- 21 Temmuz 2015
- 3.038
- 2.129
- 83
- 37
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #4.501
Aaaa gerçekten mi ki oğlanı daha geç söylüyorlar o zaman 14 şubattaki randevum için heyecanlansam mı cinsiyet için 11+5 olucambizimde 28 şubat ama devlet hastanesinde yaptıracağım kendi özeldeki doktoruma martın 6sinda gideceğim ozaman söyler cinsiyeti özele gidenler için doktor 12 hafta bile olmadan tahmin yapabiliyor 2 oğlumuda 11 + larda öğrendim bende merakla cinsiyet konusacagimiz zamanları bekliyorum
Masallah canim seninki de erken yumurtlama herhaldeBenim adet günü beta hcg değerim 4779 çıkmıştı bide canım önden gidiyor evet ve beta iki katından fazla artmıştı ilk gittiğimde adete 2 gün vardı ve keseyi karnımdan görmüştü
Canim ikili taramada soyleyebiliyorlarmis bakalim ogrenebilecek misinAaaa gerçekten mi ki oğlanı daha geç söylüyorlar o zaman 14 şubattaki randevum için heyecanlansam mı cinsiyet için 11+5 olucamikili testi de yapar sanırım gitmişken
Valla benim gunlerim gecmiyor daha cok var nasil gececek zaman bilmiyorum canimbenim de 2li tarama randevum 26 şubatta
bizimde 28 şubat ama devlet hastanesinde yaptıracağım kendi özeldeki doktoruma martın 6sinda gideceğim ozaman söyler cinsiyeti özele gidenler için doktor 12 hafta bile olmadan tahmin yapabiliyor 2 oğlumuda 11 + larda öğrendim bende merakla cinsiyet konusacagimiz zamanları bekliyorum
22-23 Aralık gibiydi canım ovulasyonla takip ediyordumMasallah canim seninki de erken yumurtlama herhalde
Aslinda benimde ovu tarihim 23 civariydi canım . Senin dongun kac gunde birdi adet22-23 Aralık gibiydi canım ovulasyonla takip ediyordum☺bu Arada kızlar efsane bişey buldum Google a angelsounds yazar mısınız tam bizim gibi endişeli ve meraklı gebelere göre bişey
Ayyy aşırı heyecanlandım şimdiCanim ikili taramada soyleyebiliyorlarmis bakalim ogrenebilecek misin
Bir de simdi baktim ona da ileriki haftalarda ise yarıyor bunlar ya . O zaman da hareketleri hissetmiş oluruz herhalde22-23 Aralık gibiydi canım ovulasyonla takip ediyordum☺bu Arada kızlar efsane bişey buldum Google a angelsounds yazar mısınız tam bizim gibi endişeli ve meraklı gebelere göre bişey
Ayy yok ben istemem onu iyice kafayı yer her saniye ölçerim22-23 Aralık gibiydi canım ovulasyonla takip ediyordum ☺☺bu Arada kızlar efsane bişey buldum Google a angelsounds yazar mısınız tam bizim gibi endişeli ve meraklı gebelere göre bişey
29-30 canımAslinda benimde ovu tarihim 23 civariydi canım . Senin dongun kac gunde birdi adet
Bende eşime diyorum ki ben bununla gezerimAyy yok ben istemem onu iyice kafayı yer her saniye ölçerim
16. Hafta diyorlar hareketlere en erken oda ikinci bebek için kuzum bakalım ya bi sorun olmasında işin şakası bunlarBir de simdi baktim ona da ileriki haftalarda ise yarıyor bunlar ya . O zaman da hareketleri hissetmiş oluruz herhalde
Tabi canim oyle ya saglicakli surecler geciririz insallah hepimiz❤16. Hafta diyorlar hareketlere en erken oda ikinci bebek için kuzum bakalım ya bi sorun olmasında işin şakası bunlar
Ben 6. Haftada duydumMerhaba eylül anneleri bebeklerinizin kalp sesleri duyuldu mu ne zaman duyuldu insallh herkes sagliklica kucagina alsin simdiden teşekkür ederim
İnşallah canımTabi canim oyle ya saglicakli surecler geciririz insallah hepimiz❤
Selam benim geç döllenmeden dolayı 7. haftada anca görebildik bebeği. 17 şubatta yani 9+3 te bi sonraki doktor kontrolümüz inşallah o gün duyacağız kalp atışını.Merhaba eylül anneleri bebeklerinizin kalp sesleri duyuldu mu ne zaman duyuldu insallh herkes sagliklica kucagina alsin simdiden teşekkür ederim
Bitti çok şükür hiç bitmeyecek sandım iki hafta sürdü.bende progestan kullanıyorum. Akşam yatmadan önce vajinadan kullanmayı düşünüyorum.Lekelerin nasil oldu. ben iki haftadir igne oluyorum kesildi coo şükür. Progestana da devam ediyorum
Sen hala evdesin değilmi canım? Dinleniyorsun bol bol? Maşallah bak 7+4 olmuş bile bebiş. Allah sağlık versin sağlıkla kucagımıza alırız inşallah.6+2 de kalp atışını duydum. Şuanda 7+4kalp atışını duyduğumuzdan beri leke ve kanama devam ediyoe aralıklarla iğne ilaç devam ediyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?