- 21 Temmuz 2015
- 3.038
- 2.129
- 83
- 37
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #4.441
Yaa ben oğlumda hep ekşi yedim ama şimdide ekşi şeyler yiyorum bende bi gariplik olabilirGüzel bir dilekben de baktım yanlış yapmadıysan kız çıktı. Bakalım göreceğiz ne olacak
Evet farklı bir takvim. Bakalım zamanı gelince söyleyelim birbirimize tutup tutmadığını
Ayy hayırlısı olsun inşallah
Bakalım ne çıkacak sonucu tutacak mı
Bi de şöyle bir şey var. Ye tatlıyı doğur Hakkı'yı, ye ekşiyi doğur Ayşe' yi. Sen ekşici misin yoksa tatlıcı mı
11 12 galiba cnmAyy hadi insallah 12. Hafta ultrasonuna göreydi dimi?
Yaa ben oğlumda hep ekşi yedim ama şimdide ekşi şeyler yiyorum bende bi gariplik olabilir
Ay tatlı görmek dahi istemiyorum öyle midem bulaniyoGüzel bir dilekben de baktım yanlış yapmadıysan kız çıktı. Bakalım göreceğiz ne olacak
Evet farklı bir takvim. Bakalım zamanı gelince söyleyelim birbirimize tutup tutmadığını
Ayy hayırlısı olsun inşallah
Bakalım ne çıkacak sonucu tutacak mı
Bi de şöyle bir şey var. Ye tatlıyı doğur Hakkı'yı, ye ekşiyi doğur Ayşe' yi. Sen ekşici misin yoksa tatlıcı mı
Ay tatlı görmek dahi istemiyorum öyle midem bulaniyo
Tuzlu seyler seviyorum oda galiba biraz ayaklarımı sisiriyo..ama bi portakal ve pembe greyfurt bayıla bayıla yiyorum
Burda sagdami soldami simdiRamzi teorisi
6-7 . haftalara ait ultrason görüntünüz eliniz de varsa inceleyin. Bebek sağ tarafta ya da sağ tarafa daha yakınsa kız , Eğer bebek sol tarafta ya da sol tarafa yakınsa cinsiyeti erkektir.
Bir de böyle bir şey duydum kızlar. Ne ilginç teoriler var öyle
Ayşeler geliyor o zamanBen de öyleyim. Tatlıyı göresim yok
Hep ekşi,tuzlu şeyler canım çekiyor
Sagda canimBurda sagdami soldami simdi
Bu teoride de erkek cikiyor benimRamzi teorisi
6-7 . haftalara ait ultrason görüntünüz eliniz de varsa inceleyin. Bebek sağ tarafta ya da sağ tarafa daha yakınsa kız , Eğer bebek sol tarafta ya da sol tarafa yakınsa cinsiyeti erkektir.
Benim minnos ortada kalmisRamzi teorisi
Bakalim.tutucakmiSagda canim
Sanki sola yakin gibi canimBenim minnos ortada kalmis
Sola daha yakin ama az da olsaBenim minnos ortada kalmis
Canım kaçıncı haftandasin 8 haftadan fazlaysa idrar yolu enfeksiyonu olabilir yanma falan var mı benimde öyleydi mide bulantısı sürekli bı yanma batma 8+4 de acile gittim de idrar yolu enfeksiyonu dedi dikkatli olmakta fayda varBenim seyime birsey batiyor gibi bi aci oluyor. Arada geciyor sonra yeniden basliyor. Bide akintim cok normalmki akintisi olan varmi kizlar.
Ben ilac kullandigim icin cok anlamiyom simdilikKizlar benim mide bulantisi artik yavas yavas mide yanmasina donmeye basladi sizde de var mi bu belirti
Benim de bi takvime göre erkek bi takvime göre kızJapon takvimine gorede bakiliyomus ben baktim kiz diyo cin takvimine gore erkek diyo bilemedim
Sağ bence canımBurda sagdami soldami simdi
Çok merak ediyorum cinsiyeti ama önemli olan sadece sağlıklı olsun yeter bizeAyşeler geliyor o zaman
Sağlıklı eli yüzü ayağı düzgün hayirli evlat olsunlarda cinsiyet cok önemli deil bu mucizeyi bize yaşatan allaha cok.sukur
Benim de erkek diyorBu teoride de erkek cikiyor benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?