- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #4.381
Olabilir gaz sancisi da yapio agriyi uzerine yatamiyosun bile ole oldumu
Ne oldu canim bi sorun mu var
Aa benim de sat 21 aralik ayniyiz. bende 12 ocakta idrar testi ile öğrendim. Biraz onden gidiyo olcumlerde de erkn yumurtlama oldu bende.Hayirlisi olsun canim ilk oncelikle benimde erken dollenme sat 21 aralikti ben 11 ocakta testte ogrendim sonra kan verdigimde degerim 53 kusurlerde cikti biraz bekledim 2 gunde bi beta ya baktirdim sonra doktora gittim 4+4 te kese gorunmustu ama bebek daha yoktu 6+4 te tekrar gittim cok sukur hem bebegimi hemde kalp atisini duydum
5. hafta bitip 6. nın ilk günlerinde renksiz ve kokusuz akıntılarım bende de oluyordu. normal olduğunu duymuştum.Benim seyime birsey batiyor gibi bi aci oluyor. Arada geciyor sonra yeniden basliyor. Bide akintim cok normalmki akintisi olan varmi kizlar.
Canim idrar yolu enf olabilir bi test yaptir istersenKasik agrim da var sag tarafta.
Canim korkma gun içerisinde takip et kendini. Göğsüne dokundugunda aciyor mu pekiGöğüs ağrisi kesilen yok mu hiç
Canim korkma gun içerisinde takip et kendini. Göğsüne dokundugunda aciyor mu peki
Ben biraz once bi video izledim 10. Haftadan sonra artik belirtiler yavas yavas kaybolur diyordu . Sen guzel dusunUçları sızlıyor sadece. Netten baktım vücut alismis demek oluyormuş bilmiyorum ama çok telaslandim
Ben biraz once bi video izledim 10. Haftadan sonra artik belirtiler yavas yavas kaybolur diyordu . Sen guzel dusun
Korkma o zaman dua ediyoruz sakin olmaya calisiyoruz . Benimde aklimdan hep kotu seyler geciyor ama dua ediyorum hepInsllaj cnm. Daha perşembe günü gittim doktora herşey normaldi
Korkma o zaman dua ediyoruz sakin olmaya calisiyoruz . Benimde aklimdan hep kotu seyler geciyor ama dua ediyorum hep
Ah canim ah ayniyiz malesef cogu kisi boyle ben kendime mesgale bulmaya calisiyorum farkli seylerle ugrasinca unutuyorum en azindanBrnde öyleyim ya. Herşey kötü olacak gibi sanki. Ve kotu rüyalar görüyorum
Ah canim ah ayniyiz malesef cogu kisi boyle ben kendime mesgale bulmaya calisiyorum farkli seylerle ugrasinca unutuyorum en azindan
ah kuzum benim çok fazla evham yapıyorsun beni lütfen yanlış anlama olursa da Rabbimden Rabbim hayırlısını versin inşaallah tedbir bizden takdir Allahü Teala’danBende aynıyım. Örgü ormeye başladım en azından kafam dağılsın diye ama sanırım kafamı dagitamiyirum ben işi de yenj bıraktım
Bende de bazen sisikinlik oluyor.gobek çıkmış gibi oluyor. Doktrm progestan şişkinlik yapar demişti.ilac kullanıyorsan oda yaparKızlar göbeği belirmeye başlayanlar varmı?Ya gaz ya kilo aldım yada hamilelikten bilemiyorum sanki çıktı benim.Erken değilmi daha?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?