2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Benim minnos ortada kalmis
Cidden yorum yapamadım ortada kalmış minik
Kizlar benim mide bulantisi artik yavas yavas mide yanmasina donmeye basladi sizde de var mi bu belirti
Benim o hep var ya. Bir de az ve sık yemeği alışkanlık haline getirmek lazım. Bunlar çok etkiliyor çünkü. Vücut sürekli değişim halinde. Genelde 3 aydan sonra düzelir her şey diyor ya bakalım ne olacak

Kizlar benim mide bulantisi artik yavas yavas mide yanmasina donmeye basladi sizde de var mi bu belirti
Devamlı bulanan bi midem var 3 gündür..ara ara kusturan..artik dayanamicam yatarken ilaç icicem..
Bulantinin bi üst leveli mide yanması mi
Oda kötüdür..gaviscon iyi gelir ama gebelikte kullanılır mi bilmiyorum

Aaa benim sağda bebek ultrasonda bakarkende sağdan baktı dr o zaman kız insallah

Devamlı bulanan bi midem var 3 gündür..ara ara kusturan..artik dayanamicam yatarken ilaç icicem..
Kullanılıyor canım bana doktor verdi

Benim de bi takvime göre erkek bi takvime göre kız

Sağ bence canım

Çok merak ediyorum cinsiyeti ama önemli olan sadece sağlıklı olsun yeter bize

Benim de erkek diyor
Benim birine göre erkek birine göre kız hepsi farklı bişey çıkıyor Sağlıklı olsun bir sorun olmadan kucağımıza alalım da cinsyeti elbet öğreneceğiz

Evet gaviscon kullaniyorlar genelde . Mide bulantim gun içerisinde ara ara oluyor o yuzden cok yiyemiyorum zaten ama ona ragmen oluyor bende netten baktim bu haftalarda baslayabiliyormus mide yanmasi hatta bi hareket varmis o rahatlatiyormus onu yaptim 2 gundur kisa sureli de olsa rahatlatiyor . Cok bunalirsam dr gideceğim

evet ama onun tutma şeysi çok düşük benim ilk bebeğim sağda duruyordu erkek 2. soldaydı oda erkek bu da solda duruyordu bakalım bu ne olucak

Aaa benim sağda bebek ultrasonda bakarkende sağdan baktı dr o zaman kız insallah
Hadi hayırlısı bakalım canım
Benim birine göre erkek birine göre kız hepsi farklı bişey çıkıyor ☺Sağlıklı olsun bir sorun olmadan kucağımıza alalım da cinsyeti elbet öğreneceğiz
Evet canım öyle hepsi farklı diyor. Maksat muhabbet olsun sağlıklı bir şekilde doğsunlarda inşallah
Ama cinsiyetler yavaş yavaş belli olduğunda herkesi merak ediyorum.

Benimki hareket etmiş sanki ne tarafta oluyor şimdi bu ??

Eklentiler

• 182382A0-C500-4F3C-A508-76336B9685BB.jpeg
    171,5 KB · Görüntüleme: 39
  • 26E55568-06B3-4EB8-AB2C-7BBD0ED8EA17.jpeg
    234 KB · Görüntüleme: 36
  • 9F41AABD-FBB7-4988-AA24-DF2494B78682.jpeg
    220,9 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…