- 21 Temmuz 2015
- 3.038
- 2.129
- 83
- 37
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
Aminn canım sağlıkla sıhhatle kucağına al insallahMerhaba kızlar ben de hamile olduğumu dün öğrendim, ikinci bebiş olacak kısmetse:) vulva bölgemde ağırlık hissediyorum bir de yemek yedikten sonra bulantılarım oluyor, daha çok erken değil mi? Baş dönmesi de var gibi, sanki her şey bir anda oluyor, adapte olamıyorum:)
Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin insallah
Kişi her hamileliginde farklı oluyormuş demek ki :)!Aminn canım sağlıkla sıhhatle kucağına al insallah☺ Yani söyle benim ilk hamileliğimde daha öğrenmeden geçikmeye bir hafta varken bulantı, halsizlik, tansiyon düşmesi vardı, bunla gayet normal hissediyorum unutuyorum hatta, farklılıklar gösteriyor yani bence normaldir sen daha iyi hissedersin tabi☺
Cnm. Ben 7 gün kala yaptım test seninkinden daha silikti ve 6 gün kala kan verdim değer 15,74 çıktı.Evde test yaptım. Silik çıktıadetine daha 6 gün var. Kan vermeye gitmekten korkuyorum. Negatifle karşılaşmak çok yıkıcı oluyor.
Afedersin cnm başka biri testini atmış onunla karıştırdım ben. Ama git kan vermeye derimEvde test yaptım. Silik çıktıadetine daha 6 gün var. Kan vermeye gitmekten korkuyorum. Negatifle karşılaşmak çok yıkıcı oluyor.
Hoş geldiniz sağlıkla gelsin :) değeriniz kaç? Keseyi görebildiniz mi?Merhaba kızlar bende varım
Insallah sonraki ay bebişin seninle olur, üzülme her seyde bir hayir vardir, en beklemedigin zamanda gelir, cunku hayırlısı budurKan verdim ve negatif bu ayda olmadı
HoşbuldukHoş geldiniz sağlıkla gelsin :) değeriniz kaç? Keseyi görebildiniz mi?
3+6 dün değerim 235ti, pzt günü tekrar çağırdı dr, bakalım inşallah bu kez keseyi gorebilirizHoşbuldukDeğerim dün 171 di kese için haftaya cuma gel dedi. Sizin kaç değeriniz?
Ben de son adet tarihine göre hesapladım. Dr bana da bisey demedi, değerin artması önemli dedi. Benim sat 6 Aralık. Bugün 4+0 ı'm. Ultrasonda sonuç ne çıkar bilmiyorumYani sat a göre 4+3 üm
Beta kaçtan kaça arttı senin. Ben 2 günde bir baktırdımBen de son adet tarihine göre hesapladım. Dr bana da bisey demedi, değerin artması önemli dedi. Benim sat 6 Aralık. Bugün 4+0 ı'm. Ultrasonda sonuç ne çıkar bilmiyorum
Ilk kez dün kan verdim :) pzt bakılacak artışına. Inşallah sağlıklıdırBeta kaçtan kaça arttı senin. Ben 2 günde bir baktırdım
Aa daha önce bakmadın mı hiç. Bst ne zaman peki benim bugün DüIlk kez dün kan verdim :) pzt bakılacak artışına. Inşallah sağlıklıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?