2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
elimizi tutup sokaklarda pıtı pıtı yürüyecekleri günler için sabırsızlanıyorum
Ay ben de vallahi.arabasıyla onu gezdirdiğimde neden yürütmüyorsun da arabada gezdiriyorsın diye soruyorlar.ben de daha yürüyemiyorki dediğimde bir bana bir oğluma bakıyorlar uzun ,göbekli ,bıdıklı hiç 13.5 aylık gibi görünmeyen yağız bir delikanlı gibi göründüğünden yürüyemediğini öğrendiklerinde şok yaşıyorlar doğal olarak

elimizi tutup sokaklarda pıtı pıtı yürüyecekleri günler için sabırsızlanıyorum
Yürümeleri de ayrı bir dert Kaç oldu yüreğimi hoplatıyor. Odadan çıkıyorum dakika olmadan dönüyorum yok Anlık bir korku hala alışamadım. Sesleniyorum pıt pıt yürüyüp geliyor başka bir odadan. Emeklerken her yerden duyuyordum pat pat ellerini vurmasını
Çok tatlı oluyorlar küçük penguenler

SElam arkadaşlar, bebekler ayaklandığından beri eskisi kadar hiç birimiz buraya giremiyor galiba. Biz çok zor birkaç gece geçirdik. Ve bugün azı dişinin patladığını gördük. Patlayan azıyla beraber bu bizim 12.dişimiz oldu. Ağzına kaşık sürdürmüyor. Çocuğum bu süreçte çok zayıfladı diye çok üzülüyorum. Küçük gelen kıyafetleri olmaya başladı. Biran önce şu diş olayları bitse diye dua ediyorum. Sizlerde durumlar nasıl?

Canim Allah kolaylık versin. Cok zor gerçekten.. baya dışı cikmis masallah. Üzülme, bu süreçler gecince yer insallah. Sağlıklı olsun da. Normal zaten iştahsızlığı , agiris var..
Benimkinin disleri değil ama hasta. O yüzden dedigin gibi 6 9 aylik kıyafetleri oluyor. Buyuk kiz da kilo verdi. 1 aydir flan uyuyamadim Iki kizimda hasta sabahlara kadar öksürük nefes darlığı. Cok uzuluyorum igneler buharlar Allah dermansız dert vermesin ,cokk cok zor anne olmak..
Insallah oyle boyle buyuyecekler sen bizdren daha tecrubelisin. Üzülme gecici dönemler insalalh

Maşallah canım siz diş konusunda bayaa ilerlemişsiniz.biz 8.diş de tıkandık kaldık.ama sancısı salyası hiç bitmedi.evet iştahsızlık bizde de var ama benimki tek çocuk diye inanki akşama kadar habire farklı farklı yemekler yapıp dağ bayır park çayır ağzına tepmeye çalışıyorum.geçenlerde biraz süzüldü gibi oldu ama farklı farklı yemekler olunca mı bilmiyorum ama biraz biraz yedi.asla ama asla vermem dediğim market pudinglerinden bile yedirdim düşün artık kilo meselesine bence hiç takılma canım çünkü diş sıkıntıları bitince mutlaka yemeye başlayacaktır.Allah sana güç kuvvet,kolaylıklar versin canım

Bizdede malesef çok büyük problemler var daha 6 disimiz var ama ağzından eli eksik olmuyor onun üstüne günlerdir uyutamıyorum resmen delirmiş gibi uyuyor yatağa koyuyorum başlıyor ağlamaya en fazla yarım saat sonra uyanıyor bir saat tekrar uyutmaya çalışıyorum sinirlerim çok bozuk dün babasiyla saat 5 e kadar hiç uyuyamadım köpek dişlerinin ucu yok ama baya sis ve beyaz duruyor sanki zorluyor gibi ve 4 üstte çıktı iki altta anlamadım hep diş ağrısı var ishal falan ama diş yok ve günlerdir neyin acisini çıkartır gibi hayati bize zindan ediyor hiç anlamiyoruz

Benim oğlumda öyle. 6 diş üstte 4 altta 2 eli hep ağzında salyalı mızmız üstler kabarmış çıkacak diyorum 1 aydır gelen yok ama ben bittim

Benim oğlumda öyle. 6 diş üstte 4 altta 2 eli hep ağzında salyalı mızmız üstler kabarmış çıkacak diyorum 1 aydır gelen yok ama ben bittim
Jel falan kullaniyormusunuz peki ben çok kötüyse sadece calpol veriyorum şu aralar yine salgın var kızım bide onu kaptı zaten dikkat edin sizlerde gerçi dikkat etmeme rağmen oldu malesef

çok geçmiş olsun canım, dediğin gibi anne olmak zor, inşallah hepimiz bu süreçleri kolaylıkla atlatırız. üstüste gelince, birde uzun sürünce moralmende çöküyoruz. Benim büyüğümde okula gidip geliyor, ne kadar dikkat etse de oradanda hastalık taşıyor. Sonra da birbirlerine bulaştırıp duruyorlar. Sen emziriyor muydun canım? Ben artık sadece gece emzirebiliyorum. ağzını memeye bile kilitliyor. eskiden yemese bile nasılsa emiyor diye rahattım ama günlerdir doğru düzgün emmiyorda
bizim köpek dişleri süpriz oldu canım. en çokta onlar hırpaladı. Elimden geldiğince farklı şeyler hazırlamaya gayret ediyorum ama memede uyuyan bebek , memeye bile ağzını açmıyor günlerdir. Ancak derin uykuya geçebilmişse verebiliyorum. Çok peşpeşe geldi bizim, inşallah sizinkiler dinlene dinlene çıkarırlar. Huyları bile değişti, evde onu güldürebilmek için hepimiz uğraşıyoruz ama hep bir memnuniyetsizliği var. Ağrısı dindirmek için calpol vermek istiyorum , onu bile şırıngayla döke saçaa zor veriyorum,pekte etki etmiyor. Zaten jel,ilaç,zeytinyağında karanfil...neyi denediysem bizde çok etkili etmedi. Hatta uğraştıkça çocuğum ağzını açmaya karşı bir tepki oluşturdu. Çok saol canım
Kuzum işte bizim tam tarif ettiğin gibi gecelerimiz.. yatırıyorum, birden ağlayarak kalkıyor. Bizim doktor tam böyle tarif etmişti, birden ağlayarak uyanıyorsa sancısı vardır ve çoğunlukla da o sancı diştir demişti. Üst sağ köpek dişi çıkacağı zaman bizde de ishal oldu. 3.güne ishali devam etseydi tahlil yaptırıcaktım, 2 günde kalınca dişe yordum. Uykusuzluk tahammülsüzlükte getiriyor canım, ne desen haklısın o yüzden çok iyi anlıyorum.

Jel falan kullaniyormusunuz peki ben çok kötüyse sadece calpol veriyorum şu aralar yine salgın var kızım bide onu kaptı zaten dikkat edin sizlerde gerçi dikkat etmeme rağmen oldu malesef
Yok canım jel sürmek ne mümkün. Bende calpol veriyorum sadece. Havalar soğuduğundan beri tıkalı oğlumun burnu hırhır naptıysam düzeltemedim. Pazartesi özele götürcem birde

syni benim kizi anlattinz 3hafta önce kardesimin dugun vardi dunyayi bana zehir etti dis dedik ortada dis yok ama huysuzluk had safhada uyuyamiyo uykuya dalmak buyuk sorun

Ben varım canım. Hala sıfır dişle yola devam ediyoruz. Doktor normal, olabilir diyor. Ama biraz daha çıkmazsa implant yaptırıcaz diye dalga geçiyoruz artık
Biz de 3.aydan sonra diş geliyor dedik 10 ay oldu hala gelecekdedim doğdu kurbağa oldu sonra tavşan olucak sonra da premsesim kurbagada kaldık doktorumuz bizim 15.ayda da çıkmazsa dişçiye göndericem dedi.size herhangi bir zaman söyledi mi?bir de sizin bebiş de 2-3 aydır çıkaramıyor bu yüzden arada ağrı çekiyor mu? Bize patlatamiyor şuan tek sorun diş yara gibi olmuş dedi de doktor acaba sizinki de öyle mi?tavsiye olarak jel onermediginden kuru soganla karanfili ezip suyunu diş etine sürün dedi.dipnot olarak söyleyim dedim.

Ben de 4. Aydan beri aha diş geliyor diye bekliyorum ama ne gelen var ne giden.
Bizim doktor daha da relax davranmış, 18 aya kadar bekletelim dedi. Ama artık çıksın istiyorum ben de. Yavrum ezan okuyan müezzin gibi eli kulağında geziyor diş ağrısından
Bu arada jel vs kullanmıyorum ama arada zeytinyağında karanfil bekletip onu sürüyorum çok huysuzlanırsa

Siz veya esiniz ikinizden biri gec mi çıkarmış dişini bize bir doktor da öyle demişti.Ben ve eşim ne zaman ilk dişi çıkardık bilemiyoruz.
dusunmeyeyim diyorum da elimde değil bu aralar biraz takıntı yaptım herhalde acaba bir sorun mu var da çıkmıyor diye.valla hem size hem bize kolay gelsin.pespese cikicak gibi dişler inşallah kolay atlatırız bu diş sürecini.daha hediye olayı var

Evet moralimiz hemen çöküyor ve bizi ayakta tutan en önemli seylerden bi tanesi moral.. emiyor canim. Ama sütüm cok az, bircay bardagini doldurmuyordur. Çünkü 8. Aydan sonra kendi tutmaya basladi, artık sütüm de oluşmuştu. Artmıyor
Demek cani cok yanıyor canim benim. Cok ac kaldığı zamanlar siringayla bir iki vermeyi denesen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…