2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Yaa ben oğlumda hep ekşi yedim ama şimdide ekşi şeyler yiyorum bende bi gariplik olabilir

Ay tatlı görmek dahi istemiyorum öyle midem bulaniyo
Tuzlu seyler seviyorum oda galiba biraz ayaklarımı sisiriyo..ama bi portakal ve pembe greyfurt bayıla bayıla yiyorum

Ramzi teorisi

6-7 . haftalara ait ultrason görüntünüz eliniz de varsa inceleyin. Bebek sağ tarafta ya da sağ tarafa daha yakınsa kız , Eğer bebek sol tarafta ya da sol tarafa yakınsa cinsiyeti erkektir.

Bir de böyle bir şey duydum kızlar. Ne ilginç teoriler var öyle

Ay tatlı görmek dahi istemiyorum öyle midem bulaniyo
Tuzlu seyler seviyorum oda galiba biraz ayaklarımı sisiriyo..ama bi portakal ve pembe greyfurt bayıla bayıla yiyorum

Ben de öyleyim. Tatlıyı göresim yok
Hep ekşi,tuzlu şeyler canım çekiyor

Burda sagdami soldami simdi

Eklentiler

• 20200205_114124.jpg
    93,6 KB · Görüntüleme: 55
Bu teoride de erkek cikiyor benim

Benim minnos ortada kalmis

Eklentiler

• IMG-20200130-WA0001.jpeg
    63,2 KB · Görüntüleme: 60
Benim seyime birsey batiyor gibi bi aci oluyor. Arada geciyor sonra yeniden basliyor. Bide akintim cok normalmki akintisi olan varmi kizlar.
Canım kaçıncı haftandasin 8 haftadan fazlaysa idrar yolu enfeksiyonu olabilir yanma falan var mı benimde öyleydi mide bulantısı sürekli bı yanma batma 8+4 de acile gittim de idrar yolu enfeksiyonu dedi dikkatli olmakta fayda var

Japon takvimine gorede bakiliyomus ben baktim kiz diyo cin takvimine gore erkek diyo bilemedim
Benim de bi takvime göre erkek bi takvime göre kız
Burda sagdami soldami simdi
Sağ bence canım
Ayşeler geliyor o zaman

Sağlıklı eli yüzü ayağı düzgün hayirli evlat olsunlarda cinsiyet cok önemli deil bu mucizeyi bize yaşatan allaha cok.sukur
Çok merak ediyorum cinsiyeti ama önemli olan sadece sağlıklı olsun yeter bize
Bu teoride de erkek cikiyor benim
Benim de erkek diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…