan erkek infertilitesinde ilk sırayı almaktadır. ROS yani reaktif oksidatif stres testi bu amaca yönelik, önemli derecede katkı sağlamak için oldukça ümit verici bir testtir. diye açıklamaları var..
tüp bebek yaptıracaksınız ve maddi durumunuzda zor ise, ilk gebelikte şansınız arttırmak için bunlara baktırmanızı tavsiye ederim ama elbette doktorlar kadar bilgim olamaz.. üroloğunuz en iyisini biliyordur ama bu testlerde önemli

biz ros yaptırdık yüksek çıktı antidoksan tedavisi görüyoruz, ros yüksek çıkınca DNA hasarınında var olduğunu gösterme ihtimalini barındırırmış.. biz henüz dna yaptırmadık ama 3 aylık tedavi sonucunda duruma göre yaptıracaz

Aydınlattığınız için teşekkür ederim bunları da doktoruma danışacağım umarım faydası olur

Aydınlattığınız için teşekkür ederim bunları da doktoruma danışacağım umarım faydası olur
umarım, yaptırmadıysanız eşinize hormon testlerinide yaptırın mutlaka
bu arada bilindik sıradan olacak ama keçiboynuzu kürü yapın aralığa kadar.. çok vaktiniz var.. bir gıdım ilerleme bile sizin için çok şey ifade eder

Kaç yıl oldu sizin benim 5 bitti 6 ya giriyoruz
Daha 1 yıl olmadı bebek isteyeli ama bizim sayımız çok az olduğu için mecbur tüp bebek canım .Diğer ay başlayacağız nasipse .ekstra antioksidan tedaviside görüyor tabi eşim.Beslenmesine de dikkat ediyorum .Kürler yapıyoruz

umarım, yaptırmadıysanız eşinize hormon testlerinide yaptırın mutlaka
bu arada bilindik sıradan olacak ama keçiboynuzu kürü yapın aralığa kadar.. çok vaktiniz var.. bir gıdım ilerleme bile sizin için çok şey ifade eder

Hormon da problem yok keçiboynuzu kürünün tarifini biliyorum şimdi buraya yazacağım bilmeyenler faydalansın diye havuç kürü tarifini bulamıyorum biliyorsanız paylaşır mısınız ?

Hormon da problem yok keçiboynuzu kürünün tarifini biliyorum şimdi buraya yazacağım bilmeyenler faydalansın diye havuç kürü tarifini bulamıyorum biliyorsanız paylaşır mısınız ?
hergün taze sıkılmış havuç suyu içiriyorsun kuzum
bir bardak hepsi bu
ama keçiboynuzu kürü ile havuç kürü aynı anda yapılmasın diyor herkes

Daha 1 yıl olmadı bebek isteyeli ama bizim sayımız çok az olduğu için mecbur tüp bebek canım .Diğer ay başlayacağız nasipse .ekstra antioksidan tedaviside görüyor tabi eşim.Beslenmesine de dikkat ediyorum .Kürler yapıyoruz
Allah yar ve yardımcınız olsun hangi kürleri yapıyorsanız burada yazar mısınız :KK200:

İncir kürü ; her sabah geceden has zeytinyağına bırakılmış bir tane kuru incir yiyor eşim .
Keçiboynuzu özü içiyor eşim canım .Doğalını bulduk.Keçiboynuzu kürü yapmıyoruz o yüzden şu an.
her gün bir tatlı kaşığı arı sütü, bal , polen , probolis karışımı yiyor .Eğriçayır sitesinden aldık organik .
Her gün bir kaşık soğuk sıkım çörekotu yağı içiyor bu arada .
Bizim katı meyve sıkacağımız yok ama her gün en az 1 tane havuç yediyorum .

Keçi Boynuzu Kürü Tarif

5-6 Adet Keçi boynuzu
Yarım litre kadar içme suyu
Yapılışı
Keçi boynuzları ikiye bölünür. üzerine su eklenip 3-5 dakika kaynatılır 20 dakika kadar demlendikten sonra içilir
Ben 1 bardak akşam bir bardak sabah içiriyorum

Her gün muz tüketsin demişti doktorumuz .Bir porsiyon meyve tüketsin demişti .Özellikle C vitamini içeren meyveler ve sebzeler tüketsin eşin .Her hafta brokoli yiyoruz bizde.Haftada iki gün nohut yemeği yiyoruz.Nohutu haşladığım suyu dökmeden yemeğini yapıyorum.Bol bol yeşillik tüketsin .Her akşam karışık bir kase salata demişti doktor .Eti ve tavuğu azaltın demişti .Bide her akşam kavrulmamış kabak çekirdeği , badem , ceviz, fındık kavrulmamış olacak tabi tüketiyoruz .Siyah çekirdekli üzüm ve bitter çikolata tüketin canım

Canım bide doktorunuza danışarak vitamin desteğini alın .Proxeed plus , promotil , promen gibi destekler var .biz şu an fermotil diye bir multivitamin kullanıyoruz .Antioksidan desteğinde gerekli yani

İncir Kürü Tarifi

Yeteri kadar incir
Saf Zeytin yağı

Bir adet incir akşamdan küçük bir kasede zeytin yağına konulur sabah yenir

Faydası Sperm sayısını arttırıyor

Back
X