- 23 Haziran 2019
- 1.825
- 3.152
- 48
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #4.481
Bi de benim adete göre 8+3Kizlar suan burda 11. Haftada olan varmiydi ilk ogrenenler kimler olacak cinsiyeti
Genelde belli kişiler yazıyor hep. Doğru diyorsun canımSoyle baktim yazanlara pek goremedim. Ilk sayfadan baktim da pek yazmiyorlar onalr herhaldr
Ah canim valla o hesabi hic anlamiyorum benimde 2 gun geri çıktı ultrasonda . Ama sen erken ogrenebilirsin o zaman . Seni ikili taramaya ne zamana cagirdi canimBi de benim adete göre 8+3
Ultrasona göre 9+2 bakalım böyle devam edecek miHangisine göre öğreneceğim bilmiyorum
kız diyo. ben de kız hissediyorum ama kısmetİyi akşamlar kızlar. Sohbet konusu olsun diye bi konu açayım. Çin takvimine göre cinsiyet bakan oldu mu hiç
Henüz onun için bişey demedi canım 14 şubatta gideceğim randevumaAh canim valla o hesabi hic anlamiyorum benimde 2 gun geri çıktı ultrasonda . Ama sen erken ogrenebilirsin o zaman . Seni ikili taramaya ne zamana cagirdi canim
O zamana ikili tarama zamanin geliyor aslinda yapabilir belkiHenüz onun için bişey demedi canım 14 şubatta gideceğim randevuma
AA baya fark varmış ikisi arasında. Bakalım göreceğiz hangi zamana göre öğreneceksinBi de benim adete göre 8+3
Ultrasona göre 9+2 bakalım böyle devam edecek miHangisine göre öğreneceğim bilmiyorum
Hiç denk gelmedim yorumuna galiba.Mesela listenin basindaElla 82 var ilk o ogrenecek yazarsa aslinda
Tahmini dogum tarihi ayni gozukuyor sat a gore bu arada . Tabii ultrasonda seninki ilerde gozukmus amaHenüz onun için bişey demedi canım 14 şubatta gideceğim randevuma
Bana 26 subata verdi 2li tarama icinHenüz onun için bişey demedi canım 14 şubatta gideceğim randevuma
Bakalım ne çıkacak göreceğizkız diyo. ben de kız hissediyorum ama kısmet
benim de 2li tarama randevum 26 şubattaBana 26 subata verdi 2li tarama icin
Aslında Doktorum avcılarda ve bana çok uzak o yüzden doktorumu daha yakın bi yerden bulmaya karar verdim 14 şubatta yeni doktoruma randevu aldım bakalım ne diyecek canımO zamana ikili tarama zamanin geliyor aslinda yapabilir belki
Benim adet günü beta hcg değerim 4779 çıkmıştı bide canım önden gidiyor evet ve beta iki katından fazla artmıştı ilk gittiğimde adete 2 gün vardı ve keseyi karnımdan görmüştüTahmini dogum tarihi ayni gozukuyor sat a gore bu arada . Tabii ultrasonda seninki ilerde gozukmus ama
Evet kuzum ya benim adete 2 gün kala keseyi görmüştü doktor karnımdanAA baya fark varmış ikisi arasında. Bakalım göreceğiz hangi zamana göre öğreneceksin
Hiç denk gelmedim yorumuna galiba.
bizimde 28 şubat ama devlet hastanesinde yaptıracağım kendi özeldeki doktoruma martın 6sinda gideceğim ozaman söyler cinsiyeti özele gidenler için doktor 12 hafta bile olmadan tahmin yapabiliyor 2 oğlumuda 11 + larda öğrendim bende merakla cinsiyet konusacagimiz zamanları bekliyorumBana 26 subata verdi 2li tarama icin
Anladım canım. Hayırlısıyla cinsiyetlerini de öğreniriz inşallahEvet kuzum ya benim adete 2 gün kala keseyi görmüştü doktor karnımdan
İnşallah canımAnladım canım. Hayırlısıyla cinsiyetlerini de öğreniriz inşallah
Benim 8 de başladı canım bulantı ve kusma şuan onuncu haftadayım çok şükür kusmam geçti normale döndümen 8 haftalık gebeyıara aa bulantılarım lup gecerdı ama bu savahtan berı bulantarım olmya basladı bu haftalarda baslarmı acaba
Ben 11 deyim canım ama cogu dr 16da söylüyorKizlar suan burda 11. Haftada olan varmiydi ilk ogrenenler kimler olacak cinsiyeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?